Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

GRAŽINA25, koks žiedo grožis wub.gif

Mano kuklesnis, šiandieninis, tik 12 cm dydžio blush2.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos rozininkes

turiu klausima,kaip suformuoti stieba?
turiu kinroze didesne,vienu stiebu,o dabar nusipirkau mazyte,nesusilaikiau parduotuvej,zinau,kad be galo grazu buna,kai stiebas i kasa supintas.gal kas man patartu,dedu foto
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 17 birželio 2010 - 18:11
QUOTE(DDajana @ 2010 04 29, 14:38)
Laba diena,
patarkit prašau, kaip pražydinti kinrožę- ji pas mane pumpurus sukrauna, bet numeta nespėjus išsiskleist

ir man ta pati prob. laistau dažnai, žemė drėgna (kaip jai ir patinka), bet vat sukrauna pumpurus, nespėja išsiskleisti ir numeta žiedus. Lapai laaabai gražūs, vešlūs. Aš galvoju gal nuo skersvėjo, nes žinau, kad ji negali pagauti "čiongo"?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 06 18, 20:33)
ir man ta pati prob. laistau dažnai, žemė drėgna (kaip jai ir patinka), bet vat sukrauna pumpurus, nespėja išsiskleisti ir numeta žiedus. Lapai laaabai gražūs, vešlūs. Aš galvoju gal nuo skersvėjo, nes žinau, kad ji negali pagauti "čiongo"?

Buvo ir man ta pati bėda doh.gif Šiemet tik 1 žiedas kol kas nepražydo, numetė neišskleistą pumpurą, o pernai tik kelių žiedų sulaukiau, vis mesdavo pumpurus doh.gif Maniškei padėjo lapų purškimas vos ne kiekvieną dieną thumbup.gif man rodos, kad viena iš priežasčių -per sausas oras mirksiukas.gif Be to negalima sukioti vazono, kai krauna žiedus, jos to nemėgsta, na ir manau, kad gali mesti pumpurus, kai trūksta trąšų mirksiukas.gif
O čia maniškės žiedas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Labai jau graios jusu rozytes, o cia mano naujausi pirkiniai...user posted imageuser posted image
Atsakyti
Kokios gėlytės bigsmile.gif
Astersita, gal kada auginukų turėsi ax.gif Meilė iš pirmo žvilgsnio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma @ 2010 06 19, 21:16)
Kokios gėlytės  bigsmile.gif
Astersita, gal kada auginukų turėsi  ax.gif Meilė iš pirmo žvilgsnio  wub.gif

Gaila, bet maniškė yra suformuota kaip medelis ir nėra tokių šakelių, kad galima būtų nupjauti nesugadinus lajos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 06 18, 21:26)
Buvo ir man ta pati bėda  doh.gif Šiemet tik 1 žiedas kol kas nepražydo, numetė neišskleistą pumpurą, o pernai tik kelių žiedų sulaukiau, vis mesdavo pumpurus doh.gif Maniškei padėjo lapų purškimas vos ne kiekvieną dieną thumbup.gif man rodos, kad viena iš priežasčių -per sausas oras  mirksiukas.gif Be to negalima sukioti vazono, kai krauna žiedus, jos to nemėgsta, na ir manau, kad gali mesti pumpurus, kai trūksta trąšų mirksiukas.gif
O čia maniškės žiedas  wub.gif
user posted image

Mano tokia pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 06 19, 21:35)
Gaila, bet maniškė yra suformuota kaip medelis ir nėra tokių šakelių, kad galima būtų nupjauti nesugadinus lajos doh.gif

o kaip suformuota?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 06 19, 23:23)
o kaip suformuota?

Tokią jau pirkau prieš pora metų, ne pati suformavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 06 20, 08:47)
Tokią jau pirkau prieš pora metų, ne pati suformavau ax.gif

bet ją vistiek reikiai karts nuo karto apkarpyti ?labai gražūs žiedai wub.gif
maniškė , tokia senoviška, raudona ir tai aš ją kas 2 men . apgeniu , bet va bėda zydėti nelabai nori schmoll.gif , o i lapus sparčiai eina , net nežinau ką blogai darau.
Atsakyti
QUOTE(Inmanta @ 2010 06 20, 10:00)
bet ją vistiek reikiai karts nuo karto apkarpyti ?labai gražūs žiedai wub.gif
maniškė , tokia senoviška, raudona ir tai aš ją kas 2 men . apgeniu , bet va bėda zydėti nelabai nori  schmoll.gif  , o i lapus sparčiai eina , net nežinau ką blogai darau.

Patikėsi ar ne, bet per pora metų negenėjau nė karto blush2.gif šakelės gal tik kokius 10-15 cm tepaaugo doh.gif ne taip kaip raudonajai kinrožei doh.gif nežinau ar taip ir turi būti šiai rūšiai, bet maniškė atrodo gražiai, šakelės visos paaugo proporcingai, tai ir pats vainikas tik padidėjo truputį ir tiek ax.gif
nuotrauka prastos kokybės, bet bendras vaizdas matosi blush2.gif
user posted image
Atsakyti