Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

QUOTE(insanda @ 2014 04 15, 19:48)
prazydo mano naujokele thumbup.gif [img]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos

blink.gif kooooks groooozis ir as tokios noriu, bet jau nera kur det. Akys mato toki grozi tai taip norisi, bet vyras is namu isvarys su gelem, jau ir taip jam nezinant gausiu kelias sakeles
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2014 04 15, 22:12)
Žinoma, kad augs  thumbup.gif O kaip ana ružava, ar atsigauna? g.gif

paciai rozei ATA (perlaisciau) nes saknys nupuvusios buvo, o is 3 sakeliu ismeigtu i zeme lygtai viena atsiagauna. verysad.gif
Atsakyti
Pražydo per motinos dieną wub.gif
user posted image

Mažytė dar, įšaknydinta šakelė, bet jau šakojasi ir matosi dar mažiukų pumpurėlių užuomazgos smile.gif

Gal kuri nors galėtų man įšaknydinti rožinės spalvos šakelę? Pirkčiau, siųsčiausi 4u.gif Tik norėčiau su nekirpta viršūne, kad augint medelį..

Nesiseka man su pirktinėm parduotuvėj: turėjau dvi, tai per vasarą dar žydėjo, o rudenį pamiriojo.. O iš pirktinių nepavyko šakelių pridaiginti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2014 05 07, 13:13)
Pražydo per motinos dieną  wub.gif
user posted image

Mažytė dar, įšaknydinta šakelė, bet jau šakojasi ir matosi dar mažiukų pumpurėlių užuomazgos  smile.gif

Gal kuri nors galėtų man įšaknydinti rožinės spalvos šakelę? Pirkčiau, siųsčiausi  4u.gif  Tik norėčiau su nekirpta viršūne, kad augint medelį..

Nesiseka man su pirktinėm parduotuvėj: turėjau dvi, tai per vasarą dar žydėjo, o rudenį pamiriojo.. O iš pirktinių nepavyko šakelių pridaiginti..  verysad.gif

koks grozis, dievinu kinrozes wub.gif
Atsakyti
Sveikos, as su klausimeliu, uzpuole mani gelyte erkutes, kaip jas naikinti ? Ar galibutdel ju lapukai sviesus ir pati gele tokia retais lapais
Atsakyti
Ar niekas man padet negali?
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2014 09 09, 10:50)
Sveikos, as su klausimeliu, uzpuole mani gelyte erkutes, kaip jas naikinti ? Ar galibutdel ju lapukai sviesus ir pati gele tokia retais lapais

Kokia erkutė? Jei voratinklinė, tai galima naikinti NeemAzal'iu arba Actara. Jeigu nematoma, tai teks ieškoti Vertimec arba Fitoverm.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri auginą geltoną pilnavidurę. Ilgą laiką auginau, bet per nelaimingą atsitikimą nebeišgyveno. Nuo to laiko niekaip nepavyksta rasti. Įsigyčiau, kad ir šakelę, siųsčiausi.
Atsakyti
Sveikos merginos gal turit kuri parduoti bent maza augaliuka?
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2014 12 08, 19:03)
Sveikos merginos gal turit kuri parduoti bent maza augaliuka?

As turiu raudonos tusciavidures nedideli daigeli, tik kad tolokai esam. Vaziuosim i Kauna gal kita savaite
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2014 12 09, 10:24)
As turiu raudonos tusciavidures nedideli daigeli, tik kad tolokai esam. Vaziuosim i Kauna gal kita savaite

O jei bandyti siusti?
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2014 12 09, 10:48)
O jei bandyti siusti?

Bet kad salciai neaisku kaip,jei nusals tai bus negerai
Atsakyti