Pirmą kartą paragavo, kai buvo kokių 2.5 m. Nesusižavėjo. Dabar labai mėgsta. Kadangi mano vyresnėlis labai nevalgus, džiaugiamės, kad nors ką nors valgo.
Nė už ką neduočiau vaikui žuvų pirštelių. Pati studijų metais taip jais apsinuodijau, kad vos galų neatidaviau (troleibuse nualpau), paskui ilgai ilgai gaivelėjausi. Gal jie iš esmės ir nėra nuodas, bet juk nėr jokių garantijų, kad iki patekdami ant mūsų stalo, jie nebuvo n kartų atšilę, o paskui vėl sušaldyti. O su žuvimi nejuokai, tokiu atveju ji tampa tikrais nuodais.
Maniškiai valgė jau 2 kartus daug neduodu po 1 piršteli žuvies ir jiems gana
neduodu, nes ir pati nevalgau, nezinosi kokia ten zuvies kokybe tame farse , stengiames nusipirkt sviezios zuvies.
O maniskiui,tai pagrindinis maistas. Labai mazai ka valgo,tai jei neduociau tu pirsteliu tai taip ir liktu alkanas
Aš už natūralų, šviežią maistą. Neduodu vaikui jokių pusgaminių: nei žuvies pirštelių, nei kuldūnų ar panašių dalykų. Viską gaminu pati.
QUOTE(berniukai @ 2007 05 23, 10:30)
O maniskiui,tai pagrindinis maistas. Labai mazai ka valgo,tai jei neduociau tu pirsteliu tai taip ir liktu alkanas
Ir kodel tie nevalgiukai taip megsta zuvies pirstelius Maniskiui budavo uzeina nevalgymo periodas, tai tik tais pirsteliais ir priviliodavau i virtuve. Galetu kas diena valgyt jei leisciau. Be to jam patinka isiimti is kameros sudeti i keptuve. Paskui "kepa" su medine mentele. Jau moka gudriai juos apversti, sunui 3m 5 men
MES JU PERKAM LABAI RETAI, BET STENGIUOSI VAIKUI NEDUOTI, NORS JAM LABAI PATINKA
Oj kaip lapnoja Labai megsta,kaip ir mamyte valgom kartu
Nei as ju megstu, nei vaikams duodu
Aš tai pirštelių neperku, man būtų gaila pinigus išmest į balą. Mano dukrytė ir sūnus labai mėgsta žuvi . kepu lašišą, jūros lydeką, nototeniją. Valgo net apsilaižydami.
Vyresniąjam kartas nuo karto duodam, ypač patinka tie įvairių formų. Bet , kad dažnai jų norėtų tai taip nėra...