Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

Aš įmesiu kelias nuotraukas , bet ne savo...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 21 kovo 2014 - 20:58
as jauciu ar nebusiu perliejus.. kai zydejo negailejau vandenuko kas dienas po biskeli slioksterdavau ir matyt papuvo
Atsakyti
Gal nedelsk ir persodink, ar bent ištraukus iš vazono šaknis apžiūrėk. Jei baltos šviežios, tai kiši atgal, mauni polietileną ir lauki pagerėjimo, jei papuvę, apkarpai ir į šviežią žemę, irgi mauni kepurę, kol pradės normaliai augti.
Atsakyti
isverciau jau... nupuvusios saknys... matyt kaip ir orchideja pries mirti ziedus parodo g.gif persodinau... pripjausciau nauju sakeliu, ikisau i ale siltnami ax.gif gal prigis:) o jai nieko jei tame politileno maise liesis jos tie paskutiniai lapai? gal sakau kokiu trilitriniu apvozt ja.... g.gif
Atsakyti
Nieko baisaus, jei ir liečiasi, svarbu, ne saulės atokaitoje. Apvoši stiklainiu tokiu baisuliu, kas nors užkliudys, tai tik šukių apturėsi biggrin.gif
Atsakyti
jin pas mane taip padeta ant palanges kad niekas neuzkliutu:D uzvoziau vistik stiklainiu:D o det gal ja siltai prie radiatoriaus.... o ne ant palanges kaip kad yra vakaru pusej... g.gif
Atsakyti
Jei yra užuolaidos, tai šilta ten ir naktį, o dieną dar ir saulė kažkiek prisideda. Turėtų tikti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 03 22, 23:14)
Jei yra užuolaidos, tai šilta ten ir naktį, o dieną dar ir saulė kažkiek prisideda. Turėtų tikti.

uzuolaidu nera bet pas mus 23-25 silumos, tai patikekit karsta... tikrai nenusals:D
Atsakyti
prazydo mano naujokele thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insanda: 15 balandžio 2014 - 19:49
QUOTE(insanda @ 2014 04 15, 20:48)
prazydo mano naujokele thumbup.gif

oi kokia graži wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2014 04 15, 21:31)
oi kokia graži wub.gif  thumbup.gif

aha fantastiska:) aciu labai labai:) tikiuos sita augs:) smile.gif
Atsakyti