Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

QUOTE(auksine_roze @ 2010 03 18, 21:25)
Mano Kinišką rožytę užpuolė kažkokie mažučiukai, balti padarėliai. Tūno jie ant lapų, žiedų ir mažai juda kiek matau. Ir šiandien pamačiau, kad lapeliai gėlės žemyn nusviro.
Gėlę dovanų gavau rugsėjį, persodinau šviežiai į naują žemę, vazoną.
Gal aš tą savo gėlytę iš per didelės meilės netyčia perlaisčiau... Nelabai turiu laiko naršyti. Kiek ieškojau nelabai ką tikslaus radau. Labai laukiu skubios pagalbos.

tavo kinrože aš manau užpuolė amaras, jo būna nuo pirktos žemės. Pas mane darbe taip buvo, tai nupirkau žalioj stotelėj yra toks aerozolis, neatsimenu pavadinimo, tai tik vieną kart nupurskiau ir viskas. Tik kai nupurski reik išvėdint kambary jei patalpoj purkši. Paklausk parduotuvėj man irgi pasiūlė kai papasakojau kas nutiko doh.gif
Atsakyti
Greičiausiai bus skydamaris. Turite nupurkšti ją actara. Poto po kurio laiko procesą pakartoti.
Atsakyti
Siandien kaip tycia dar ir katinas sugalvojo letenomis paminkyti geles zemes blink.gif Jau visai lapeliai nulinko. Na reiks i parda eiti matau kazko pirkt jai.
Atsakyti
Su actara labai gerai ir palaistyt, nes bjaurastys kenkėjai paragavę augalo prisigėrusio actaros numiršta thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,
patarkit prašau, kaip pražydinti kinrožę- ji pas mane pumpurus sukrauna, bet numeta nespėjus išsiskleist
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2010 04 29, 14:38)
Laba diena,
patarkit prašau, kaip pražydinti kinrožę- ji pas mane pumpurus sukrauna, bet numeta nespėjus išsiskleist

o kaip su laistymu,

tiesa ji pas mane žydi viskas, ok, o kada geriausia, kada ja apgenėti
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2010 04 29, 14:38)
Laba diena,

Gal jai dregmes trukst, o lapai nenukrenta?
Atsakyti
[quote=ingarasi,2009 11 15, 21:16]
[quote=evers,2009 10 18, 13:37]
dabar bandau...nulauzta sakelepamirkiau i augink saknis ir i zeme...ir uzvoziau slovikeli... smile.gif
Papildyta:
tokia dabar prisiaugint bandau... biggrin.gif
Man tai vis knieti evers paklaust, ar prigijo ta pilnavidurė tamsiai raudona? jau kokia ji man graži... wub.gif
[/quote]

deje mano rozyte givybes taip ir neparode...bandysim kitasyk.... rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar "Megoje" mačiau kinrožę įspūdingo dydžio žiedu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano irgi nemazi ziedai apie 30cm dydžio
čia jau antra diena žydėjimo
user posted image
Atsakyti
Na labai jau graži wub.gif ir spalva ir žiedo dydis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2010 06 15, 09:48)