Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

QUOTE(Nidulia @ 2011 12 09, 00:43)
o as kankinuosi su savo, kazkada buvusia grazuole, kinroze:( Tokia grazia, pinta is 4 stiebu pirkau. Nyksta ji ir viskas, kaip besokineciau, bepurksciau ir priziureciau ja. Nezinau-perlaistau, nedalistau ar dar kas jai netinka. Stovi prie lango, kaip ir pas buvusius seimininkus, nors nusisauk-oziuojasi. Dabar beveik plika:(

laba,jos megejos numest lapus.Turiu ir as viena tokokia kuri kekviena rudeni numeta visus lapus,bet po gero menesio pradeda atauginet,O KITOS ,jei meta tai tik po kelis,matyt cia no veisles priklauso ar dar bala zino nuo ko blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
neradau kur daugiau kreiptis, tai bandysiu čia.
Kadangi tema apie rožes, tai kaip suprantu kinrožė priklauso šiai šeimai?
O jei ne, tai gal šiaip kas nors žinos, kas gali būti šiai gėlytei.
Padovanojau ją pernai močiutei su gimtadieniu, buvo lapinga, graži, daug žiedų. Ir pastaruoju metu ji nyksta, nyksta ... lapeliai baigia nukristi, žiedai taip pat. Vasarą leido lauke, o prasidėjus blogiems orams būdavo namuose. Ten temperatūra šiuo metu būdavo apie +12 na ir gal pakildavo iki kokių +14 (kai pakūrendavo). Tai aš šį savaitgalį grįžusi pas ją persigandau ir parsivežiau į butą...
Žiūrėsim kaip čia bus... nuo ko čia tokios bėdos galėjo būti? Per šalta?
Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TacTic: 31 sausio 2012 - 09:19
QUOTE(plateliai @ 2011 11 11, 14:00)
HIBISCUS ARABIAN KNIGHT---10 SEEDS---MULTI COLOR parsisiustos is ebay
jei kam idomu blush2.gif  ,sudydo man 100procentu sitaip dabar atrodo,vienos seklos daigelis augo i zeme tai atsargiai iskrapsciau tikiuosi,kad ir jis pasigaus.5 sekliukes isdalinau (apie jas nieko nezinau)
user posted image

Kaip laikosi jusu gelytes visos dar gyvos? Man rezervuota viena kaip taremes? Laukiu nesulaukiu kol galesit atsiusti 4u.gif
Atsakyti
Mano kinroze baigia nunykti, tuoj lik tik pintas kotas is 4 stiebu sad.gif kaip gelbeti? Gal viska nupjauti? Na kadaryti, a?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 02 02, 21:43)
Mano kinroze baigia nunykti, tuoj lik tik pintas kotas is 4 stiebu sad.gif kaip gelbeti? Gal viska nupjauti? Na kadaryti, a?

O kas jai yra? Numetė lapus?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 02 02, 22:43)

paziurekite, gal kokiu vabaliuku lapu kitoje puseje yra. pas mane uzsiveise kazkoks brudas, per velai pamaciau, kazin ar atsigaus verysad.gif
Atsakyti
Pas mane praėjusią žiemą buvo užsiveisę vabaliukai, labai panašūs į amarus. Aš galvoju, kad gal nuo šilumos g.gif Kai išnešiau į vėsesnę patalpą jie ėmė ir išnyko, paliko mano gėlę ramybėj.
O šiaip jei lapus numeta, tai nieko tokio, žiemą tai normalu. Kai pirmą kartą man lapus numetė ir aš baisiai persigandau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 01 31, 16:25)
Kaip laikosi jusu gelytes visos dar gyvos? Man rezervuota viena kaip taremes? Laukiu nesulaukiu kol galesit atsiusti  4u.gif

laba,niena kiuri vos islindusi sioje nuotraukoje pamiro,bet visos sovi triju lapeliu padetyje ax.gif

merginos ,nieko cia baisous,kad lapelius meta,bet maniske numeta ir tuoj naujus ataugina (vaizdelis namie tuo metu nekoks,bet atperka po to ziedai wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 07 vasario 2012 - 15:28
QUOTE(plateliai @ 2012 02 07, 17:27)
laba,niena kiuri vos islindusi sioje nuotraukoje pamiro,bet visos sovi  triju lapeliu padetyje ax.gif

merginos ,nieko cia baisous,kad lapelius meta,bet maniske numeta ir tuoj naujus ataugina (vaizdelis namie tuo metu nekoks,bet atperka po to ziedai wub.gif )

Jei tik meta, tai nieko, normalu, bet va maniskiai tikrai nuo vabaliuku lapai susisuko ir tiesiog sudziuvo, nunyko. Tikiuos, kad isgyvens, bet... labai jau neperspektyviai atrodo kol kas smile.gif Pykstu ant saves, kad laiku nepastebejau.
Atsakyti
ką daryti? Lapai baigia nukristi, bet krauna ziedelius... lapeliai gelsta g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
per mažai vandens manau jai, maniškė ypač daug dabar geria kai bunda iš miegučio pajutusi saulę
Atsakyti
laba, kokiomis trąšomis lepinate savo gražuoles kinrožes, mano krauna žiedus...
Atsakyti