O čia manoji kinrožė.
o čia maniškė rožė, kuri mane labai nustebino pirkau ją Bauhoffe už vos kelis litus ir per mėnesį man ji sukrovė va kokį žiedą žydėjo irgi vos 2 dienas. dar porą žiedų kraunai, bet nebeiškentusi, kol juos išskleis persodinau, nes jau verkiant tai padaryti reikėjo galvoju, kaip iš jo išformuoti medelį, nes beveik nuo pat apačios yra Y formos
įsimylėjau šias gėles ir noriu jų daugiau daugiau daugiau
įsimylėjau šias gėles ir noriu jų daugiau daugiau daugiau
plateliai, o saka nukirpus is karto i zeme sodint?
QUOTE(gitule @ 2012 10 19, 14:13)
plateliai, o saka nukirpus is karto i zeme sodint?
pavasri nėra skirtomu (ar į žemę ar į vandenį),o rudenį man į žemę daugiau sekasi prigaivint (as dar vazona ikisu į maišą,ale šilknami padarau )
QUOTE(plateliai @ 2012 10 19, 22:01)
pavasri nėra skirtomu (ar į žemę ar į vandenį),o rudenį man į žemę daugiau sekasi prigaivint (as dar vazona ikisu į maišą,ale šilknami padarau )
Aciu
Sveikos kinrožių mylėtojos Radau puslapiuką, kur tiek įvairiausių grožybių Įmetu akim paganyti
http://www.izzobr.co...Crossings2.html
http://www.izzobr.co...Crossings2.html
Sveikos, susirūpinau ir aš savo kinrože. Jos lapai ne sodrūs žali, o tokie salotiniai, lyg apgeltę... žydėt tai žydi, dažnai, bet nepatinka, kad labai forma negraži - išstypę ilgos šakos, lapai tik nuo vidurio prasideda... Ar laukti pavasario apgenėjimui, ar galiu tą padaryti dabar?
Geriau laukit pavasario, nes dabar vis vien blogai augs, nes saulytės maža. Mes visada pavasariop, kai pradeda dienos ilgėti, tada ir apgenim. Jos tą mėgsta. Ir kad lapai nuo vidurio šakos, tai irgi natūralu, nes jie nukrenta kai šakos labai ilgos.
QUOTE(Reeeeee @ 2012 12 13, 17:52)
Dėkui, o tai pavasarį, pvz kovo pradžioj jau galima tą daryti? Man ir persodinti ją reikia... tai dabar nežinau, ar viską palikti, o pavasariop persodinti ir apgenėti, ar geriau dabar persisodinti? dėkui už kantrybę
QUOTE(drugelis. @ 2012 12 13, 18:11)
Dėkui, o tai pavasarį, pvz kovo pradžioj jau galima tą daryti? Man ir persodinti ją reikia... tai dabar nežinau, ar viską palikti, o pavasariop persodinti ir apgenėti, ar geriau dabar persisodinti? dėkui už kantrybę
Kadangi turiu jų daug, tai pasidalinsiu patirtimi. Geniu jas sausį, nes nuo genėjimo iki naujų žiedų- tris mėnesius laukti.Jei kambary šilta, tai ramybės periodo kaup ir nėra. Jei lapeliai geltoni, skursta, apžiūrėkit, ar nėra voratinklinės erkės. Persodinu mažiukes vasario pabaigoje, na o dvimetrines boginu į lauką kokį balandį ir ten persodinu, kartais palieku pavėsy augti per vasarą. Jei persodinus skursta ir toliau, tai rėžiu sveiką viršūnę skutimosi peiliuku , apvolioju augimo hormonuose , kišu į durpę su smėliu ir apvožiu stikline. Pirktos parduotuvėse paprastai ilgai vargsta, kol atsikrato augimą stabdančių hormonų poveikio, o vat namie šaknydintos auga kaip ant mielių