Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

Mano kinietiska roze numete visus lapus sad.gif Tai nezinau ar ji atsigaus ar jau mesti lauk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2013 02 21, 12:07)
Mano kinietiska roze numete visus lapus sad.gif Tai nezinau ar ji atsigaus ar jau mesti lauk  unsure.gif

Žiūrint kaip lapai buvo metami. Jei gelto ir krito, tai nuo šilumos ir sauso oro, jei krito dar žali ar kaip nors dėmėti, gal sirgo, perlieta, pertrešta. Reikėtų dėti ant vėsiausios palangės ir laukti pavasario, kovo mėnesio pradžioje tempti į saulę, gal persodinti,kai pradės gyvybę rodyti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 21, 14:29)
Žiūrint kaip lapai buvo metami. Jei gelto ir krito, tai nuo  šilumos ir sauso oro, jei krito dar žali ar kaip nors dėmėti, gal sirgo, perlieta, pertrešta. Reikėtų dėti ant vėsiausios palangės ir laukti pavasario, kovo mėnesio pradžioje tempti į saulę, gal persodinti,kai pradės gyvybę rodyti.

Aciu, tikiuosi atsigaus 4u.gif Gal tada nuo silumos... nes gelto ir krito. Labai tikiuosi, kad atsigaus ... unsure.gif
Atsakyti
Mano didžiojiuser posted image
Atsakyti
Wow, kaip grazuuuuu wub.gif As jau nebezinau kaip ja priziuret, kad augtu. Jau antra numeta lapus, nezinojau, kad gali atsigauti, tai pirmaja ismeciau. Dabar labai tikiuosi, kad antroji atsigaus....
Atsakyti
Laba diena,
paneles gal kas Vilniuje galetu pasidalinti grazios kinrozytes plenciuku ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute*** @ 2013 03 25, 11:21)
Laba diena,
paneles gal kas Vilniuje galetu pasidalinti grazios kinrozytes plenciuku ?smile.gif

Sveiki, as deja ne vilniete ir plenciuku neturiu.. verysad.gif gal kita pagelbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute*** @ 2013 03 25, 09:21)
Laba diena,

Nežinau, ką reiškia graži unsure.gif Turiu dvi kinrožes, viena, gal 40 metė, kita prieš kelis metus pirkta. Nuotraukų neturiu. Pernai viena mamytė iėškojo, pakarpiau viršunėlių, nelabai tikėjausi, kad jai augs, bet rudeniop rašė, kad auga ir jau pumpurus krauna thumbup.gif . Galėčiau ir jums pakarpyti 4u.gif
Atsakyti
Pasigirsiu mažųjų pirmaisiais žiedais
user posted image
user posted image

Papildyta:
Dar viena iš didesniųjų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 22, 08:52)
Mano didžioji

Na mano tokia raudona visai nezydi. Kartais pavieniai ziedai buna tik. Lapai graziausi, o ziedu nera. Kaip tu ja priziuri?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 25, 12:57)
Na mano tokia raudona visai nezydi. Kartais pavieniai ziedai buna tik. Lapai graziausi, o ziedu nera. Kaip tu ja priziuri?

As turejau raudona pilnavidure kinroze tai pas mane augo kelis metus ir nezydejo visai kai vyras isveze pas savo mama tai pradejo zydeti, gal jai uztektu salygas ar kambari pakeisti
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2013 03 25, 15:29)
As turejau raudona pilnavidure kinroze tai pas mane augo kelis metus ir nezydejo visai kai vyras isveze pas savo mama tai pradejo zydeti, gal jai uztektu salygas ar kambari pakeisti

Ji pas mane visokiom salygom yra gyvenusi - as jau daug metu ja turiu. Tai ji spejo ir skirtinguose namuose pagyventi. Na yra ir zydejusi, negaliu jau taip sakyti, kad nei ziedo. Bet kaip parodytoje nuotraukoje tai ne schmoll.gif
Atsakyti