Įkraunama...
Įkraunama...

Gipso liejiniai, liejimo formos - išbandom? :)

Kaune www.tikrosspalvos.lt gipso formelių nėra! verysad.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Gal kas zinot kur galima uzsisakyti formeliu visokiu rastu,ornamentu?
Atsakyti
Ieškok tikrosspalvos.lt (yra ir internetinė, ir paprasta parduotuvė- man atrodo, kad joje pasirinkimas didžiausias formelių), tavorankdarbiams.lt, artmanija.lt, senasnaujas.lt, gal dar kokioje "meno mūzoje"- galima naudoti ledukų formeles, vaikiškas smėlio formeles, ir t.t.
Atsakyti
Sveikos super mamos. 4u.gif As nei mama, nei tos lyties atstovas, bet tikiuosi uz tai nieks neismes... Skaiciau siek tiek sia tem ir mane labai sudomino, sugalvojau draugei padaryt grazu atsiminima nuo visu draugu (tai butu rankos ratu sudetos, maciau kazkurioj foto ir tai uzkabino) Tik klausimas. Kokius santykiu maisyt gipsa su glaistu. Ir koki gamintojai siulo geriausia.. Ketinu is senuku pirkt, nes tai kaip ir geraiusis pasirinkimas mano mieste... O to aliganto radau internete, bet toj svetainej uzsakymus daro tik nuo 150Lt, o jis kainuoja ~15Lt. Tai gal kas dar turi kokia nuoroda kur internete gaut?

Tikiuosi supratot ko norejau paklaust... sleep.gif
Atsakyti
Pvz as patarciau nusipirkti gipso is senuku ten po 2 kg lygtais pardavineja ir miltelius uzpilti vandeniu (skystumas turetu buti kaip blynu koses biggrin.gif) ir tada kai truputi sustings deti rankeles, mat gipsas labai greit stingsta smile.gif
Atsakyti
Tai cia liks tik kaip po ranku atspaudai... O as noreciau, kad rankos forma.. Nu kaip tikros... tai cia tik su tuo aligantu...
Atsakyti
Aš tai Vilniuje alginato pirkau medicinos prekių parduotuvėje, Vilniaus gatvėje. smile.gif Tiesa, dar nieko rimto su juo nedariau, bet irgi ranką kokią norėčiau pasidaryti- tik kažin ar užteks tiek, kiek tame pakelyje yra ax.gif
Atsakyti
Beje, čia buvo skundų, kad senukuose pirktas gipsas būna pilkšvos spalvos, o kas nori balto, perka brangesnį tikrosspalvos.lt parduotuvėje. Dėl santykio gipso su glaistu nežinau, bet kai kas iš šio puslapio mažus dirbinius liejo ir iš gryno glaisto, bet rankoms- nežinau ar taip gautųsi kas ax.gif
Atsakyti
patarkit man, labai prasau 4u.gif kaip padaryti kudikio pedute. bandem is gipso, bet niekaip nesigavo, tai gipsas per standus, tai per skystas. Po to galvojom su alginatu daryti, bet 6 men. vaikas neislaikys ramiai kojytes kelias minutes. Pasidalinkit patirtim, kaip tokiam pypliui padaryti atspauda blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(reimi @ 2008 08 23, 18:18)
patarkit man, labai prasau  4u.gif  kaip padaryti kudikio pedute. bandem is gipso, bet niekaip nesigavo, tai gipsas per standus, tai per skystas. Po to galvojom su alginatu daryti, bet 6 men. vaikas neislaikys ramiai kojytes kelias minutes. Pasidalinkit patirtim, kaip tokiam pypliui padaryti atspauda  blush2.gif  g.gif

Pabandykite, kada mažylė (-is) miega - taip kojytė nesujudės mirksiukas.gif

Galite bandyti daryti įspaudą pastiline, o po to tą įspaudą užpilti gipsu - kai gipsas sukietės- tiesiog nuimsite plastiliną ir viskas mirksiukas.gif

Arba daryti kojytės fomą latekso pagalba (būna spec. rankdarbių parduotuvėse pirkti) mirksiukas.gif

Čia truputis info

------------------------------------------------------------------------------------------------

O čia šiaip bigsmile.gif

Man labai gražu wub.gif

user posted image

Foto šaltinis

Gal pravers

Dar

Ir dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 24 rugpjūčio 2008 - 13:01
QUOTE(tomukas1990 @ 2008 07 13, 14:39)
Tai cia liks tik kaip po ranku atspaudai... O as noreciau, kad rankos forma.. Nu kaip tikros... tai cia tik su tuo aligantu...

Nebūtinai tik su alginatu mirksiukas.gif Galima naudoti skystą latekstą arba silikoną mirksiukas.gif Kiek pamenu berods latekso galima įsigyti Meno mūzoje (tik ten aptarnavimas tai baisiau būti negali schmoll.gif )
Taip pat mačiau vienoje iš internetinių specializuotų rankdarbių priemonių parduotuvių siūlomų prekių kataloguose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 24 rugpjūčio 2008 - 13:01