Sveikutės
Aš t.p. gavau dovanų kinrožę su labai daug pumpurėlių, vienas sekančią dieną labai gražiai išsiskleidė, po poros dienų nukrito, kitas dabar labai lėtai skleidžiasi, o kiti pumpurėliai (dar neišsiskleidę) kartu su kotelias savaime nulūžta palaisčiau aš ją, bet vis tiek dar vieanas nulūžo. Lapų kol kas nemeta, negeltonuoja.
Kodėl jie lūžinėja?
QUOTE(PostFactum @ 2011 10 22, 14:27)
Sveikutės
Aš t.p. gavau dovanų kinrožę su labai daug pumpurėlių, vienas sekančią dieną labai gražiai išsiskleidė, po poros dienų nukrito, kitas dabar labai lėtai skleidžiasi, o kiti pumpurėliai (dar neišsiskleidę) kartu su kotelias savaime nulūžta palaisčiau aš ją, bet vis tiek dar vieanas nulūžo. Lapų kol kas nemeta, negeltonuoja.
Kodėl jie lūžinėja?
Kodėl jie lūžinėja?
Nepergyvenkite, mano irgi vos gavau, tuoj dauguma pumpuru numete. Prasiskleide tik du. Adaptuosis ir vel zydes
QUOTE(Cobre @ 2011 10 22, 13:06)
Nepergyvenkite, mano irgi vos gavau, tuoj dauguma pumpuru numete. Prasiskleide tik du. Adaptuosis ir vel zydes
tuomet, gerai, iš pradžių, tai vaikus išbariau, kad laužo o skaičiau, kad žiemą reikia jas laikyti, gal 15 laipsnių temp., tai kamb. jei kaip ir per šilta, ar nešti į rūsį (šviesus) ar adaptuosis ir kamb., pas mus virš 20 būna?
QUOTE(PostFactum @ 2011 10 22, 14:30)
tuomet, gerai, iš pradžių, tai vaikus išbariau, kad laužo o skaičiau, kad žiemą reikia jas laikyti, gal 15 laipsnių temp., tai kamb. jei kaip ir per šilta, ar nešti į rūsį (šviesus) ar adaptuosis ir kamb., pas mus virš 20 būna?
as tai nenesineju niekur,kaip auga toje vietoje tai ir ziemavoja.Vaikiukus tikrai be reikalo isbaret,adaptuosit ,,pamilesit,, su trasom ir jus nudziugins graziais ziedeliais
Papildyta:
QUOTE(plateliai @ 2011 10 07, 08:32)
jau dvi sudygo,jei kam idomu ,sodinau 10.09
QUOTE(plateliai @ 2011 10 23, 18:37)
as tai nenesineju niekur,kaip auga toje vietoje tai ir ziemavoja.Vaikiukus tikrai be reikalo isbaret,adaptuosit ,,pamilesit,, su trasom ir jus nudziugins graziais ziedeliais
O tai šiuo metu galima tręšti, rudenį?
QUOTE(PostFactum @ 2011 10 24, 00:11)
O tai šiuo metu galima tręšti, rudenį?
KNYGA kuria as vadovaujuos raso ,kad tresti iki rugpjucio pabaigos (kaip ir laukines rozes),bet as jei matau jei pupmpureliu daug tai biskuti dar patresiu
Sveikos tai viena iš mūsų kinrožių
Čia geltona kinrožė.Tiksliau jos net trys... Ir auga ba galo mažam vazone. Jau nebemezga žiedų, visi nubyrėjo. Verkiant reikia persodinimo.... Tik galvojam į kokio dydžio vazonus persodinti atskirai. Ar stipriai didesniu, ar mažiukus, nes žemių nerasta vien šaknų tinklas.
Čia geltona kinrožė.Tiksliau jos net trys... Ir auga ba galo mažam vazone. Jau nebemezga žiedų, visi nubyrėjo. Verkiant reikia persodinimo.... Tik galvojam į kokio dydžio vazonus persodinti atskirai. Ar stipriai didesniu, ar mažiukus, nes žemių nerasta vien šaknų tinklas.
QUOTE(plateliai @ 2011 10 07, 08:32)
SEKlas jau atsiunte uzsisakiau 09.13,o gavau 10.06
HIBISCUS ARABIAN KNIGHT---10 SEEDS---MULTI COLOR parsisiustos is ebay
jei kam idomu ,sudydo man 100procentu sitaip dabar atrodo,vienos seklos daigelis augo i zeme tai atsargiai iskrapsciau tikiuosi,kad ir jis pasigaus.5 sekliukes isdalinau (apie jas nieko nezinau)
QUOTE(kristinkag @ 2011 09 13, 10:20)
As irgi noreciau, tik nemoku ten pirkti jei kas nusipirktu daugiau tai keles seklytes paimciau, tiktai kokiu neiprastu spalvu pvz. ta 3-ju spalvu, lyg pilka lyk ruda, melyna su raudonais krasteliais.... net akys raibsta
Plateliai o jus kokia grazuole pirkot?
viskas nooooooriu
nebent dar imciau jei yra lauke augancia
Plateliai o jus kokia grazuole pirkot?
viskas nooooooriu
nebent dar imciau jei yra lauke augancia
ak sita jus vadinate kinroze.turejau ir as ja pries daug metu tik ji vadinos tada kambarine roze.gyveno ji ant palanges,pro langa ne saule nebeprasviete,saku galunes genedavau ir sumerkdavau i stiklaini su vandeniu,isleisdavo saknis.taip ju turejo visi kas tik norejo...kazkas cia rase "nebent yra lauke auganciu".taip yra as maciau,nustebau ir ejau is arti dar isitikinti kad neklystu.vasara buvom turkijoj,tai ten parkuose susodintos gyvatvores auga is tu musu vazoniniu,kambariniu roziu.
o as kankinuosi su savo, kazkada buvusia grazuole, kinroze:( Tokia grazia, pinta is 4 stiebu pirkau. Nyksta ji ir viskas, kaip besokineciau, bepurksciau ir priziureciau ja. Nezinau-perlaistau, nedalistau ar dar kas jai netinka. Stovi prie lango, kaip ir pas buvusius seimininkus, nors nusisauk-oziuojasi. Dabar beveik plika:(
QUOTE(Nidulia @ 2011 12 09, 00:43)
o as kankinuosi su savo, kazkada buvusia grazuole, kinroze:( Tokia grazia, pinta is 4 stiebu pirkau. Nyksta ji ir viskas, kaip besokineciau, bepurksciau ir priziureciau ja. Nezinau-perlaistau, nedalistau ar dar kas jai netinka. Stovi prie lango, kaip ir pas buvusius seimininkus, nors nusisauk-oziuojasi. Dabar beveik plika:(
Su jom tai visko buna pas mane augo prie vakarinio lango ir nezydejo o saule po pietu sviesdavo, o isvezem pas uosviene tai prie siaurinio lango kad zydi kaip pasiutus, gal koks klimatas aplinka ar dar kas nors