Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

Galiu tik i keist i kitas seklas is ebay,bandykit ir jus nusipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 09 13, 10:45)

Gal galit paprotinti kaip galima uzsisakyti nes ne karto nebandziau o ir kalbos neikertu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 09 15, 09:21)
Galiu tik i keist i kitas seklas is ebay,bandykit ir jus nusipirkt mirksiukas.gif

As tai niekaip, anglu visai zalia neturiu nei tos korteles tarptautiniams pirkimams
Merginos jei kas dar pirksit tai keliom seklytem daugiau nusipirkit kokiu idomesniu tai is jusu nupirksiu 3-5 seklytes drinks_cheers.gif
Manau ir daugiau norinciu atsiras
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 09 15, 10:44)
As tai niekaip, anglu visai zalia neturiu nei tos korteles tarptautiniams pirkimams
Merginos jei kas dar pirksit tai keliom seklytem daugiau nusipirkit kokiu idomesniu tai is jusu nupirksiu 3-5 seklytes  drinks_cheers.gif 
Manau ir daugiau norinciu atsiras

aš taip pat prisijungčiau drinks_cheers.gif
Nerealios gėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2011 09 15, 10:08)
aš taip pat prisijungčiau drinks_cheers.gif
Nerealios gėlės 4u.gif

As taip pat noreciau ax.gif prie kai ko prisideti smile.gif
Atsakyti
mergaitės, ar reikia purkšti (vandenuku) kin.rožę? Kambaryje dregmė vidutinė, nėra labai sausa.
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2011 09 24, 12:41)
mergaitės, ar reikia purkšti (vandenuku) kin.rožę? Kambaryje dregmė vidutinė, nėra labai sausa.

Aš nepurškiu. Tik drėgmę mėgta. Laistau dažniau nei kitas kambarines gėles.
Atsakyti
Laba smile.gif .Apipurskineju labai retai ir tai dazniausiai pas mane buna ziema (pas mane sildomos grindys ir jei dar tuo paciu yra pakuriamas zidinys,buna labai labai sausas oras,purskiu kitas geles ir jom kluna )
siuo metu zydi kremava wub.gif user posted image

del siuntimo merginos koperuokites ir eiskokit kas gali parsiust.O gal truputi palaukit,dar as ju negavau,papasakosiu ar verta ar ne.Reikia gal pabandyt pasodint,o gal niekas nedyksta,o gal visai neverta siustis mirksiukas.gif,sutaupytumet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 25 rugsėjo 2011 - 13:35
QUOTE(plateliai @ 2011 09 25, 14:33)
Laba smile.gif .Apipurskineju labai retai ir tai dazniausiai pas mane buna ziema (pas mane sildomos grindys ir jei dar tuo paciu yra pakuriamas zidinys,buna labai labai sausas oras,purskiu kitas geles ir jom kluna )
siuo metu zydi kremava wub.gif user posted image
del siuntimo merginos koperuokites ir eiskokit kas gali parsiust.O gal truputi palaukit,dar as ju negavau,papasakosiu ar verta ar ne.Reikia gal pabandyt pasodint,o gal niekas nedyksta,o gal visai neverta siustis mirksiukas.gif,sutaupytumet g.gif

wub.gif wub.gif wub.gif oho koks grožis thumbup.gif
(jei kada genėtumėte, nepamirškit ir manęs blush2.gif ) Jūsų raudonoji krauna žiedus, kai jau bus ką - būtinai nufotografuosiu parodyti... Lengvą ranką turit - prigijo puikiai 4u.gif
Atsakyti
"Longlife"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 28 rugsėjo 2011 - 13:53
QUOTE(Cobre @ 2011 09 28, 14:52)
"Longlife"

user posted image

user posted image

Nuostabi gėlytė wub.gif ,kai jūs genėsit,nepamirškit manęs. biggrin.gif Kur tokio grožio įmanoma gaut,turbūt parsisiuntę? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2011 09 28, 20:26)
Nuostabi gėlytė wub.gif ,kai jūs genėsit,nepamirškit manęs. biggrin.gif Kur tokio grožio įmanoma gaut,turbūt parsisiuntę? bigsmile.gif

Dekui, man ji irgi nereali wub.gif Pirmas ziedas cia, daugybe pumpuru po keliones nubyrejo, dabar adaptuojames ir laukiame antro zieduko wub.gif Paskui jau teks laukti, kol sustipres ji smile.gif Siaip buvau nustebusi, kad ziedas keturias dienas isbuvo, man iki siol tokios ilgaamzes nepasitaike. O siandien tik pavadinima perskaiciau ir supratau kodel ji tokia saunuole biggrin.gif Atkeliavo is Norvegijos wub.gif
Atsakyti