Galiu tik i keist i kitas seklas is ebay,bandykit ir jus nusipirkt
QUOTE(plateliai @ 2011 09 13, 10:45)
Gal galit paprotinti kaip galima uzsisakyti nes ne karto nebandziau o ir kalbos neikertu
QUOTE(plateliai @ 2011 09 15, 09:21)
Galiu tik i keist i kitas seklas is ebay,bandykit ir jus nusipirkt
As tai niekaip, anglu visai zalia neturiu nei tos korteles tarptautiniams pirkimams
Merginos jei kas dar pirksit tai keliom seklytem daugiau nusipirkit kokiu idomesniu tai is jusu nupirksiu 3-5 seklytes
Manau ir daugiau norinciu atsiras
QUOTE(kristinkag @ 2011 09 15, 10:44)
As tai niekaip, anglu visai zalia neturiu nei tos korteles tarptautiniams pirkimams
Merginos jei kas dar pirksit tai keliom seklytem daugiau nusipirkit kokiu idomesniu tai is jusu nupirksiu 3-5 seklytes
aš taip pat prisijungčiau
Nerealios gėlės
QUOTE(goodly @ 2011 09 15, 10:08)
As taip pat noreciau prie kai ko prisideti
mergaitės, ar reikia purkšti (vandenuku) kin.rožę? Kambaryje dregmė vidutinė, nėra labai sausa.
QUOTE(goodly @ 2011 09 24, 12:41)
mergaitės, ar reikia purkšti (vandenuku) kin.rožę? Kambaryje dregmė vidutinė, nėra labai sausa.
Aš nepurškiu. Tik drėgmę mėgta. Laistau dažniau nei kitas kambarines gėles.
Laba .Apipurskineju labai retai ir tai dazniausiai pas mane buna ziema (pas mane sildomos grindys ir jei dar tuo paciu yra pakuriamas zidinys,buna labai labai sausas oras,purskiu kitas geles ir jom kluna )
siuo metu zydi kremava
del siuntimo merginos koperuokites ir eiskokit kas gali parsiust.O gal truputi palaukit,dar as ju negavau,papasakosiu ar verta ar ne.Reikia gal pabandyt pasodint,o gal niekas nedyksta,o gal visai neverta siustis ,sutaupytumet
siuo metu zydi kremava
del siuntimo merginos koperuokites ir eiskokit kas gali parsiust.O gal truputi palaukit,dar as ju negavau,papasakosiu ar verta ar ne.Reikia gal pabandyt pasodint,o gal niekas nedyksta,o gal visai neverta siustis ,sutaupytumet
QUOTE(plateliai @ 2011 09 25, 14:33)
Laba .Apipurskineju labai retai ir tai dazniausiai pas mane buna ziema (pas mane sildomos grindys ir jei dar tuo paciu yra pakuriamas zidinys,buna labai labai sausas oras,purskiu kitas geles ir jom kluna )
siuo metu zydi kremava
siuo metu zydi kremava
oho koks grožis
(jei kada genėtumėte, nepamirškit ir manęs ) Jūsų raudonoji krauna žiedus, kai jau bus ką - būtinai nufotografuosiu parodyti... Lengvą ranką turit - prigijo puikiai
"Longlife"
QUOTE(Cobre @ 2011 09 28, 14:52)
Nuostabi gėlytė ,kai jūs genėsit,nepamirškit manęs. Kur tokio grožio įmanoma gaut,turbūt parsisiuntę?
QUOTE(anika1 @ 2011 09 28, 20:26)
Nuostabi gėlytė ,kai jūs genėsit,nepamirškit manęs. Kur tokio grožio įmanoma gaut,turbūt parsisiuntę?
Dekui, man ji irgi nereali Pirmas ziedas cia, daugybe pumpuru po keliones nubyrejo, dabar adaptuojames ir laukiame antro zieduko Paskui jau teks laukti, kol sustipres ji Siaip buvau nustebusi, kad ziedas keturias dienas isbuvo, man iki siol tokios ilgaamzes nepasitaike. O siandien tik pavadinima perskaiciau ir supratau kodel ji tokia saunuole Atkeliavo is Norvegijos