Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

O mano kinroze numiro verysad.gif . Kaip gaila negaliu, vos neapsizliumbiau. Buvo tokia grazi, geltonais ziedeliais. Pripyliau vandens ir laikesi vazone, kai vyst pradejo pamaciau, kad vandens vazone nemazai, bet turbut nupuvo, nes numete lapus, stiebai nurudavo ir psio verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
kaip liudna verysad.gif
Atsakyti
Liudna juodai. As taip jos norejau, o kai gavau tai priliejau kvaisa be proto. Kas svarbiausia pas mus ju nemaciau pirkti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Štai ir mes pasirodom, auginu ją tik metus. Katė buvo numetus ją nuo palangės, lūžo į tris dalis, bet prigijo ir šįmet labai gražiai žydėjo, žiedai raudoni. Ir dabar mačiau krauna du žiedelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2007 11 02, 13:57)
Sveikos. Štai ir mes pasirodom, auginu ją tik metus. Katė buvo numetus ją nuo palangės, lūžo į tris dalis, bet prigijo ir šįmet labai gražiai žydėjo, žiedai raudoni. Ir dabar mačiau krauna du žiedelius  4u.gif

Gerai, kad prigijo, labai grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2007 09 23, 14:23)
Aš visas kinrožes taip ir pasidauginu, šakelę įmerkusi vandenin, reikia tik kantrybės, ilgiau tas procesas užtrunka. Ir geriau imti jauną šakelę, bet ne visai mažiukę mirksiukas.gif

Aš buvau pasiėmus mazdaug 15cm šakele, bet jau stiepas buvo sumedėjęs su gal kokias 5 lapais.. laikiau vandyny ilgai.. gal 3 savaites, supuvo vanduo net, o šaknų nebuvo.. išmeciau, mama pasake akd nesezonas smile.gif gal ka ne taip padariau?
Atsakyti
nezinau, gal viska darai gerai rolleyes.gif tiesiog kinroze sunkiai saknis isleidzia. Nebent kazkas zino koki ypatinga buda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2007 11 05, 16:17)
nezinau, gal viska darai gerai rolleyes.gif  tiesiog kinroze sunkiai saknis isleidzia. Nebent kazkas zino koki ypatinga buda  blush2.gif

mano mama laiko vandeny uzdengusi stiklainiu, paskui pasodinusi dar palaiko uzdengta stiklainiu, kol pilnai prigyja,. auga pas ja labai gerai, atzaleles nedvesia.
Atsakyti
Mano kinrožė, auga pas mane jau kokius 3 metus. Žydi nesustodama ax.gif Niekaip negaliu persodinti.. blush2.gif
http://public.fotki....picture472.html
nuotraukos nemoku įkelti tai dedu nuoroda tongue.gif

Gal kas nors galėtų pasidalinti patirtimi kaip formuoti jos vainiką?
Atsakyti
QUOTE(Gertruda @ 2007 11 05, 19:41)
Mano kinrožė, auga pas mane jau kokius 3 metus. Žydi nesustodama  ax.gif Niekaip negaliu persodinti.. blush2.gif

O kokios grazios spalvos ziedai bigsmile.gif . As net nemacius tokios spalvos, super wub.gif
Atsakyti
gal truputi ne i tema, bet pas mane buvo zamiokulko nulauzta sakos virsune, as ja imerkiau i vandeni, tai ji taip pamerkta buvo gal kokius metus. Ir nei vyto nei augo. Vis pakeisdavau vandeni, ir viena diena ziuriu ,ogi ji jau su saknim. Pasodinau ir kuo puikiausiai auga. thumbup.gif
As taip pat siomis dienomis planuoju pasisodinti kinrozes sakele, uosviene is turkijos ja parsigabeno pries kokias tris savaites, daba ziuriu jau siokias tokias sakneles turi, tai reiks sodint.
O siaip as pastebejau viena dalyka, visas stiklines su augaliukais kuriuos noriu isisaknydint statau ant siaures vakaru palanges, ir daznai ten buna silta nuo radiatoriaus. Gal tai jiems ir patinka g.gif

Papildyta:
[quote=Gertruda,2007 11 05, 20:41]
Mano kinrožė, auga pas mane jau kokius 3 metus. Žydi nesustodama ax.gif Niekaip negaliu persodinti.. blush2.gif

nuostabaus grozio tavo gelyte blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gertruda @ 2007 11 05, 20:41)
Mano kinrožė, auga pas mane jau kokius 3 metus. Žydi nesustodama  ax.gif Niekaip negaliu persodinti.. blush2.gif

okaip tu ja augini, ar kuom tresi ir kada, kur ji pas tave stovi ? kaip daznai laistai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tunbergija: 07 lapkričio 2007 - 20:51