Įkraunama...
Įkraunama...

Gipso liejiniai, liejimo formos - išbandom? :)

O as jau turiu islietu angeliuku su rozytem, dudelem, gitarom ir siaip angeliuku galvu mirksiukas.gif galeciau parduoti, bet kitokie nei nurodyti nuorodoj, pakabinami ir gipsiniai, jej noresit galesit nusidazyt kokia norit spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 11 29, 18:14)
O as jau turiu islietu angeliuku su rozytem, dudelem, gitarom ir siaip angeliuku galvu  mirksiukas.gif  galeciau parduoti, bet kitokie nei nurodyti nuorodoj, pakabinami ir gipsiniai, jej noresit galesit nusidazyt kokia norit spalva  mirksiukas.gif

Smagu, kad turi ką pasiūlyti Kalėdomis. thumbup.gif Manau, tikslingiau būtų susikurti temą SM skelbimų forume. Nes šis SM rankdarbių forumas ir temos skirtos ne pardavimams mirksiukas.gif
Atsakyti
O as jau turiu islietu angeliuku su rozytem, dudelem, gitarom ir siaip angeliuku galvu  mirksiukas.gif  galeciau parduoti, bet kitokie nei nurodyti nuorodoj, pakabinami ir gipsiniai, jej noresit galesit nusidazyt kokia norit spalva  mirksiukas.gif

tai parodyk savo angeliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
pagaliau pavyko ir man thumbup.gif , pirkau gipsa senukuose, jie tokie pilki gaunasi, bet as juos dazau, tai man jokio skirtumo. tik kad jie trapus labai, tinkami tik i koki paveiksliuka. bandziau pilti lipalo, tai labai ilgai dziuvo ir netapo tvirtesni. neturiu fotoaparato, tad nuotraukyciu negaliu imesti, man grazus biggrin.gif
butu idomu suzinot kur galima isigyti formeliu juostelems ant sienu, man jos labai grazu, kai dedasi prie lubu kaip plintusas.
Atsakyti
Smagu girdėti, kad gavosi. thumbup.gif Senuku gipsas nėra pats geriausias, išdžiūvęs jis šiek tiek pašviestėja, bet ne perlabiausiai (toks pilkos spalvos) (iš geriausia pirkti tokį porcelianinį ( www.tikrosspalvos.lt galima rasti už 16lt/kg ) jis tikrai labai geras ir baltas baltas. Oi kaip smalsu bigsmile.gif , gal su mobiliu gali nufotkinti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 12 04, 00:06)
Smagu girdėti, kad gavosi.  thumbup.gif  Senuku gipsas nėra pats geriausias, išdžiūvęs jis šiek tiek pašviestėja, bet ne perlabiausiai (toks pilkos spalvos)  (iš geriausia pirkti tokį porcelianinį ( www.tikrosspalvos.lt galima rasti už 16lt/kg ) jis tikrai labai geras ir baltas baltas.  Oi kaip smalsu  bigsmile.gif , gal su mobiliu gali nufotkinti?  mirksiukas.gif

galiu su telefonu, bet nezinau ar laidai yra i kompa nuotraukas permest, rytoj jei atrasiu laiko paieskosiu, pabandysiu imest. gal tas gipsas is tikrosspalvos ir tvirtesnis g.gif
Atsakyti
TAI KUR TIE ANGELIUKAI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 05 gruodžio 2007 - 18:29
Sveiki. Labai prašau pagalbos, susidomėjau darbais iš gipso, bet niekaip nesuprantu nuo ko pradėti. Gipso nusipirkau, o kas toliau? clap.gif
Atsakyti
klipuks
dabar tereikia įsigyti liejimo formelių ir pradėti lieti. Dažniausiai prie liejimo formelių būna instrukcija, kur yra surašytos visos reikiamos gipso miltelių ir vandens proporcijos. Aš iš pradžių darydavau pagal proporcijas, dabar iš akies pagal masės tirštumą mirksiukas.gif Sėmkės ir laukiam pasirodantr su darbeliais
Atsakyti
o kur yra pirkti tų formelių? Kaune yra?
Atsakyti
Užeik į www.tikrosspalvos.lt Jų prekių gali rasti ir Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
clap.gif Labai ačiu už pagalbą Mėlynoji paukšte. radau adresą parduotuvės kur yra pirkti trafaretų.

info@tikrosspalvos.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klipuks: 09 sausio 2008 - 21:12