Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

tai gal ši rūšis ir įdomi tuo ,kad mažai auga , o daug žydi , tikrai labai jau graži wub.gif aš tai pati suformavau medelį , tik gaila ,kad labai trumpą kotą palikau , o lapus nespėju genėti , o taip noriu žiedų , jie tikie gražūs , dideli , pilnaviduriai.... ax.gif
einu nufotkinsiu ir parodysiu....

user posted image

tai kaip supratau , ji turėtų augti vienoje vietoje , o tai aš pastoviai tampau iš vienos vietos į kitą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inmanta: 20 birželio 2010 - 10:26
QUOTE(Inmanta @ 2010 06 20, 10:57)
tai gal ši rūšis ir įdomi tuo ,kad mažai auga , o daug žydi , tikrai labai jau graži  wub.gif  aš tai pati suformavau medelį , tik gaila ,kad labai trumpą kotą palikau , o lapus nespėju genėti , o taip noriu žiedų , jie tikie gražūs , dideli , pilnaviduriai.... ax.gif
einu nufotkinsiu ir parodysiu....

Ačiū už pagyras, man ji irgi nuostabi wub.gif graži labai man ir ta senovinė raudona, tik žinau, kad ji laaabai greitai auga doh.gif net neįsivaizduoju, kaip iš jos sugebėjote pati suformuoti medelį, vos nukerpi, ji vėl per mėnesiuką kokius 20 cm paauga doh.gif bet kita vertus, jei dažnai kerpate, tai žiedų ir nesulaukiate, nes žiedus formuoja viršūnėse, o jei jas nuolat šalinate, tai jums lieka tik lapai doh.gif tongue.gif na bet čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
tai nei viena nebandet koto pynt-formuot?
turiu maza,google mazai teparasyta...
Papildyta:
cia va mano didzioji roze
bet siuo metu pernesiau ja i kita kambari,tai nustojo zydet.lapelius tik leidzia naujus.apsiras naujoj vietoj ir suzydes
user posted image
Atsakyti
Inmanta šaunuolė thumbup.gif labai gražiai suformuotas medelis thumbup.gif
Girene gražuolė jūsiškė thumbup.gif tokie sodrūs lapai ir spalva graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 06 20, 11:59)
Inmanta šaunuolė  thumbup.gif labai gražiai suformuotas medelis  thumbup.gif
Girene gražuolė jūsiškė thumbup.gif tokie sodrūs lapai ir spalva graži  wub.gif

suformuotas , tai suformuotas , ale va žiedų ,tai nulis verysad.gif
ir vis tik manau , kad jus teisi dėl to karpymo , užtai ir neturi kada žydėti , bet jeigu nekarpyčiau , tai labai greitai į šonus išsiplečia... bet žiedų vis tiek gal kada sulauksiu g.gif
Atsakyti
Aš jūsų vietoje pabandyčiau iškentėti nekirpus bent keletą mėnesių, o kai peržydės, tada be gailesčio apkarpyti, kad vėl gražus medelis būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 06 20, 12:40)
Aš jūsų vietoje pabandyčiau iškentėti nekirpus bent keletą mėnesių, o kai peržydės, tada be gailesčio apkarpyti, kad vėl gražus medelis būtų mirksiukas.gif

bandžiau , nepadėjo schmoll.gif
na bet pabandysiu dar , pažiūrėsiu kas gausis ir po kelių mėn. vėl pasirodysim blush2.gif
Atsakyti
Mielai pirkčiau gražią žydinčią Kinietišką rožę.
Vilnius. į AŽ 4u.gif
Atsakyti
kas gali but,ar taip turi but,nes kinrozes turiu neseniai.didziosios lapai is vidaus gelsta ir krenta,kasdien nuimu po kelis.gal taip turi but g.gif
o virsutinis vainikas,kai nubyrejo visi ziedai ir pumpurai,skleidzia naujus lapelius.tai vat,stovi ji nezydidnti,ir dar gelsta.nezydi,kad nauja vieta gal,taip teko skaityt,kad sureguoja i aplinkos pasikeitima,ir numeta ziedus ir pumpurus.va laukiu nauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 06 30, 09:33)
kas gali but,ar taip turi but,nes kinrozes turiu neseniai.didziosios lapai is vidaus gelsta ir krenta,kasdien nuimu po kelis.gal taip turi but g.gif
o virsutinis vainikas,kai nubyrejo visi ziedai ir pumpurai,skleidzia naujus lapelius.tai vat,stovi ji nezydidnti,ir dar gelsta.nezydi,kad nauja vieta gal,taip teko skaityt,kad sureguoja i aplinkos pasikeitima,ir numeta ziedus ir pumpurus.va laukiu nauju ax.gif

Gal truksta dregmes g.gif ?!
Ir as nesenai gavau dovanu kinroze. Zydi geltonai. Tai gavusi pastaciau ant palanges ir gal pora dienu nelaisciau, ogi ziuriu, pradejo keli lapai gelst ir tokie lyg nuvyte pasirode. Tai greit uztaisiau trasu ir palaisciau. Laistau kas antra diena. Dabar grazi. Zydi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barra: 02 rugpjūčio 2010 - 21:07
pasirodom mes , va sia padovanojo uosve

user posted image

o cia pas mus sode smile.gif

user posted image

siemet dar vienas krumelis isleido ziedus kiekvienas skirtingos spalvos bigsmile.gif wub.gif ant vieno krumo thumbup.gif

man pati lengviausia ju prieziura, nezinau su jais geriau sutariu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2010 08 02, 22:45)
pasirodom mes , va sia padovanojo uosve

user posted image

o cia pas mus sode  smile.gif

user posted image

siemet dar vienas krumelis isleido ziedus kiekvienas skirtingos spalvos  bigsmile.gif  wub.gif  ant vieno krumo  thumbup.gif

Nu jau koks grozis wub.gif !!!
Kaip idomiai g.gif , vienas krumas, o zydi skirtingais ziedais.
Atsakyti