Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

man panašu į pumpurą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 10 24, 13:11)
man panašu į pumpurą  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 10 24, 12:11)
man panašu į pumpurą  4u.gif

QUOTE(Karjeriste @ 2010 10 24, 12:21)

ačiū bigsmile.gif reiškia bus galima laukti žiedelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 10 23, 21:17)
Šeip tai sita gele megsta gausiai atsigerti ir saulutę...

is patarimo apie Hibiscus "Geriausiai auga šviesioje vietoje, bet nemėgsta tiesioginių saulės spindulių."
g.gif tai geriausiia ja laikyt ant palanges kur daug svisos ir saulyte buna tik vakare ? doh.gif
Atsakyti
Aš tai laikau savo medį prie pietinio lango, ir ji visiai nesiskundzia kaip ir naujosios mano kinrožės, jos stovi ant pietinės palangės....
Papildyta:
Nors vasarą kai saulė kaitri tai laikau pavesi lauke...
Atsakyti
O aš visą vasarą laikiau įstiklintam pietiniam balkone, ant tiesioginės saulės, žydėjo kaip pasiutus, tik apipurkšdavau kai netingėdavau. smile.gif
Atsakyti
blink.gif Merginos help.gif
Kadangi mano gelytes lapukai isvis nuvyto ,pagalvojau kad paskutinis bandymas kuris gali ja isgelbeti - persodinimas . unsure.gif is tikruju isemuis is jos gimtojo vazonelio pamaciau vien saknys ir ... scare.gif swoon.gif swoon.gif po senaja zeme prie pat stiebo kazkokius kiausinukus ar kaip jos pavadinti (vitamono c dydzio drazetes dydzio)viena ju isspaudziau tai tekejo skytis unsure.gif nuotruakoje jos kazkiek matosi ....nnz lyg isemiau visus situs kiausinuku ir persodinau i naujaja zeme , nors tiesa sakant dideliu vilciu jau neteikiu kad ji atsigaus .... verysad.gif nebent gal kazkuri zinote kuo ja butu galima butu panadyt pagydyti ? ax.gif
Atsakyti
sakot, kad kiaušinukai g.gif ,o man daugiau čia atrodo į ilgalaikių trašų žirniukus blush2.gif.Galiu tik patart,kad persodinus palaistytumėt su isišaknydinimo hurmonais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 31 spalio 2010 - 20:55
o mano kinrozes lapai po viena ar du gelsta, as juos vis nuimu. Kas jai nutiko?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 31, 23:58)
o mano kinrozes lapai po viena ar du gelsta, as juos vis nuimu. Kas jai nutiko?

Spėju, kad per sausas oras, šildymo sezonas ... sad.gif
Nuo to gali būti, kad atsirado voratinklinė erkutė. Pažiūrėkit ar nėra kokių labai smulkių vabaliukų, voratinkliukų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 11 01, 13:18)
Spėju, kad per sausas oras, šildymo sezonas ... sad.gif
Nuo to gali būti, kad atsirado voratinklinė erkutė. Pažiūrėkit ar nėra kokių labai smulkių vabaliukų, voratinkliukų.  g.gif
nesimato nei vabaliuku, nei voratinkliuku, nera karsta pas mus. Kazkaip skursta mano kinrozes medelis, ka daryti/ sad.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 10 31, 21:54)
sakot, kad kiaušinukai g.gif ,o man daugiau čia atrodo į ilgalaikių trašų žirniukus  blush2.gif.Galiu tik patart,kad persodinus palaistytumėt su isišaknydinimo hurmonais mirksiukas.gif

is tikruju ta tikriausiai ir bus ilgalaikes trasos rolleyes.gif as kazkaip ju tokiu neesu maciusi doh.gif blush2.gif
Atsakyti