Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

QUOTE(plateliai @ 2010 08 22, 10:29)
Gerą ranką turit  mirksiukas.gif

gali but, nes siaip dauguma geliu man prigyja pasodintos persodintos... ax.gif

gal kam reikia geles persodint? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2010 08 22, 11:59)
gali but, nes siaip dauguma geliu man prigyja pasodintos persodintos... ax.gif

gal kam reikia geles persodint? biggrin.gif

Pasiūlymas viliojantis... tuoj eilė susidarys doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš laistau į vazoną tiesiai (Į savaitę kokius 2 kartus, po 1 litrą supilu), kasdien purškiu lapus, nes nori staigiai gelsti. Kai prisimenu, patręšiu. Tada meta pageltusius lapelius. Šiaip manau ji yra lepi gėlė, kažkoks nesusipratimas kiekvieną dieną, kaip mažą vaiką prižiūrėti. doh.gif
Žydi labai gražiai (žiedai pas mane geltoni), prikrauna daug žiedų pumpurų, bet užeina kažkas ir numeta juos, net neišsiskleidusius, manau dėl to, kad gauna skersvėjo kartais. g.gif

Kai baigs žydėti, apkarpysiu ją, nes auga dabar kaip krūmas schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau jums parodyti savo šių metų augintinį Hibiscus moscheutos Disco Belle F1. Pražydo tik dabar:(
Gal kuri iš Jūsų galėtų pasidalinti patirtimi, kaip išsaugoti šitą grožį iki kitų metų. Aš studijų metais dirbau JAV Maino valstijoje, ten šios gražuolės žiemoja be problemų, iš ten ir atsivežiau meilę joms ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peduke: 07 rugsėjo 2010 - 16:17
QUOTE(peduke @ 2010 09 07, 17:16)
Sveikos,
norėčiau jums parodyti savo šių metų augintinį Hibiscus moscheutos Disco Belle F1. Pražydo tik dabar:(
Gal kuri iš Jūsų galėtų pasidalinti patirtimi, kaip išsaugoti šitą grožį iki kitų metų. Aš studijų metais dirbau JAV Maino valstijoje, ten šios gražuolės žiemoja be problemų, iš ten ir atsivežiau meilę joms ax.gif
user posted image
user posted image

idomi kokia, aš tai savo apgenėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 09 08, 08:38)
idomi kokia, aš tai savo apgenėjau doh.gif

Manau, kad jos antžeminė dalis per žiemą nunyks, o pavasarį atžels. Nebent ją grynai kambaryje laikyti. Tokią info radau pas rusaites ir vienam angliškam forume. Iš vieni, ir kiti rašė, kad jos tikrą grožį tik trečiais metais pamatysi, o iki to laiko popint gėlytę reik biggrin.gif
Atsakyti
laba diena

nusipirkau kinroze, gal galit patarti, ar ja galima apgeneti, nenoriu tokio krumelio, noriu kad butu ant stiebo blush2.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
Labai graži, o jei dabar genėsi, tai nežydės....arba žydės ne daug.
Atsakyti
mano rozyte zydejo visa vasara,bet lapai kaskart sviesejo,o dabar visai blyskus,tokie sviesiai,sviesiai zali,isryskejo lapu gyslos.kazko jai truksta.gal kas patars?kokiomis trasomis tresti?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 09 22, 19:49)
Labai graži, o jei dabar genėsi, tai nežydės....arba žydės ne daug.

aciu 4u.gif

o jei geneti, tai sakeles reikai kirpti, viena steibeli tik palikti , net nzn nuo ko pradeti rolleyes.gif

tikriausia auginsiu tokia kokia ir papirkau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruxs: 22 rugsėjo 2010 - 20:17
Na aš nedidelė žinovė nes gavau jau 10 metų rožę tai ji jau buvo medelis, aš tik šakas patrumpinau, nes jau išsikerojus buvo.
Na manau ji taip ar taip augs kaip medis, o paformuoti tai reikės kažkiek, ir dar aš galvoju, jei jau dabar imsit genėt, tai tikriausiai ji bus krūmas, nes genėjimas skatina naujų šakų augima, gal nusišneku, gal kas parašys tiksliau....
Atsakyti
Vakar nupirkau mamai dovanų šį augaliuką. Su oranžiniais žiedukais smile.gif Bet ji taip įdomiai suformuota. Į vazoną įstatytos iš bambukų padarytos tokios į viršų platėjančios grotelės, ir jos visos apvyniotos šakelėmis - labai gražiai atrodo thumbup.gif
Prie progos įkelsiu foto smile.gif
Atsakyti