Mano irgi kazko geltonuot lapai pradejo.....
QUOTE(Linute*** @ 2011 05 26, 16:01)
Paneles, gal kas Vilniuje parduoda nedidele kinroze arba daigeli arba sakele tinkama sodinimui, labai jau grazios sios gelytes labai uzsimaniau
Labai lauksiu Jusu ziniciu i AZ
Labai lauksiu Jusu ziniciu i AZ
oho koks grozis
QUOTE(kristinkag @ 2011 04 09, 23:53)
Koks grozis mano paprasta pilnavidure raudona
Mano grazias, spalvotas, dideliais ziedais dukra ziema nusalde langa atidariusi ir palikusi Liko ir mano dabar tik didele, sena, raudonziede pilnavidure. Pasakykite, kuo tresiate ? nes toms mazaugems, spalvotoms uzteko paprastu universaliu zydincioms gelems ir ziedu apsiginti negalejau, zydejo kaip pasiutusios. O sitai senutei raudonziedei gal ko truksta, nes mano supratimu mazokai zydi
Aš trešiu visokiom trašom (kokių tuo metu turiu tokiom ir trešiu) ,o labiausiai tinka tai kiaušinių lukštų užpiltinė .
Turiu ir aš viena užsispyrėlę jau antri metai eina nežydi,bet galų gale jau pradėjo krauti pumpurus,net nežinau kokios spalvos bet pumpurai kai dovanojo buvo geltoni.
Toli ta sostinė nuo manęs (neleidžia man cituot )
Turiu ir aš viena užsispyrėlę jau antri metai eina nežydi,bet galų gale jau pradėjo krauti pumpurus,net nežinau kokios spalvos bet pumpurai kai dovanojo buvo geltoni.
Toli ta sostinė nuo manęs (neleidžia man cituot )
Ar būna kinrožių mažų, ar tik tokios aukštos, didelės? Aš nenoriu didelės, o tik mažos, kad kambaryje galėčiau auginti
Laba pasirodou ,kvietka gauta beveik pries trejus metus gimtadieniui.Kai atnese buvo labai daug pumpuru,bet taip ziedo ir nesulaukiau,nukrito netik ziedeliai,bet ir lapai.Labai jau stengiausi kad isgyventu ir sulaukiau
nekvepia bet jis vistiek uosto
Papildyta:
jas galima formuot,tai kokio noris dydzio tokio ir pasidarysit
nekvepia bet jis vistiek uosto
Papildyta:
QUOTE(zilkonas @ 2011 06 30, 08:41)
Ar būna kinrožių mažų, ar tik tokios aukštos, didelės? Aš nenoriu didelės, o tik mažos, kad kambaryje galėčiau auginti
jas galima formuot,tai kokio noris dydzio tokio ir pasidarysit
O man atrodo kad buna, viena mamyte man atsiunte mazyte sakele gal 1cm dydzio sake vienintele atzalele ir labai letai auga. Sesuo atsiunte galenio seklu siaip jie dideli auga bet yra hibridine veisle kur iki 40cm uzauga, tai manau su kinrozem tas pats
QUOTE(Donyy @ 2010 11 02, 13:49)
as biski cia ne itema, ziuriu jus taip mylite savo gelyte Kinroze man ji ir grazi bet as jos bijau nes dar kai maza buvau mama ja taip pat augino ir vis prisimenu lig siolei kas tik ja pamatydavo liepdavo ja kuo greiciau ismesti nes ji yra uzkeikta gele kuri prisaukia i namus nelaime, mirti ir t.t.. bet mama ja vis augino ir ji labai graziai zydejo ir tikrai tie metai buvo kazkokie uzkeiti tetis vairuodamas partrenke i kelia isejusia bobute, poto sulaukes 2.5 metuku mire mano brolis va tada ta gele ir buvo sudeginta nezinau sutapimas tai buvo ar tiesa bet as jos labai bijau
Aš irgi nei tikiu nei netikiu, bet rusų ekstrasensu mūšio laidoje, kur dalyvavo lietuvė aiškiaregė Anika, pirmakart isgirdau kad kiniška rožė neša nelaimes, viena rusu šeima skundesi, kad su kiekvienu žiedu nutinka nelaimė, tai sunaikino ja sudegindami...
QUOTE(me2te @ 2011 08 27, 11:39)
Aš irgi nei tikiu nei netikiu, bet rusų ekstrasensu mūšio laidoje, kur dalyvavo lietuvė aiškiaregė Anika, pirmakart isgirdau kad kiniška rožė neša nelaimes, viena rusu šeima skundesi, kad su kiekvienu žiedu nutinka nelaimė, tai sunaikino ja sudegindami...
Kuo tiki - taip ir yra
Laba diena Kinrožių mylėtojos
Ieškau Vilniuje nebrangiai pirkti Kinrožę arba augliuką
Būčiau dėkinga, į AŽ
Ieškau Vilniuje nebrangiai pirkti Kinrožę arba augliuką
Būčiau dėkinga, į AŽ