Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

vandens trūkumas dažniausiai, jos laaabai daug geria vandenuko.
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau ir aš prie jūsų su savo grožiu prisijungti biggrin.gif
Mano gėlytė:
user posted image

user posted image

O šį žiedelį buvo sukrovusi prieš mėnesį:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rino30: 09 balandžio 2012 - 22:19
Žiūriu mėgsta išsidirbinėt tos gėlės biggrin.gif
Atsakyti
Jooo,mėgsta .Manau gal trašų truputi padauginau -pavasariop,kad toki biski"mutavusi" žiedelį sukrovė? Ji juk pas mane visai jaunutė ax.gif
Beje turiu dar užsiflencavusi ryškiai oranžinio žiedo gražuolę ir tamsiai bordinio pilnavidurę,bet kada žydės net nenumanau,kadangi visai junutės ir mažutės,priaugintos šia žiemą tik 4u.gif
Atsakyti
Labai grazios jusu gelytes... 4u.gif
O cia manoji...

user posted image
Atsakyti
Sveikos, norejo geri zmones ismesti sia gelyte, bet as neleidau, sakaiu man atiduokite smile.gif antri metai pas mane, bet nezydi, gal yra kokiu subtilybiu, kad ja prazydinti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif ja labai apskabe, gal tai itakoja ziedu nebuvima? g.gif g.gif
NORIIU ZIEDU lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
O mano kiniska roze, Y formos.. ir nelabai ji auga mano akim, bet ziedus krauna ant kiekvienos sakeles.. nu bet norisi, kad ji pradetu leisti sakeles daugiau... gal reik nulauzt viena saka, tada sakotis gal pradeda??
Atsakyti
Taip, norit turėti daug šakelių turėsit ir automatiškai daug žiedų. Mes saviškę griežtai apkarpom pavasariop ir ji pradeda leisti iš pažastėlių naujas šakas, tada joms paaugus vėl kerpam, taip formuojam medį. Nežydėti gali nes: mažai saulės, oj saulutę jos mėgsta tik pailgėja dienos ir pradeda žiedus kraut. Mažas vazonas irgi gali būt bėda. O ir apkarpytos greičiau žydi, bent jau mums pasiteisino :]
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 10, 19:25)
Sveikos, norejo geri zmones ismesti sia gelyte, bet as neleidau, sakaiu man atiduokite smile.gif antri metai pas mane, bet nezydi, gal yra kokiu subtilybiu, kad ja prazydinti?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ja labai apskabe, gal tai itakoja ziedu nebuvima?  g.gif  g.gif
NORIIU ZIEDU lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

http://i814.photobuc...a19/kinroze.jpg[/img]

As savosios nekarpau, apkarpiau pries 3 metus viena karta, stovi sauletoj vietoj auga dideliam vazone ir zydi nuo pavasario iki ziemos pradzios...Dar kazkur skaiciau kad jom patinka kai jas palaisto vandeniu su krauju, na kai saldyta mesa atitirpinu ir praskiedus su vandeniu palaistau.
Atsakyti

daivasen ,Jūsų taip pat labai graži,va tokia ir aš esu užsiflencavus ,tik dar mažutė ir žydės negreit ,paaugt reiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rino30: 11 balandžio 2012 - 23:17
QUOTE(plateliai @ 2012 03 27, 15:26)
Labutis

WWWitch labai grazi jusu gelyte wub.gif

o as sia ziema dvi praradau (ruzavos jau nebeturiu,o geltonoji dar stovi,bet gyvybes ner schmoll.gif )

labuka
grazius jusu ziedeliai .

juk praejusi pavasari mazyti mazyti plenciuka savo ruzavosios gaviau i vet.vaistine,tai vakar uzvaziavus galvoju pasiguosiu kad maniske pamiriojo,o ji man sako eiks paziurek kokia mes turim bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ,dabar as uzsiprasiau plenciuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 19 balandžio 2012 - 21:57
Sveikos,siu graziu gelyciu augintojos.manokinroze daznai krauna ziedelius, zydi,bet ziedas buna vos keleta dieneliu ir nukrenta g.gif ,kodel taip atsitinka, norisi ilgiau pasidziaugt ziedeliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eturib9: 27 balandžio 2012 - 14:00