Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

Tokia ju natura. Pas mus taip pat zydi iki 2dienu.... Labai retai 3. Senovines raudonos tik diena.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 27, 15:16)
Tokia ju natura. Pas mus taip pat zydi iki 2dienu.... Labai retai 3. Senovines raudonos tik diena.

oi kaip aciu uz atsakyma 4u.gif ,ojau maniau, kad kazkas negerai ax.gif
Atsakyti
Stai viena is mano augintiniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eturib9: 27 balandžio 2012 - 21:04
[quote=eturib9,2012 04 27, 14:52]Sveikos,siu graziu gelyciu augintojos.manokinroze daznai krauna ziedelius, zydi,bet ziedas buna vos keleta dieneliu ir nukrenta  g.gif ,kodel taip atsitinka, norisi ilgiau pasidziaugt ziedeliu  blush2.gif
[/quot

Pas mane irgi tik porą dienų žydi,o kadangi dar labai jauna tai kas mėnesį po žiedelį sukrauna,po to vel tenka gerokai palaukti. Vakar pastebėjau ,kad ne vieną ,kaip įprastai sukrovė ,o jau 2 ,lauksim pražystant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rino30: 28 balandžio 2012 - 12:33

Pas mane irgi tik porą dienų žydi,o kadangi dar labai jauna tai kas mėnesį po žiedelį sukrauna,po to vel tenka gerokai palaukti. Vakar pastebėjau ,kad ne vieną ,kaip įprastai sukrovė ,o jau 2 ,lauksim pražystant 4u.gif
[/quote]
Pas mane ji beveik nuolat krauna ziedelius, meta ir vel krauna 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Būna kinrožių ne tik raudonų tikriausia. Bet ar Lietuvoj jų įsigyt yra galimybių? Gal kas užmatėt?
Atsakyti
Ir dar, gal žinot kokią rūšį pirkt, kad didelis medis augtų? g.gif
Atsakyti
Kokia rūšį pirkt tai tikrai nepasakysių,o įvairių spalvų kinrožių tikrai galima rasti. Aš auginu šviesiai rausvą ir ryškiai oranžinę,abi pirkau senukuose. Jūs ten pasidomėkite,kitą kart galima užtikt įdomesnių spalvų gėlikių smile.gif
Atsakyti
Va, kaip aš baltos norėčiau... Reiks apsidairyt Senukuose.
O kaip oranžinė aukšta auga pas Jus?
Atsakyti
Na dėl baltos tai nežinau,bet ružavų mačiau,savo irgi ten pirkau,o orandžinė pas mane dar nedidukė,bet pas pažystamus aukšta,sakė iš aukštaūgių.Šiuo metu pas juos virš metro kažkur ir dar auga smile.gif
Atsakyti
Taigi, kaip Rino30 sakė, nuvažiavau į Senukus. Radau dvi rūšis viena oražinė, o kita raudona. Bet nepirkau. Nuvažiavau į kitoj gatvės pusėj Tarp gėlių lyg vadinasi, didmeninė prekyba. O jie ten kinrožių rūšių turi tikrai ne dvi ir ne keturias, taigi pasirinkimas didelis: oražinės, pilnavidurės, baltos su tamsiai raudonu, raudonos, tamsiai raudonos ir t.t. Beje, kaina mažesnė už Senukų kažkur dvigubai biggrin.gif
Taigi, labai rekomenduoju pasižvalgyt ten smile.gif
O kai pražys mano, įkelsiu nuotrauką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mani @ 2012 07 12, 12:52)
Taigi, kaip Rino30 sakė, nuvažiavau į Senukus. Radau dvi rūšis viena oražinė, o kita raudona. Bet nepirkau. Nuvažiavau į kitoj gatvės pusėj Tarp gėlių lyg vadinasi, didmeninė prekyba. O jie ten kinrožių rūšių turi tikrai ne dvi ir ne keturias, taigi pasirinkimas didelis: oražinės, pilnavidurės, baltos su tamsiai raudonu, raudonos, tamsiai raudonos ir t.t. Beje, kaina mažesnė už Senukų kažkur dvigubai  biggrin.gif
Taigi, labai rekomenduoju pasižvalgyt ten  smile.gif
O kai pražys mano, įkelsiu nuotrauką  biggrin.gif

Tik Gėlės vadinasi doh.gif
Atsakyti