Įkraunama...
Įkraunama...

Gipso liejiniai, liejimo formos - išbandom? :)

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 19, 11:26)
4u.gif
viskas aisku, nes pries tai buvai parasius Jogailos g. -todel niekaip ir negalejau suprati kur ten tokia parduotuve  doh.gif

Aha doh.gif doh.gif doh.gif visai jau doh.gif doh.gif lotuliukas.gif supainiojau tokias skirtingas gatves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 10 18, 17:14)
Tiesiog nueini ir paprašai anlginato  ax.gif  Jie turi jo kažkokį pakaitalą ar pan.  Jis yra rožinės spalvos  mirksiukas.gif  Kiek vėliau įdėsiu foto  mirksiukas.gif

Kaip žadėjau įkeliu foto to alginato, apie kurį diskutavome.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 11 10, 18:36)
Kaip žadėjau įkeliu foto to alginato, apie kurį diskutavome.

ir kaip sekesi su juo dirbti?
Atsakyti
Dar ne doh.gif neprigriebiu MB šiam reikalui lotuliukas.gif ( o jis būtinas idėjai įgyvendinti) tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, bigsmile.gif turiu užduotį bigsmile.gif

pasukite galvas kaip tai padaryti ???

Iš vaškinių kreidelių drožlių

user posted image

štai tokias dailias širdeles arba kokias tik norite figūrėles ???

user posted image

Spėju, kad reikia visa tai pakaitinti kokioje nors mikrobangų krosnelėje?.... g.gif

Šaltinis

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 11 13, 16:57)
Spėju, kad reikia visa tai pakaitinti kokioje nors mikrobangų krosnelėje?....  g.gif

man ir taip atrodo, tik kad ne visos kreideles "nori" tirpti, net ir vaskines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 13, 21:46)
man ir taip atrodo, tik kad ne visos kreideles "nori" tirpti, net ir vaskines  doh.gif

Nesu bandziusi lydyti vaskiniu kreideliu ( neturiu atliekamu lydymui biggrin.gif ), tad ir iskilo toks klausimas, nes is ties dailiai sios sirdeliukes atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės susidomėjau ir aš gipsu nejau visos perkat brangias formeles, bandau šiandien iš plastilino pasidaryt formas žiūresiu kas gausis susigalvojau pasidaryt nuotraukų rėmelių iš gipso tai noriu kažkaip kalėdų tema papuošt būtų gera dovana g.gif gal turit idėju kur pigiau formeliu nusipirkt

kiek supratau tai mikrobangų krosnelėj darytos sirdelės
Atsakyti
Jus man pasakykite, kuo ta gipsa nudazote, kad jis net blizga g.gif ax.gif
Atsakyti
aha aš irgi galvoju su kuo čia nudažyt bandžiau su nagų laku tai visai nieko bet galvoju yra specialių kokių g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduva @ 2008 11 14, 12:38)
Sveikutės susidomėjau ir aš gipsu nejau visos perkat brangias formeles, bandau šiandien iš plastilino pasidaryt formas žiūresiu kas gausis susigalvojau pasidaryt nuotraukų rėmelių iš gipso tai noriu kažkaip kalėdų tema papuošt būtų gera dovana  g.gif gal turit idėju kur pigiau formeliu nusipirkt.

Formelių galima rasti paprastame PC ( tai vaikiškos smėlio formelės) jei kitokių tai ir tikros spalvos, ir dekovita, ir senasnaujas berdos turi  mirksiukas.gif 

O šiaip reiktų bandyti pačioms pasigaminti  mirksiukas.gif  turiu vieną idėją ( išbandysiu ) brūkštėlsiu kaip pavyko  biggrin.gif

QUOTE(tesa20 @ 2008 11 21, 22:07)
Jus man pasakykite, kuo ta gipsa nudazote, kad jis net blizga  g.gif   ax.gif

Gipsą galima padengti akriliniais dažais ir nulakuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 lapkričio 2008 - 16:36
pabandžiau iš plastilino tai gaunasi tik prieš tai įspaudžiamą daiktą aliejum patepiau, o formeliu smėlio kalėdine tema nelabai yra schmoll.gif

rėmelius jau pasidariau liko tik papuošti nupurškiau sidabrinais dažais metalui iš vyro garažo blush2.gif

irmulia lauksim ką sumąstei

pasirodysiu ir aš kai užbaigsiu
Atsakyti