Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

QUOTE(Jurgitele22 @ 2011 10 10, 12:16)
sveikutes, turiu ir as raudona pilnavidure apie 3m aukscio roze grazus veslus krumas tik nuo pavasario pora ziedeliu isleido.Pavasari as ja apgenejau , rugpjucio gale teko persodinti nes anksta jai buvo, saknys nuogos virsutines nespedavau laistyt .Krumas grazus bet nezydi.  ax.gif Gal patarsit ka?

galiu patart tik gerai patrest didesnes koncentracijos trasomis. Ja reikia gerai maitint,kitaip ji nezydes( gerai padeda kiausiniu lukstu uzpiltine mirksiukas.gif )
Atsakyti
o koks yprastinis jos zydejimo sezonas?
Atsakyti
Mergaites,gal kam seklu liko siu grazuoliu augalu? unsure.gif Va su viena mamyte derinom,bet va sakele siustis truputi gal pavojinga,o atstumas tarp musu tolokas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2011 10 10, 18:17)
Mergaites,gal kam seklu liko siu grazuoliu augalu? unsure.gif Va su viena mamyte derinom,bet va sakele siustis truputi gal pavojinga,o atstumas tarp musu tolokas. unsure.gif

Nemanau kad pavojinga idetu prie koto sudrekintos zemes ar vatos i dezute idetu, o dezute nebus labai sandari, augaliukas kvepuos pirmadieni issiustu tai ta pacia savaite ir gautumet
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele22 @ 2011 10 10, 13:00)
o koks yprastinis jos zydejimo sezonas?

nuo kovo iki spalio men.
Papildyta:
QUOTE(*Amila* @ 2011 10 10, 18:17)

jei tinka,galiu is zemes istraukt ,kur yra padetos daigintis (sukistos i zeme rugsejo pirmom dienom (geltonas pilnaviduris ziedas)),nes naujos sakeles nuo motinines nenoreciau skint. Jei sutinkat,rasykit i az
Atsakyti
Patarkit, kada geriau nugenėti kinrožę. Šiuo mety žydi, dar yra pumpurėlių. Bet man per daug dideli šiemetiniai ūgliai. Noriu trumpinti ax.gif Geriau pavasarį, ar po nužydėjimo?

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2011 10 11, 21:38)
Patarkit, kada geriau nugenėti kinrožę. Šiuo mety žydi, dar yra pumpurėlių. Bet man per daug dideli šiemetiniai ūgliai. Noriu trumpinti ax.gif  Geriau pavasarį, ar po nužydėjimo?

GRAZUS ZIEDELIAI wub.gif ,AS TAI GENEJU PO ZYDEJIMO,bet buna ,kad ir pavasari dar pageniu blush2.gif ,tik ar gerai darau tai nezinau blush2.gif
Atsakyti
Aš geniu peržydėjus.
Va viena iš maniškių
user posted image
Atsakyti
Koks grazus ir nematytas ziedas...
Atsakyti
QUOTE(Laumikė @ 2011 10 16, 17:51)
Aš geniu peržydėjus.
Va viena iš maniškių
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif ,kaik graziai atrodo wub.gif .Niekaip nesuprantu jus ja iskiepije ar kaip g.gif kad dvi spalvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2011 10 06, 14:11)
Laba diena, Nusipirkau kinroze parsinesiau i namus , praejo gal savaite ir eme lapai geltonuoti ir kristi zemen,jau  beveik puses neteko, gal kas galit , ka patart? g.gif  blush2.gif

apžiūrėkit (ypatingai vidinę lapo pusę) dėl visa ko ar nėra kokių parazitų, ir reiktų lieti dažniau bei saulės joms negailėt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2011 10 11, 21:38)
Patarkit, kada geriau nugenėti kinrožę. Šiuo mety žydi, dar yra pumpurėlių. Bet man per daug dideli šiemetiniai ūgliai. Noriu trumpinti ax.gif  Geriau pavasarį, ar po nužydėjimo?

man patarė nugnybt tik viršūnėles, tada augalui ne toks didelis stresas būna ax.gif
o šiaip tai geriau po žydėjimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 17 spalio 2011 - 14:33
QUOTE(plateliai @ 2011 10 17, 13:05)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,kaik graziai atrodo wub.gif .Niekaip nesuprantu jus ja iskiepije ar kaip  g.gif kad dvi spalvos blush2.gif

Nea, neskiepyta, ji tiesiog tokia, - savarankiška , kaip nori, taip žydi lotuliukas.gif (čia ta, apie kurią rašiau, kad chameleonas) nail.gif
Atsakyti