GRAŽINA25, koks žiedo grožis
Mano kuklesnis, šiandieninis, tik 12 cm dydžio
QUOTE(DDajana @ 2010 04 29, 14:38)
Laba diena,
patarkit prašau, kaip pražydinti kinrožę- ji pas mane pumpurus sukrauna, bet numeta nespėjus išsiskleist
patarkit prašau, kaip pražydinti kinrožę- ji pas mane pumpurus sukrauna, bet numeta nespėjus išsiskleist
ir man ta pati prob. laistau dažnai, žemė drėgna (kaip jai ir patinka), bet vat sukrauna pumpurus, nespėja išsiskleisti ir numeta žiedus. Lapai laaabai gražūs, vešlūs. Aš galvoju gal nuo skersvėjo, nes žinau, kad ji negali pagauti "čiongo"?
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 06 18, 20:33)
ir man ta pati prob. laistau dažnai, žemė drėgna (kaip jai ir patinka), bet vat sukrauna pumpurus, nespėja išsiskleisti ir numeta žiedus. Lapai laaabai gražūs, vešlūs. Aš galvoju gal nuo skersvėjo, nes žinau, kad ji negali pagauti "čiongo"?
Buvo ir man ta pati bėda Šiemet tik 1 žiedas kol kas nepražydo, numetė neišskleistą pumpurą, o pernai tik kelių žiedų sulaukiau, vis mesdavo pumpurus Maniškei padėjo lapų purškimas vos ne kiekvieną dieną man rodos, kad viena iš priežasčių -per sausas oras Be to negalima sukioti vazono, kai krauna žiedus, jos to nemėgsta, na ir manau, kad gali mesti pumpurus, kai trūksta trąšų
O čia maniškės žiedas
Kokios gėlytės
Astersita, gal kada auginukų turėsi Meilė iš pirmo žvilgsnio
Astersita, gal kada auginukų turėsi Meilė iš pirmo žvilgsnio
QUOTE(Dykuma @ 2010 06 19, 21:16)
Gaila, bet maniškė yra suformuota kaip medelis ir nėra tokių šakelių, kad galima būtų nupjauti nesugadinus lajos
QUOTE(Astersita @ 2010 06 18, 21:26)
Buvo ir man ta pati bėda Šiemet tik 1 žiedas kol kas nepražydo, numetė neišskleistą pumpurą, o pernai tik kelių žiedų sulaukiau, vis mesdavo pumpurus Maniškei padėjo lapų purškimas vos ne kiekvieną dieną man rodos, kad viena iš priežasčių -per sausas oras Be to negalima sukioti vazono, kai krauna žiedus, jos to nemėgsta, na ir manau, kad gali mesti pumpurus, kai trūksta trąšų
O čia maniškės žiedas
O čia maniškės žiedas
Mano tokia pat
QUOTE(Astersita @ 2010 06 19, 21:35)
Gaila, bet maniškė yra suformuota kaip medelis ir nėra tokių šakelių, kad galima būtų nupjauti nesugadinus lajos
o kaip suformuota?
QUOTE(girene @ 2010 06 19, 23:23)
o kaip suformuota?
Tokią jau pirkau prieš pora metų, ne pati suformavau
QUOTE(Astersita @ 2010 06 20, 08:47)
Tokią jau pirkau prieš pora metų, ne pati suformavau
bet ją vistiek reikiai karts nuo karto apkarpyti ?labai gražūs žiedai
maniškė , tokia senoviška, raudona ir tai aš ją kas 2 men . apgeniu , bet va bėda zydėti nelabai nori , o i lapus sparčiai eina , net nežinau ką blogai darau.
QUOTE(Inmanta @ 2010 06 20, 10:00)
bet ją vistiek reikiai karts nuo karto apkarpyti ?labai gražūs žiedai
maniškė , tokia senoviška, raudona ir tai aš ją kas 2 men . apgeniu , bet va bėda zydėti nelabai nori , o i lapus sparčiai eina , net nežinau ką blogai darau.
Patikėsi ar ne, bet per pora metų negenėjau nė karto šakelės gal tik kokius 10-15 cm tepaaugo ne taip kaip raudonajai kinrožei nežinau ar taip ir turi būti šiai rūšiai, bet maniškė atrodo gražiai, šakelės visos paaugo proporcingai, tai ir pats vainikas tik padidėjo truputį ir tiek
nuotrauka prastos kokybės, bet bendras vaizdas matosi