ieskojau info kaip sumaišyti gipsa,kad netrukinetu ir t.t.Nes mano panelyte gavo remeliu rinkinuka,na formeles ir lieji gibsa.darem ,bet nepavyko.
Ir paskaičius tema ,kilo labai daug ideju.Liesim savo foto remelius,ir labai noreciau pabandyti su tuo alginatu.Gal zinot kur Kaune jo gauti.Radau internete viena parduotuve,bet daugiau apsimoka kooperuotis.Jei ka domina rašykit į až.
beja galėtumėt parodyti savo darbelius ką esant pasigamine.
QUOTE(dėja @ 2009 07 16, 12:09)
ieskojau info kaip sumaišyti gipsa,kad netrukinetu ir t.t.Nes mano panelyte gavo remeliu rinkinuka,na formeles ir lieji gibsa.darem ,bet nepavyko.
Ir paskaičius tema ,kilo labai daug ideju.Liesim savo foto remelius,ir labai noreciau pabandyti su tuo alginatu.Gal zinot kur Kaune jo gauti.Radau internete viena parduotuve,bet daugiau apsimoka kooperuotis.Jei ka domina rašykit į až.
Jei trupinėja reiškias blogi santykiai. Nežinau iš ko lieji.
Kai man reikėjo dirbti su gipsu tai maišydavosi gipsas, lipalas, vanduo. Kuo daugiau lipalo tuo tvirtesnis gaunasi daiktas, bet čia ne dekoravimui buvo...
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 16, 15:31)
Jei trupinėja reiškias blogi santykiai. Nežinau iš ko lieji.
Kai man reikėjo dirbti su gipsu tai maišydavosi gipsas, lipalas, vanduo. Kuo daugiau lipalo tuo tvirtesnis gaunasi daiktas, bet čia ne dekoravimui buvo...
iš gipso,net nezinau kodėl šį kart nesigavo,bet kaip pradėjo džiūti ,pradėjo skilinėti.Tikriausia blogai paruošiau gipsa.per daug vandens pripyliau,bet jis labai greitai pradeda stengti,tai pagalvojau daugiau vandens geriau
O į gipsą galima lipalo piltį ,o kaip tada reikėtų ruošti,kiek ko reikia.Gal tada jis neteptų.Nes kartą su vaikais darėm laikikliukus,tai gerai gavosi tik tepė ir smailesni kampukai nubirėdavo,tai vaikai juos nudažė.
GAL KAS ZINOTE, KUR BUTU GALIMA NUSIPIRKTI KOKYBISKO GIPSO (PLASTER OF PARIS)? Reiketu ne maziau kilogramo
Nieks savo darbeliu neparodot,tai as idesiu savo su dukryte darbeli
liejom is senuku gibso,tai toks pilkas,todel iskart nudazem.Dabar jau ir nuotraukytes susidejom i remukus savos gamybos.
liejom is senuku gibso,tai toks pilkas,todel iskart nudazem.Dabar jau ir nuotraukytes susidejom i remukus savos gamybos.
[quote=dėja,2009 08 19, 22:30]
labai dailus remeliai
labai dailus remeliai
dėja, o kokioj formoj liejai ?
QUOTE(Grantee @ 2009 08 20, 16:14)
dėja, o kokioj formoj liejai ?
cia mano mergike,gavo dovanu toki rinkynuka,ten buvo tos formeles,gipsas ir dazai.Kadangi mums pirma karta nepavyko,tai nusipirkom is senuku gipso ir dar bandem
QUOTE(dėja @ 2009 08 20, 21:38)
cia mano mergike,gavo dovanu toki rinkynuka,ten buvo tos formeles,gipsas ir dazai.Kadangi mums pirma karta nepavyko,tai nusipirkom is senuku gipso ir dar bandem
aaa o as irg sukau galva kaip pasidaryti ka panasaus
beja,nepagyriau man asmeniskai labai labai grazu
QUOTE(dėja @ 2009 08 19, 22:30)
Wow Rėmeliai nerealūs.
O aš parodau savo panos darbelius (čia šaldytuvo magnetukai):