Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

QUOTE(mamulka10 @ 2010 08 02, 23:45)
pasirodom mes , va sia padovanojo uosve

user posted image

o cia pas mus sode  smile.gif

user posted image

siemet dar vienas krumelis isleido ziedus kiekvienas skirtingos spalvos  bigsmile.gif  wub.gif  ant vieno krumo  thumbup.gif

man pati lengviausia ju prieziura, nezinau su jais geriau sutariu  biggrin.gif

laba diena.

Nuostabaus grožio ir įspūdingo dydžio žiedai. Gal apkarpinėjote šakeles ir parduotumėte porą?
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2010 08 03, 16:35)
Nu jau koks grozis wub.gif !!!
Kaip idomiai g.gif , vienas krumas, o zydi skirtingais ziedais.

taip isties idomiai labai ir ziurisi padarysiu foto kai bus tik laiko mirksiukas.gif

QUOTE(indre0123 @ 2010 08 04, 10:16)
laba diena.

Nuostabaus grožio ir įspūdingo dydžio žiedai. Gal apkarpinėjote šakeles ir parduotumėte porą?

Aciu aciu aciuks.gif taip galeciau ir pasidalinti parasiau iAZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2010 08 03, 00:45)

koks grozis wub.gif wub.gif
Atsakyti
O mano kinroze "uzsioziavo" po parsigabenomo i naujus namus ir nezydejo sad.gif bet jau atsileidzia, nes nebegelsta lapeliai, bent jau visa zalia smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš prieš kelias dienas pirkau nukainuotą kinrožę Maximoj. kad lapai negelstų išskaičiau, kad reikia daugiau palaistyt. o turiu klausimą: kaip ją laistyt ar į lėkštutę, ar į vazoną ar jokio skirtumo?
Atsakyti
As tai laistau tiesiai i vazona...
Atsakyti
Parodysiu ir aš kur sesei ,,nugvelbiau,, šakelę iš vet vaistinės blush2.gif,prigijo ir jau žydi bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 21 rugpjūčio 2010 - 13:37
waje kokia grobike... tongue.gif (fainas grobis) kazkada ir as skyntelejau is mokyklos sakele raudonos,bet neprigijo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 08 21, 16:03)
waje kokia grobike... tongue.gif  (fainas grobis) kazkada ir as skyntelejau  is mokyklos sakele raudonos,bet neprigijo... schmoll.gif

Aš tai iš pat pradžių pardavėjai pagyriau,kad labai jau gražūs žiedai ir užsiminiau,kad norėčiau blush2.gif ,o ji pasakė skink,kai ji nusisuks,nes ta gelė jos yra iš namų atitemta lotuliukas.gif ,man daugiau nieko ir nebereikėjo sakyt
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2010 08 21, 16:03)
waje kokia grobike... tongue.gif  (fainas grobis) kazkada ir as skyntelejau  is mokyklos sakele raudonos,bet neprigijo... schmoll.gif

matyt netinkamas laikas buvo
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 08 21, 13:53)
As tai laistau tiesiai i vazona...

ačiū
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 08 21, 16:09)

matyt netinkamas laikas buvo

na man laikas reiksmes neturi... prigyja 99,99% sakeliu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2010 08 21, 23:35)
na man laikas reiksmes neturi... prigyja 99,99% sakeliu...  biggrin.gif

Gerą ranką turit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 22 rugpjūčio 2010 - 09:30