Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

QUOTE(kristinkag @ 2014 12 09, 12:38)
Bet kad salciai neaisku kaip,jei nusals tai bus negerai

Reik rizikuoti kol nera lb salta. Ivynioti i koki polisteroli
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2014 12 08, 19:03)
Sveikos merginos gal turit kuri parduoti bent maza augaliuka?

Pardavimų temoje neseniai siūlė jau paaugusi augaliuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jusark @ 2014 10 26, 16:19)
Sveikos, gal kuri auginą geltoną pilnavidurę. Ilgą laiką auginau, bet per nelaimingą atsitikimą nebeišgyveno. Nuo to laiko niekaip nepavyksta rasti. Įsigyčiau, kad ir šakelę, siųsčiausi.

Atrodo, bus įšaknydinta , tik reikia žiedo sulaukti. Jei ne ta, bandysiu įšaknydinti per nauja, nes motininė vos gyva.
Atsakyti
Mielos, pagelbėkit blush2.gif , mano kiniška rožė jau nežydi daugiau nei 2 metus, tik lapoja ir viskas. Kokių pasiūlytumėt priemonių pražydinimui 4u.gif
Atsakyti
Greičiausiai trūksta šviesos. Jos labai mėgsta saulę. Jei tik bus pietų - pietvakarių pusėje prie lango ar ant palangės būtinai žydės. Dar pageidautina nesukioti be reikalo.
Maniškės jau bunda po žiemos miego, radau vieną pražydusią, dar pas dvi tuoj tuoj pumpurai pradės skleistis. smile.gif
Blogiausia, kad gelbėdama vieną bandančią nudžiūti, nupjausčiau kas dar gyva ir bandau šaknydinti. Pastačiau ant grindinio radiatoriaus, užmoviau maišelį, pradėjo pelyti. Gal kaip nors įsikabins nors viena šakelė...
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 02 06, 22:00)
Greičiausiai trūksta šviesos. Jos labai mėgsta saulę. Jei tik bus pietų - pietvakarių pusėje prie lango ar ant palangės būtinai žydės. Dar pageidautina nesukioti be reikalo.
Maniškės jau bunda po žiemos miego, radau vieną pražydusią, dar pas dvi tuoj tuoj pumpurai pradės skleistis. smile.gif
Blogiausia, kad gelbėdama vieną bandančią nudžiūti, nupjausčiau kas dar gyva ir bandau šaknydinti. Pastačiau ant grindinio radiatoriaus, užmoviau maišelį, pradėjo pelyti. Gal kaip nors įsikabins nors viena šakelė...

Aišku, labai ačiū. Jau pastačiau kuo šviesiau , lauksim žiedelių 4u.gif
Atsakyti
man labai idomu kaip jus jas formuojat? maniske kaip stagaras eina aukstyn ir tik virsunej turi lapeliu, ziuriu ir ziedelius jau krauna. o kitos sakeles storos irgi kaip stagarai ir lapeliai nediūdukai
Atsakyti
Man tai medeliu gražiausia. Tik labai ilgas procesas. Geriausiai tai gaunasi, kai iš savo padaugintų auginu.. Pirktines ištiesinti labai sunkus darbas. Turiu kelias krūmo formos, labai daug vietos užima. Suraišioju šakas, kad į šonus nesiskleistų.
Jei stagaras su keliais lapeliais, tai gal geriau šakelę nupjauti ir įšaknydinti. Tada bus vešlesnis. Tie parduotuviniai augalai tiesiog bedieviškai prifarširuoti augimą stabdančių hormonų.
Atsakyti
Sveikos.ko truksta rozei,jeigu lapus meta? Ziedai zydi or gan gausiai,taciau lapeliai gelata ir krenta
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2015 05 31, 20:26)
Sveikos.ko truksta rozei,jeigu lapus meta? Ziedai zydi or gan gausiai,taciau lapeliai gelata ir  krenta

Sveika. Mano dažniausiai meta kai trūksta drėgmės ar trąšų žydėjimo metu, bet gali būti ir perlaistyta, gali būti vazonas per mažas. Pernai buvau išnešus į kiemą ir pastačius saulėtoj pusėj - irgi nepatiko, mėtė lapus - buvo per karšta jai...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti