Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

as biski cia ne itema, ziuriu jus taip mylite savo gelyte Kinroze ax.gif man ji ir grazi bet as jos bijau verysad.gif nes dar kai maza buvau mama ja taip pat augino ir vis prisimenu lig siolei kas tik ja pamatydavo liepdavo ja kuo greiciau verysad.gif ismesti doh.gif nes ji yra uzkeikta gele blink.gif kuri prisaukia i namus nelaime, mirti ir t.t.. blink.gif bet mama ja vis augino ir ji labai graziai zydejo ir tikrai tie metai buvo kazkokie uzkeiti verysad.gif tetis vairuodamas partrenke i kelia isejusia bobute, poto sulaukes 2.5 metuku mire mano brolis verysad.gif va tada ta gele ir buvo sudeginta verysad.gif nezinau sutapimas tai buvo ar tiesa doh.gif bet as jos labai bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2010 11 02, 12:49)
as biski cia ne itema, ziuriu jus taip mylite savo gelyte Kinroze ax.gif man ji ir grazi bet as jos bijau verysad.gif nes dar kai maza buvau mama ja taip pat augino ir vis prisimenu lig siolei kas tik ja pamatydavo liepdavo ja kuo greiciau  verysad.gif ismesti doh.gif nes ji yra uzkeikta gele  blink.gif kuri prisaukia i namus nelaime, mirti ir t.t.. blink.gif bet mama ja vis augino ir ji labai graziai zydejo ir tikrai tie metai buvo kazkokie uzkeiti verysad.gif tetis vairuodamas partrenke i kelia isejusia bobute, poto sulaukes 2.5 metuku mire mano brolis verysad.gif va tada ta gele ir buvo sudeginta verysad.gif nezinau sutapimas tai buvo ar tiesa doh.gif bet as jos labai bijau blink.gif

vėjų vėjai lotuliukas.gif
Atsakyti
zmones primasto daug visko...o kencia grazios gelytes.. verysad.gif
kaip kazkada mama augio vaskuole,taip graziai augo kaimyne atejusi sako ji neleimes,mirti,ligas prisaukia..mama ismete lauk..as sakiau kad vejai...ar gali grazi gele ka nors prisaukt -nebent grozi i namus pakviest..ir radau bibliotekoj knyga apie augalus buvo ten apie vaskuole parasyta,parnesiau mamai pskaityt,kad vaskuole gera augint miegamajame atbaido nuo kosmaru.. lotuliukas.gif nu va mama ejo parsinest savo lauke ismestu geliu,bet gelytes neatleido ir nebeaugo,nebevesejo...
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(evers @ 2010 11 03, 11:50)
zmones primasto daug visko...o kencia grazios gelytes.. verysad.gif
kaip kazkada mama augio vaskuole,taip graziai augo kaimyne atejusi sako ji neleimes,mirti,ligas prisaukia..mama ismete lauk..as sakiau kad vejai...ar gali grazi gele ka nors prisaukt -nebent grozi i namus pakviest..ir radau bibliotekoj knyga apie augalus buvo ten apie vaskuole parasyta,parnesiau mamai pskaityt,kad vaskuole gera augint miegamajame atbaido nuo kosmaru.. lotuliukas.gif nu va mama ejo parsinest savo lauke ismestu geliu,bet gelytes neatleido ir nebeaugo,nebevesejo...

man tai baisu daros tokių "vėjų" prisiskaičius doh.gif turiu ir aš kinrožę, šiemet tik nusipirkau.
Atsakyti
o as isvis prietarais netikiu... unsure.gif nepatinka ir netikiu.. ax.gif o kad geles ka blogo padarytu nebnt nuodingas valgyt pradetume... biggrin.gif
Atsakyti
Tikrosios kinrožės - meilės gėlės mirksiukas.gif Remiantis liaudies medicina manoma, jog kinrožės žiedai turi gydomąjį ir antibakterinį poveikį, vartojama norint sutiprinti organizmą.
Atsakyti
Mane tai nervuoja kai tokiu nesamoniu priraso, sianakt nakti atsikeliau ir galvoju apie tai, kam cia reikia tokiu nesamoniu.
Atsakyti
mano kinrozes vis zydi ...user posted image,user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
daivasen koks grozis wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2010 11 04, 17:17)
daivasen koks grozis  wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

pritariu ir aš mirksiukas.gif ,gražūs žiedeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 06 15, 08:19)
mano  irgi nemazi ziedai apie  30cm dydžio
čia jau antra diena žydėjimo
user posted image

Koks grozis wub.gif mano paprasta pilnavidure raudona