Įkraunama...
Įkraunama...

Gipso liejiniai, liejimo formos - išbandom? :)

ieskojau info kaip sumaišyti gipsa,kad netrukinetu ir t.t.Nes mano panelyte gavo remeliu rinkinuka,na formeles ir lieji gibsa.darem ,bet nepavyko.

Ir paskaičius tema ,kilo labai daug ideju.Liesim savo foto remelius,ir labai noreciau pabandyti su tuo alginatu.Gal zinot kur Kaune jo gauti.Radau internete viena parduotuve,bet daugiau apsimoka kooperuotis.Jei ka domina rašykit į až.
Atsakyti
beja galėtumėt parodyti savo darbelius ką esant pasigamine.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2009 07 16, 12:09)
ieskojau info kaip sumaišyti gipsa,kad netrukinetu ir t.t.Nes mano panelyte gavo remeliu rinkinuka,na formeles ir lieji gibsa.darem ,bet nepavyko.
Ir paskaičius tema ,kilo labai daug ideju.Liesim savo foto remelius,ir labai noreciau pabandyti su tuo alginatu.Gal zinot kur Kaune jo gauti.Radau internete viena parduotuve,bet daugiau apsimoka kooperuotis.Jei ka domina rašykit į až.

Jei trupinėja reiškias blogi santykiai. Nežinau iš ko lieji.
Kai man reikėjo dirbti su gipsu tai maišydavosi gipsas, lipalas, vanduo. Kuo daugiau lipalo tuo tvirtesnis gaunasi daiktas, bet čia ne dekoravimui buvo...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 16, 15:31)
Jei trupinėja reiškias blogi santykiai. Nežinau iš ko lieji.
Kai man reikėjo dirbti su gipsu tai maišydavosi gipsas, lipalas, vanduo. Kuo daugiau lipalo tuo tvirtesnis gaunasi daiktas, bet čia ne dekoravimui buvo...

iš gipso,net nezinau kodėl šį kart nesigavo,bet kaip pradėjo džiūti ,pradėjo skilinėti.Tikriausia blogai paruošiau gipsa.per daug vandens pripyliau,bet jis labai greitai pradeda stengti,tai pagalvojau daugiau vandens geriau doh.gif

O į gipsą galima lipalo piltį g.gif ,o kaip tada reikėtų ruošti,kiek ko reikia.Gal tada jis neteptų.Nes kartą su vaikais darėm laikikliukus,tai gerai gavosi tik tepė ir smailesni kampukai nubirėdavo,tai vaikai juos nudažė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 16 liepos 2009 - 17:04
GAL KAS ZINOTE, KUR BUTU GALIMA NUSIPIRKTI KOKYBISKO GIPSO (PLASTER OF PARIS)? Reiketu ne maziau kilogramo g.gif
Atsakyti
Nieks savo darbeliu neparodot,tai as idesiu savo su dukryte darbeli wub.gif

liejom is senuku gibso,tai toks pilkas,todel iskart nudazem.Dabar jau ir nuotraukytes susidejom i remukus savos gamybos.

user posted image
Atsakyti
[quote=dėja,2009 08 19, 22:30]
Nieks savo darbeliu neparodot,tai as idesiu savo su dukryte darbeli wub.gif

labai dailus remeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

! 
Merginos, necituokite nuotraukų !!!
Atsakyti
dėja, o kokioj formoj liejai ?
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2009 08 20, 16:14)
dėja, o kokioj formoj liejai ?

cia mano mergike,gavo dovanu toki rinkynuka,ten buvo tos formeles,gipsas ir dazai.Kadangi mums pirma karta nepavyko,tai nusipirkom is senuku gipso ir dar bandem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2009 08 20, 21:38)
cia mano mergike,gavo dovanu toki rinkynuka,ten buvo tos formeles,gipsas ir dazai.Kadangi mums pirma karta nepavyko,tai nusipirkom is senuku gipso ir dar bandem  biggrin.gif

aaa smile.gif o as irg sukau galva kaip pasidaryti ka panasaus biggrin.gif
beja,nepagyriau blush2.gif man asmeniskai labai labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2009 08 19, 22:30)
Nieks savo darbeliu neparodot,tai as idesiu savo su dukryte darbeli  wub.gif

liejom is senuku gibso,tai toks pilkas,todel iskart nudazem.Dabar jau ir nuotraukytes susidejom i remukus savos gamybos.

Wow bigsmile.gif Rėmeliai nerealūs.

O aš parodau savo panos darbelius (čia šaldytuvo magnetukai):
user posted image
Atsakyti