Mano kinietiska roze numete visus lapus Tai nezinau ar ji atsigaus ar jau mesti lauk
QUOTE(gitule @ 2013 02 21, 12:07)
Mano kinietiska roze numete visus lapus Tai nezinau ar ji atsigaus ar jau mesti lauk
Žiūrint kaip lapai buvo metami. Jei gelto ir krito, tai nuo šilumos ir sauso oro, jei krito dar žali ar kaip nors dėmėti, gal sirgo, perlieta, pertrešta. Reikėtų dėti ant vėsiausios palangės ir laukti pavasario, kovo mėnesio pradžioje tempti į saulę, gal persodinti,kai pradės gyvybę rodyti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 21, 14:29)
Žiūrint kaip lapai buvo metami. Jei gelto ir krito, tai nuo šilumos ir sauso oro, jei krito dar žali ar kaip nors dėmėti, gal sirgo, perlieta, pertrešta. Reikėtų dėti ant vėsiausios palangės ir laukti pavasario, kovo mėnesio pradžioje tempti į saulę, gal persodinti,kai pradės gyvybę rodyti.
Aciu, tikiuosi atsigaus Gal tada nuo silumos... nes gelto ir krito. Labai tikiuosi, kad atsigaus ...
Wow, kaip grazuuuuu As jau nebezinau kaip ja priziuret, kad augtu. Jau antra numeta lapus, nezinojau, kad gali atsigauti, tai pirmaja ismeciau. Dabar labai tikiuosi, kad antroji atsigaus....
QUOTE(Linute*** @ 2013 03 25, 11:21)
Laba diena,
paneles gal kas Vilniuje galetu pasidalinti grazios kinrozytes plenciuku ?
Sveiki, as deja ne vilniete ir plenciuku neturiu.. gal kita pagelbes
QUOTE(Linute*** @ 2013 03 25, 09:21)
Laba diena,
Nežinau, ką reiškia graži Turiu dvi kinrožes, viena, gal 40 metė, kita prieš kelis metus pirkta. Nuotraukų neturiu. Pernai viena mamytė iėškojo, pakarpiau viršunėlių, nelabai tikėjausi, kad jai augs, bet rudeniop rašė, kad auga ir jau pumpurus krauna . Galėčiau ir jums pakarpyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 22, 08:52)
Mano didžioji
Na mano tokia raudona visai nezydi. Kartais pavieniai ziedai buna tik. Lapai graziausi, o ziedu nera. Kaip tu ja priziuri?
QUOTE(Cobre @ 2013 03 25, 12:57)
Na mano tokia raudona visai nezydi. Kartais pavieniai ziedai buna tik. Lapai graziausi, o ziedu nera. Kaip tu ja priziuri?
As turejau raudona pilnavidure kinroze tai pas mane augo kelis metus ir nezydejo visai kai vyras isveze pas savo mama tai pradejo zydeti, gal jai uztektu salygas ar kambari pakeisti
QUOTE(kristinkag @ 2013 03 25, 15:29)
As turejau raudona pilnavidure kinroze tai pas mane augo kelis metus ir nezydejo visai kai vyras isveze pas savo mama tai pradejo zydeti, gal jai uztektu salygas ar kambari pakeisti
Ji pas mane visokiom salygom yra gyvenusi - as jau daug metu ja turiu. Tai ji spejo ir skirtinguose namuose pagyventi. Na yra ir zydejusi, negaliu jau taip sakyti, kad nei ziedo. Bet kaip parodytoje nuotraukoje tai ne