QUOTE(čikibari @ 2010 10 24, 12:11)
man panašu į pumpurą
QUOTE(Karjeriste @ 2010 10 24, 12:21)
ačiū reiškia bus galima laukti žiedelių
QUOTE(daivasen @ 2010 10 23, 21:17)
Šeip tai sita gele megsta gausiai atsigerti ir saulutę...
is patarimo apie Hibiscus "Geriausiai auga šviesioje vietoje, bet nemėgsta tiesioginių saulės spindulių."
tai geriausiia ja laikyt ant palanges kur daug svisos ir saulyte buna tik vakare ?
Aš tai laikau savo medį prie pietinio lango, ir ji visiai nesiskundzia kaip ir naujosios mano kinrožės, jos stovi ant pietinės palangės....
Papildyta:
Nors vasarą kai saulė kaitri tai laikau pavesi lauke...
Papildyta:
Nors vasarą kai saulė kaitri tai laikau pavesi lauke...
O aš visą vasarą laikiau įstiklintam pietiniam balkone, ant tiesioginės saulės, žydėjo kaip pasiutus, tik apipurkšdavau kai netingėdavau.
Merginos
Kadangi mano gelytes lapukai isvis nuvyto ,pagalvojau kad paskutinis bandymas kuris gali ja isgelbeti - persodinimas . is tikruju isemuis is jos gimtojo vazonelio pamaciau vien saknys ir ... po senaja zeme prie pat stiebo kazkokius kiausinukus ar kaip jos pavadinti (vitamono c dydzio drazetes dydzio)viena ju isspaudziau tai tekejo skytis nuotruakoje jos kazkiek matosi ....nnz lyg isemiau visus situs kiausinuku ir persodinau i naujaja zeme , nors tiesa sakant dideliu vilciu jau neteikiu kad ji atsigaus .... nebent gal kazkuri zinote kuo ja butu galima butu panadyt pagydyti ?
Kadangi mano gelytes lapukai isvis nuvyto ,pagalvojau kad paskutinis bandymas kuris gali ja isgelbeti - persodinimas . is tikruju isemuis is jos gimtojo vazonelio pamaciau vien saknys ir ... po senaja zeme prie pat stiebo kazkokius kiausinukus ar kaip jos pavadinti (vitamono c dydzio drazetes dydzio)viena ju isspaudziau tai tekejo skytis nuotruakoje jos kazkiek matosi ....nnz lyg isemiau visus situs kiausinuku ir persodinau i naujaja zeme , nors tiesa sakant dideliu vilciu jau neteikiu kad ji atsigaus .... nebent gal kazkuri zinote kuo ja butu galima butu panadyt pagydyti ?
sakot, kad kiaušinukai ,o man daugiau čia atrodo į ilgalaikių trašų žirniukus .Galiu tik patart,kad persodinus palaistytumėt su isišaknydinimo hurmonais
o mano kinrozes lapai po viena ar du gelsta, as juos vis nuimu. Kas jai nutiko?
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 31, 23:58)
o mano kinrozes lapai po viena ar du gelsta, as juos vis nuimu. Kas jai nutiko?
Spėju, kad per sausas oras, šildymo sezonas ...
Nuo to gali būti, kad atsirado voratinklinė erkutė. Pažiūrėkit ar nėra kokių labai smulkių vabaliukų, voratinkliukų.
QUOTE(kristele10 @ 2010 11 01, 13:18)
Spėju, kad per sausas oras, šildymo sezonas ...
Nuo to gali būti, kad atsirado voratinklinė erkutė. Pažiūrėkit ar nėra kokių labai smulkių vabaliukų, voratinkliukų.
nesimato nei vabaliuku, nei voratinkliuku, nera karsta pas mus. Kazkaip skursta mano kinrozes medelis, ka daryti/ Nuo to gali būti, kad atsirado voratinklinė erkutė. Pažiūrėkit ar nėra kokių labai smulkių vabaliukų, voratinkliukų.
QUOTE(plateliai @ 2010 10 31, 21:54)
sakot, kad kiaušinukai ,o man daugiau čia atrodo į ilgalaikių trašų žirniukus .Galiu tik patart,kad persodinus palaistytumėt su isišaknydinimo hurmonais
is tikruju ta tikriausiai ir bus ilgalaikes trasos as kazkaip ju tokiu neesu maciusi