Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

Mano irgi kazko geltonuot lapai pradejo.....
Atsakyti
Paneles, gal kas Vilniuje parduoda nedidele kinroze arba daigeli arba sakele tinkama sodinimui, labai jau grazios sios gelytes labai uzsimaniau wub.gif

Labai lauksiu Jusu ziniciu i AZ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linute***: 26 gegužės 2011 - 15:03
Neiškenčiu nepasigyrusi blush2.gif ,žiedo skersmuo net 15 cm wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Linute*** @ 2011 05 26, 16:01)
Paneles, gal kas Vilniuje parduoda nedidele kinroze arba daigeli arba sakele tinkama sodinimui, labai jau grazios sios gelytes labai uzsimaniau  wub.gif

Labai lauksiu Jusu ziniciu i AZ 4u.gif  4u.gif  4u.gif

oho koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 04 09, 23:53)
Koks grozis  wub.gif  mano paprasta pilnavidure raudona

Mano grazias, spalvotas, dideliais ziedais dukra ziema nusalde langa atidariusi ir palikusi verysad.gif Liko ir mano dabar tik didele, sena, raudonziede pilnavidure. Pasakykite, kuo tresiate ? nes toms mazaugems, spalvotoms uzteko paprastu universaliu zydincioms gelems ir ziedu apsiginti negalejau, zydejo kaip pasiutusios. O sitai senutei raudonziedei gal ko truksta, nes mano supratimu mazokai zydi g.gif
Atsakyti
Aš trešiu visokiom trašom lotuliukas.gif (kokių tuo metu turiu tokiom ir trešiu) ,o labiausiai tinka tai kiaušinių lukštų užpiltinė thumbup.gif .
Turiu ir aš viena užsispyrėlę jau antri metai eina nežydi,bet galų gale jau pradėjo krauti pumpurus,net nežinau kokios spalvos bet pumpurai kai dovanojo buvo geltoni.

Toli ta sostinė nuo manęs (neleidžia man cituot doh.gif )
Atsakyti
Ar būna kinrožių mažų, ar tik tokios aukštos, didelės? Aš nenoriu didelės, o tik mažos, kad kambaryje galėčiau auginti
Atsakyti
Laba pasirodou blush2.gif ,kvietka gauta beveik pries trejus metus gimtadieniui.Kai atnese buvo labai daug pumpuru,bet taip ziedo ir nesulaukiau,nukrito netik ziedeliai,bet ir lapai.Labai jau stengiausi kad isgyventu ir sulaukiau thumbup.gif

user posted image
nekvepia bet jis vistiek uosto lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zilkonas @ 2011 06 30, 08:41)
Ar būna kinrožių mažų, ar tik tokios aukštos, didelės? Aš nenoriu didelės, o tik mažos, kad kambaryje galėčiau auginti

jas galima formuot,tai kokio noris dydzio tokio ir pasidarysit mirksiukas.gif
Atsakyti
O man atrodo kad buna, viena mamyte man atsiunte mazyte sakele gal 1cm dydzio sake vienintele atzalele ir labai letai auga. Sesuo atsiunte galenio seklu siaip jie dideli auga bet yra hibridine veisle kur iki 40cm uzauga, tai manau su kinrozem tas pats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 01 liepos 2011 - 08:56
QUOTE(Donyy @ 2010 11 02, 13:49)
as biski cia ne itema, ziuriu jus taip mylite savo gelyte Kinroze ax.gif man ji ir grazi bet as jos bijau verysad.gif nes dar kai maza buvau mama ja taip pat augino ir vis prisimenu lig siolei kas tik ja pamatydavo liepdavo ja kuo greiciau  verysad.gif ismesti doh.gif nes ji yra uzkeikta gele  blink.gif kuri prisaukia i namus nelaime, mirti ir t.t.. blink.gif bet mama ja vis augino ir ji labai graziai zydejo ir tikrai tie metai buvo kazkokie uzkeiti verysad.gif tetis vairuodamas partrenke i kelia isejusia bobute, poto sulaukes 2.5 metuku mire mano brolis verysad.gif va tada ta gele ir buvo sudeginta verysad.gif nezinau sutapimas tai buvo ar tiesa doh.gif bet as jos labai bijau blink.gif

Aš irgi nei tikiu nei netikiu, bet rusų ekstrasensu mūšio laidoje, kur dalyvavo lietuvė aiškiaregė Anika, pirmakart isgirdau kad kiniška rožė neša nelaimes, viena rusu šeima skundesi, kad su kiekvienu žiedu nutinka nelaimė, tai sunaikino ja sudegindami... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(me2te @ 2011 08 27, 11:39)
Aš irgi nei tikiu nei netikiu, bet rusų ekstrasensu mūšio laidoje, kur dalyvavo lietuvė aiškiaregė Anika, pirmakart isgirdau kad kiniška rožė neša nelaimes, viena rusu šeima skundesi, kad su kiekvienu žiedu nutinka nelaimė, tai sunaikino ja sudegindami...  verysad.gif

doh.gif lotuliukas.gif Kuo tiki - taip ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena Kinrožių mylėtojos 4u.gif
Ieškau Vilniuje nebrangiai pirkti Kinrožę arba augliuką smile.gif
Būčiau dėkinga, į AŽ 4u.gif
Atsakyti