Mano kinietiska rozyte jau skleidziasi ir dar kokie 10 pumpuriuku yra Tai dziaugsmu netveriu
QUOTE(Serpentes @ 2007 05 10, 09:02)
Labas. As dovanu gavau geltona kinroze. Buvo visa aplipus ziedais, bet paskui kazkodel numete visus ziedelius ir pumpureliu . Kazin kodel? As taip visada norejau tos gelytes ir ji meta ziedus. SOS !!! Lapai vis dar zali. Ar gali taip buti, kad vieta pasikeite?
QUOTE(Chenelle @ 2007 08 27, 09:51)
As tai manau, kad apie sia gelyte turetu buti atskira tema... Gal ir klystu bet "visu tipu rozes" ir taip labai plati tema,o kinroze yra kinroze ir manau butu visai smagu, kad si grazi gelyte turetu savo skyreli...
Sutinku 100 procentu . As i ta roziu skyreli buvau ilindus, bet ten kalba apie ivairiausias rozes, laukines ir kambarines, o kalbant apie konkretu augala, gerai tureti ir atskira tema jam
Gitule, man taip buvo su rozyte ir gardenija. Praejus kuriam laikui po pirkimo numete visus pumpuriukus ir ziedukus Tai konsultavausi su gelininke, tai sake buna taip gelytem nuo streso,- pasikeicia aplinka, temperatura, saules kiekis, dregmes.. Nepasiduok, mylek savo gelytes ir sukraus naujus ziedelius
O mano kinietiska roze jau pilnai pilnai issiskleide. Jau ziedelio grozis ( pilnaviduris ) tik gaila, kad trumpai zydi...
O mano kinietiska roze jau pilnai pilnai issiskleide. Jau ziedelio grozis ( pilnaviduris ) tik gaila, kad trumpai zydi...
QUOTE(Chenelle @ 2007 09 10, 07:29)
Gitule, man taip buvo su rozyte ir gardenija. Praejus kuriam laikui po pirkimo numete visus pumpuriukus ir ziedukus Tai konsultavausi su gelininke, tai sake buna taip gelytem nuo streso,- pasikeicia aplinka, temperatura, saules kiekis, dregmes.. Nepasiduok, mylek savo gelytes ir sukraus naujus ziedelius
Aciu . Lauksiu nauju pumpuriuku . Jau biski ramiau dabar. O ji megsta dregme?
Aga megsta. As i savo po litra i diena supilu. Bet pas mane ji beveik 2 metru aukscio ir 1,5 plocio medelis. Bet laistau kas diena dar ir papurskiu lyg ir patenkinta ji, pumpuru netruksta, vienas po kito skleidziasi Pas mane ji visai nelepi
QUOTE(Chenelle @ 2007 09 12, 13:14)
Aga megsta. As i savo po litra i diena supilu. Bet pas mane ji beveik 2 metru aukscio ir 1,5 plocio medelis. Bet laistau kas diena dar ir papurskiu lyg ir patenkinta ji, pumpuru netruksta, vienas po kito skleidziasi Pas mane ji visai nelepi
Maniskes irgi lapai sodriai zali, tik ji dar nediduke . Laukiu kol paaugs. Tai vadinasi vandens negailesiu ir lauksiu nauju pumpuru . Imesk savo rozes nuotrauka, idomu paziureti
kadangi nesu surinkus 100 zinuciu man neleidzia o taip noreciau pasidalinti ta grozybe Vakar grizau po darbo net aiktelejau vel ziedas issiskleides didelis didelis burbulas
O del laistymo tai link ziemos maziau truputuka. Dabar stengiuosi kas antra diena laistyt, nes salta...
O del laistymo tai link ziemos maziau truputuka. Dabar stengiuosi kas antra diena laistyt, nes salta...
As irgi nesu surinkus 100 zinuciu, bet ikeliu cia . Matai, mano dar mazyte . Ikelk saviske pasigrozet
arimiasiu metu zadu paimti raudomos rožės šakele
JuzTea,
sakele paimi auginimui? Kiek as bandziau tai saknu neisleidzia Bet gal cia tik taip su mano rozyte
Gitule,
Labai grazi tavo mazyte rozyte turbut ir mano "vaikysteje" taip atrode O kokios spalvos ziedai?
sakele paimi auginimui? Kiek as bandziau tai saknu neisleidzia Bet gal cia tik taip su mano rozyte
Gitule,
Labai grazi tavo mazyte rozyte turbut ir mano "vaikysteje" taip atrode O kokios spalvos ziedai?
QUOTE(Chenelle @ 2007 09 14, 07:44)
Gitule,
Maniske geltona, o taviske?
QUOTE(Chenelle @ 2007 09 14, 09:44)
JuzTea,
jo auginimui, sakai neišleidzia? mama irgi sakė kad bande tai neišleido