Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 03 01, 11:05)
Maniškės jau dvi startavo, mažylės. O dvi didelės po kokių dvejų savaičių pradės.

kaip faina kad musu grazuoles prades savo ziedelius rodyt:) paspalvinsim temute:) laukiam visos kartu ziedu:) tiesa turbut persodint jas riektu kai nuzydes? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nusipirkau nukainuota kiniska roze, bet pastovejus ant palanges pradejo pumpurus kraut, kada geriau ja persodint kaip nuzydes pavasari ar laukti rudens ir kaip ilgai jos zydi? Ar vasara isnesat ja i lauka ar namuose laikyt ?
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2014 03 07, 00:49)
Sveikos merginos, nusipirkau nukainuota kiniska roze, bet pastovejus ant palanges pradejo pumpurus kraut, kada geriau ja persodint kaip nuzydes  pavasari ar laukti rudens ir kaip ilgai jos zydi? Ar vasara isnesat ja i lauka ar namuose  laikyt ?

Aš vasarą išnešu į lauką, o žydi jos praktiškai visus metus su trumpom pertraukėlėm doh.gif jei tik šviesos užtenka - tai ir krauna pumpurus smile.gif
Atsakyti
Sebile, kuo greičiau persodinsi, tuo sveikiau. Jei krauna pumpurus, tai net persodinta reikėtų dėti prie lango ta pačia puse. Tiesiog prieš persodinimą ant stiebo su kažkuo atžymėti, kaip stovėjo. Labai drastiškai sukiojant mėto pumpurus, Aš tai per savaitę tik per kokios 2 val pasuku, nes suku pagal laikrodžio rodyklę, kad nesimaišyti.
Maniškė pirmoji startavo. Spalva šiek tiek šaltesnė, nei nuotraukoje.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 03 07, 11:29)
Sebile, kuo greičiau persodinsi, tuo sveikiau. Jei krauna pumpurus, tai net persodinta reikėtų dėti prie lango ta pačia puse. Tiesiog prieš persodinimą ant stiebo su kažkuo atžymėti, kaip stovėjo. Labai drastiškai sukiojant mėto pumpurus, Aš tai per savaitę tik per kokios 2 val pasuku, nes suku pagal laikrodžio rodyklę, kad nesimaišyti.
Maniškė pirmoji startavo. Spalva šiek tiek šaltesnė, nei nuotraukoje.
user posted image

taviske nuostabi:) wub.gif thumbup.gif as ir laukiu ziedelio... tik va pirkau nezydincia ir sake bus roziniai ziedai, bet kuo toliau tuo labiau atrodo kad bus arba orandziniai arba geltoni:D thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 03 07, 19:53)
tik va pirkau nezydincia ir sake bus roziniai ziedai, bet kuo toliau tuo labiau atrodo kad bus arba orandziniai arba geltoni:D thumbup.gif

Bus tikrai ružavi, galit nė neabejoti biggrin.gif
Atsakyti
as tai per darbus neturiu daug laiko, tai tik palaistyt man uztenka ir pamatau kas kai auga. Man darzai ir geles kaip hobis nesu fanatike....ir daznai patingiu tai viskas dievo rankose lieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2014 03 07, 20:03)
Bus tikrai ružavi, galit nė neabejoti  biggrin.gif

o man grynai ornadziniai atrodo:D jei ir ne ruzavi bus tikrai nepyksiu:D svarbu prazys:D o dabar atrodo nebemeta.... vis auga auga ziedukai:) thumbup.gif
Atsakyti
pagaliau galiu ir as parodyt koki grozi uzauginau[COLOR=deeppink] beveik 10 cm skersmens ziedais pasidabino mano lepunėlė sianakt:) blink.gif thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 03 11, 11:43)
pagaliau galiu ir as parodyt koki grozi uzauginau[COLOR=deeppink] beveik 10 cm skersmens ziedais pasidabino mano lepunėlė sianakt:)  blink.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif  wub.gif user posted image

labai ispudinga ir grazhu thumbup.gif
o kur tokia galima isigyti? senai svajoju apie kinroze, bet nenoriu raudonos 4u.gif
Atsakyti
as pirkau is vienos saunios moterytes:) siunciausi pastu
Atsakyti
Aš kinrožę iš sėkliukės auginu. Pernai pavasarį sėjau, vasarą pasodinau lauke, rudeniop padovanojo 2 žiedukus ( atskirais kartais po vieną). Nabagutė po smarkaus lietaus aptaškyta..baltos nebuvau mačiusi..
user posted image
Atsakyti