Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvies piršteliai

QUOTE(Dakine @ 2009 01 30, 15:23)
Juk zinoma,kad vaikam iki triju metu tokiu pusfabrikaciu,gaminiu kuriose pilna E,dazikliu,konservantu,modifikuotu pakaitalu ir t.t. duoti NEGALIMA  schmoll.gif

QUOTE(Daugiaziede @ 2009 01 30, 15:54)
Zuvies pirsteliu,kepsniuku ir pn pusgaminiu,patartina duoti tik nuo ketveriu ar penkeriu metuku.Vaikam reikia duoti naturalia zuvi,o ne konservantu ir stabilizatoriu.. neaiskia mase.

drinks_cheers.gif geriau isverdu zuvytes gabaliuka ir paduodu, daug sveikiau mirksiukas.gif Man rupi dukros sveikata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 01 31, 15:43)
drinks_cheers.gif geriau isverdu zuvytes gabaliuka ir paduodu, daug sveikiau mirksiukas.gif Man rupi dukros sveikata mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
KUO VĖLIAU, TUO GERIAU mirksiukas.gif
Atsakyti
dar ne karto nebandem ir greitu laiku nebandysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 01 31, 14:43)

na tikrai, net 9 meciu sunui stengiuosi siulyt kuo reciau lotuliukas.gif ir pati tokiu maistu nesimegauju, manau cia priklauso nuo seimos poziurio y maista blink.gif
Atsakyti
O mums jie labai skanus
Atsakyti
Na, pietums neduosim manau, o siaip pagrauzti - kodelgi ne?
Atsakyti
Žuvies pirštelių mes patys nevalgom tai ir sūneliui nėra ir nebus pagundų duot schmoll.gif
Atsakyti
as kolkas nedaviau,kazkaipnepagalvojau apie sitoki maista, gal reiks isbandyti... nors pacios gaminti gal butu sveikiau...
Atsakyti
schmoll.gif pirsteliai negyvas maistas,mes valgom noriai lasisa
Atsakyti
Aš irgi dar niekad nedaviau, geriau natūrali žuvis ax.gif
Atsakyti
Aš neduodu,nes neaišku kas į juos sukištą.Geriau žuvytės natūralios.
Atsakyti
na as savo mazyliui nesu davus, o ir neduosiu greitu laiku zuvies pirsteliu...
siaip jam manau patiktu, nes jie malti.... bet as pati malu zuvyte ir darau kukulius, kotletukus...bent jau zinau, kad tai tikrai zuvyte, o ne neaisku kas...
Atsakyti