Įkraunama...
Įkraunama...

Gipso liejiniai, liejimo formos - išbandom? :)

matyt neatkreipiau lotuliukas.gif
Atsakyti
parsinešiau iš sklepo kazkokių baltų "miltelių" kaip man nustatyti ar tai cementas ar gipsas, ar kalkės? gal turi kuri kokių pasiūlymų?
Atsakyti
mesk lauk,gal ten narkotikai blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 12, 16:04)
parsinešiau iš sklepo kazkokių baltų "miltelių" kaip man nustatyti ar tai cementas ar gipsas, ar kalkės? gal turi kuri kokių pasiūlymų?

Išnešk į lauką (dėl saugumo), pripilk vandens ir išmaišyk mirksiukas.gif
Atsakyti
reikia tikėtis, kad ten nebus koks karabitas ir nuo reakcijos su vandeniu ne bus šioks toks "Boom" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 12, 19:11)
Išnešk į lauką (dėl saugumo), pripilk vandens ir išmaišyk  mirksiukas.gif

kodėl dėl saugumo? kas gali atsitikti? g.gif as žinau, kad tai negali būt niekas kitas tik arba kalkės, arba kreida, arba cementas, arba gipsas? dar nuo tarybinių laikų tėvai sklepe laiko
jei sumaišysiu su vandeniu ar galėsiu atskirt kas tai per š........ g.gif
Juk nei kalkės nei kreida negali padaryt boom g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 12, 19:56)
kodėl dėl saugumo? kas gali atsitikti? g.gif  as žinau, kad tai negali būt niekas kitas tik arba kalkės, arba kreida, arba cementas, arba gipsas? dar nuo tarybinių laikų tėvai sklepe laiko
jei sumaišysiu su vandeniu ar galėsiu atskirt kas tai per š........ g.gif
Juk nei kalkės nei kreida negali padaryt boom g.gif  schmoll.gif

dėl viska ko geriau lauke, juk nežinai, kas ten yra mirksiukas.gif arba tėvai turėtų žinoti, kas ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 05 12, 18:50)
mesk lauk,gal ten narkotikai  blink.gif  tongue.gif

na jei ten būtų narkotikai tai tikrai nereiktų mest lauk...
tai nieks man negali padėt išsiaiškint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 13, 17:20)
na jei ten būtų narkotikai tai tikrai nereiktų mest lauk...
tai nieks man negali padėt išsiaiškint doh.gif

duokš tą maišiuką tyrimams ( ar tu rimtai manai, kad mes čia pasakysim bele ką ir tikrai tas daiktas bus?) Mesk lauk, nes manau kalkės ar gipsas "ant skonio" vienas ir tas pats, o kvapo neturi.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 05 13, 20:37)
duokš tą maišiuką tyrimams ( ar tu rimtai manai, kad mes čia pasakysim bele ką ir tikrai tas daiktas bus?) Mesk lauk, nes manau kalkės ar gipsas "ant skonio" vienas ir tas pats, o kvapo neturi.

Išmetu doh.gif
Atsakyti
Kaip furyy, ar išmetei lauk tą maišiuką su baltais "milteliais"?

Gipso liejinukais gali dekoruoti rėmelius:

aprašymas
user posted image

aprašymas
user posted image
Atsakyti
Pas mane tevai uzsiiminejo gipsais biggrin.gif bet tais kur juosteles aplink kambariu lubas klijuot reikia, bet yra ir skulptureliu ir angeliuku labai graziu 4u.gif
Atsakyti