Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

QUOTE(Cobre @ 2011 09 28, 19:43)
Dekui, man ji irgi nereali  wub.gif  Pirmas ziedas cia, daugybe pumpuru po keliones nubyrejo, dabar adaptuojames ir laukiame antro zieduko  wub.gif  Paskui jau teks laukti, kol sustipres ji  smile.gif  Siaip buvau nustebusi, kad ziedas keturias dienas isbuvo, man iki siol tokios ilgaamzes nepasitaike. O siandien tik pavadinima perskaiciau ir supratau kodel ji tokia saunuole  biggrin.gif  Atkeliavo is Norvegijos  wub.gif

Tikra grazuole jusu gelyte wub.gif ir ziedas koks didziulis, jei liks sakeliu tai nepamirskit ir manes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 09 28, 14:52)
"Longlife"

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif labai labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, Nusipirkau kinroze parsinesiau i namus , praejo gal savaite ir eme lapai geltonuoti ir kristi zemen,jau beveik puses neteko, gal kas galit , ka patart? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Pas mane lapai ima kristi kaip tik pradeda trukti dregmes....
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2011 10 06, 14:11)
Laba diena, Nusipirkau kinroze parsinesiau i namus , praejo gal savaite ir eme lapai geltonuoti ir kristi zemen,jau  beveik puses neteko, gal kas galit , ka patart? g.gif  blush2.gif

Laba,nepergyvenkim maniskes taip pat dare.Nukrisvis viskas,bet po to atzels mirksiukas.gif

SEKlas jau atsiunte uzsisakiau 09.13,o gavau 10.06
Atsakyti
Sveikutes, noreciau ir as sios grazuoles gal kas turetu pasidalyti sakele ax.gif ,tik gal dabar jau per velu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 10 07, 12:48)
Sveikutes, noreciau ir as sios grazuoles gal kas turetu pasidalyti sakele ax.gif ,tik gal dabar jau per velu g.gif

geltonas padauginai,tik dar nezinia ar prigijo.
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 10 07, 16:37)
geltonas padauginai,tik dar nezinia ar prigijo.

Tai jau lauksim ziniu apie ja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 10 07, 18:50)
Tai jau lauksim ziniu apie ja bigsmile.gif

is kur jus esat,rasykit AZ,nes kartais sunku priduot,o siust neapsimoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 10 07, 09:32)
Laba,nepergyvenkim maniskes taip pat dare.Nukrisvis viskas,bet po to atzels  mirksiukas.gif

doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri turit liekamu seklu ar sakele,mielai papirkciau,grazuoles geles. wub.gif
Atsakyti
sveikutes, turiu ir as raudona pilnavidure apie 3m aukscio roze grazus veslus krumas tik nuo pavasario pora ziedeliu isleido.Pavasari as ja apgenejau , rugpjucio gale teko persodinti nes anksta jai buvo, saknys nuogos virsutines nespedavau laistyt .Krumas grazus bet nezydi. ax.gif Gal patarsit ka?
Atsakyti