Labukas mamytes, norėjau paklausti ar duodat savo vaikučiams žuvies piršteliu. Aš tai retkarčiais duodu savo mažyliui. Kokia jūsų nuomonė apie juos?
QUOTE(Margarita23 @ 2007 05 10, 13:11)
Labukas mamytes, norėjau paklausti ar duodat savo vaikučiams žuvies piršteliu. Aš tai retkarčiais duodu savo mažyliui. Kokia jūsų nuomonė apie juos?
As irgi duodu, tik nuo nuotaikos tikriausiai priklauso, nes kartais valgo noriai o karais nelabai. Perku Cipo zuvies pirstelius, jie kartu ir su darzovem, tikrai skanu
Mazajai duodu žuvies pirsteliu, tik ju, nekepu o pašildau mikro bangu, krosnelėje.
Ir aš duodavau žuvies pirštelius saviškiui. Svečiuose pamatė - tai labai susidomėjo kas čia per daiktas, ir vis prašydavo. Bet dabar kažkodėl nebevalgo, nebenori, gal atsibodo ar nebeskanūs pasidarė? Dabar jau senokai nebepirkom. Reiks vėl pabandyti.
mes patys tai valgom , nors ir retai, bet vaikui tai dar nėkarto nedaviau man kažkaip nelabai ir turbūt greitai dar neduosiu, spės dar visokių negerybių prisivalgyt
Mano mazoji retkarciais valgo zuvies pirstelius,patinka jai
Neeeeeee! Ir aš manau, kad dar turės tam patiekalui laiko. Kolkas valgom žuvyte ir tuo labai džiaugiamės .
QUOTE(Margarita23 @ 2007 05 10, 13:11)
Duodam. Labai mėgsta
Aš neduodu, o ir patys mes nemėgstam. manau kažkaip dar ankstoka .... O ir priedų ten visokių.... geriau file pakept natūralią ar paprastus žuvies kotletukus padaryt.
tikiuosi artimiausiu metu dar neduoti. gal po kokiu metuku...
mums 1,4m
mums 1,4m
Neduodu. Mes ir patys jų nevalgom. Galvoju,kad natūrali žuvytė ir skaniau,ir sveikiau.
neduodu aš ir pati jų nelabai mėgėja o dar kiek girdėjus istorijų visokių, tai kažkaip net ranka nekyla pirkti