tai gal ši rūšis ir įdomi tuo ,kad mažai auga , o daug žydi , tikrai labai jau graži aš tai pati suformavau medelį , tik gaila ,kad labai trumpą kotą palikau , o lapus nespėju genėti , o taip noriu žiedų , jie tikie gražūs , dideli , pilnaviduriai....
einu nufotkinsiu ir parodysiu....
tai kaip supratau , ji turėtų augti vienoje vietoje , o tai aš pastoviai tampau iš vienos vietos į kitą
QUOTE(Inmanta @ 2010 06 20, 10:57)
tai gal ši rūšis ir įdomi tuo ,kad mažai auga , o daug žydi , tikrai labai jau graži aš tai pati suformavau medelį , tik gaila ,kad labai trumpą kotą palikau , o lapus nespėju genėti , o taip noriu žiedų , jie tikie gražūs , dideli , pilnaviduriai....
Ačiū už pagyras, man ji irgi nuostabi graži labai man ir ta senovinė raudona, tik žinau, kad ji laaabai greitai auga net neįsivaizduoju, kaip iš jos sugebėjote pati suformuoti medelį, vos nukerpi, ji vėl per mėnesiuką kokius 20 cm paauga bet kita vertus, jei dažnai kerpate, tai žiedų ir nesulaukiate, nes žiedus formuoja viršūnėse, o jei jas nuolat šalinate, tai jums lieka tik lapai na bet čia tik mano nuomonė
Inmanta šaunuolė labai gražiai suformuotas medelis
Girene gražuolė jūsiškė tokie sodrūs lapai ir spalva graži
QUOTE(Astersita @ 2010 06 20, 11:59)
Inmanta šaunuolė labai gražiai suformuotas medelis
suformuotas , tai suformuotas , ale va žiedų ,tai nulis
ir vis tik manau , kad jus teisi dėl to karpymo , užtai ir neturi kada žydėti , bet jeigu nekarpyčiau , tai labai greitai į šonus išsiplečia... bet žiedų vis tiek gal kada sulauksiu
Aš jūsų vietoje pabandyčiau iškentėti nekirpus bent keletą mėnesių, o kai peržydės, tada be gailesčio apkarpyti, kad vėl gražus medelis būtų
QUOTE(Astersita @ 2010 06 20, 12:40)
Aš jūsų vietoje pabandyčiau iškentėti nekirpus bent keletą mėnesių, o kai peržydės, tada be gailesčio apkarpyti, kad vėl gražus medelis būtų
bandžiau , nepadėjo
na bet pabandysiu dar , pažiūrėsiu kas gausis ir po kelių mėn. vėl pasirodysim
Mielai pirkčiau gražią žydinčią Kinietišką rožę.
Vilnius. į AŽ
Vilnius. į AŽ
kas gali but,ar taip turi but,nes kinrozes turiu neseniai.didziosios lapai is vidaus gelsta ir krenta,kasdien nuimu po kelis.gal taip turi but
o virsutinis vainikas,kai nubyrejo visi ziedai ir pumpurai,skleidzia naujus lapelius.tai vat,stovi ji nezydidnti,ir dar gelsta.nezydi,kad nauja vieta gal,taip teko skaityt,kad sureguoja i aplinkos pasikeitima,ir numeta ziedus ir pumpurus.va laukiu nauju
o virsutinis vainikas,kai nubyrejo visi ziedai ir pumpurai,skleidzia naujus lapelius.tai vat,stovi ji nezydidnti,ir dar gelsta.nezydi,kad nauja vieta gal,taip teko skaityt,kad sureguoja i aplinkos pasikeitima,ir numeta ziedus ir pumpurus.va laukiu nauju
QUOTE(girene @ 2010 06 30, 09:33)
kas gali but,ar taip turi but,nes kinrozes turiu neseniai.didziosios lapai is vidaus gelsta ir krenta,kasdien nuimu po kelis.gal taip turi but
Gal truksta dregmes ?!
Ir as nesenai gavau dovanu kinroze. Zydi geltonai. Tai gavusi pastaciau ant palanges ir gal pora dienu nelaisciau, ogi ziuriu, pradejo keli lapai gelst ir tokie lyg nuvyte pasirode. Tai greit uztaisiau trasu ir palaisciau. Laistau kas antra diena. Dabar grazi. Zydi.
pasirodom mes , va sia padovanojo uosve
o cia pas mus sode
siemet dar vienas krumelis isleido ziedus kiekvienas skirtingos spalvos ant vieno krumo
man pati lengviausia ju prieziura, nezinau su jais geriau sutariu
o cia pas mus sode
siemet dar vienas krumelis isleido ziedus kiekvienas skirtingos spalvos ant vieno krumo
man pati lengviausia ju prieziura, nezinau su jais geriau sutariu
QUOTE(mamulka10 @ 2010 08 02, 22:45)
pasirodom mes , va sia padovanojo uosve
o cia pas mus sode
o cia pas mus sode
Nu jau koks grozis !!!
Kaip idomiai , vienas krumas, o zydi skirtingais ziedais.