Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

QUOTE(Salvi_ja @ 2009 11 05, 16:20)
Sveikos mergynos
Nežinau ką daryti - nuvyto kinrože biure.
Dovanuota iš parduotuvės balandžio mėnesį - gražiai žydėjo, bet plastikinis vazonas buvo labai nepatvarus- du kartus buvo apvirtusi. Pries 1.5 mėnesio - persodinau. Nustojo žydeti, o dabar po savaitgalio radau visai nuvytusia doh.gif  blush2.gif

http://public.fotki....inroze-jpg.html

Na kaip, ar atsigavo Jūsų kinrožė? gal reik jai kokių trąšyčių? O gal ji taip sureagavo į persodinimą žydėjimo metu?
kaimynė laiptinėj augina jau gal 20 metų pilnavidurę kinrožę, tai lepina savo rožę nepatikėsit kuo- ogi atitirpintos mėsos skysčiu blink.gif blink.gif Svarbiausia, kad rožei tai ištiesų patinka- gausiai žydi, be to tokia vešli thumbup.gif
Atsakyti
Nea, neatsigavo. Dar daugiau nuvyto verysad.gif
Kelias šakeles nupjoviau, įmerkiau į vandenį - bandysiu pasodinti..
Atsakyti
O kuo kinroze nuo amaru nupurksti?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 14, 02:22)
O kuo kinroze nuo amaru nupurksti?

1.Skysto muilo ir spirito tirpalu
2. Actara

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu eisiu bandyt ruost purskala....
Atsakyti

QUOTE(<>I love......<> @ 2007 12 12, 10:55)
tikrai nevelu mirksiukas.gif as ir auginu tik koks menesis ax.gif  tik sakele reike ne y vndeny kist, o tiesiai y zeme ir uzdenkt sloniku..... 99% kad tikrai prigis thumbup.gif  ir tikrai nereik ju merkt y vandeny saknim isleist mirksiukas.gif

Laba diena. užbūrė mane ši gėlė, dabar laikau šakelę vandenyje. bet gal pabandyt tavo metodą g.gif
QUOTE(cunami @ 2009 10 29, 15:45)
Galiu padovanoti kinietišką rožę- žydi oranžiniais žiedais (Vilniuje).

jei dar nepadovanota, paimčiau net negalvodama bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=evers,2009 10 18, 13:37]
dabar bandau...nulauzta sakelepamirkiau i augink saknis ir i zeme...ir uzvoziau slovikeli... smile.gif
Papildyta:
tokia dabar prisiaugint bandau... biggrin.gif

Man tai vis knieti evers paklaust, ar prigijo ta pilnavidurė tamsiai raudona? jau kokia ji man graži... wub.gif
Atsakyti
Galma pasidarius čėsnakiniu antpilu kenkejus naikint.
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2009 11 16, 13:35)
Galma  pasidarius čėsnakiniu antpilu kenkejus naikint.

O idomu kaip su kvapu, turetu smirdeti... g.gif
O su juo purksti ar laistyti? unsure.gif
Atsakyti
AŠ purškiu,o smirti tai čėsnakais lotuliukas.gif ,bet po kiek laiko nudūksta.
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri gali padovanoti Kaune nedidele kinroze,arba flenciuka?Parasykit i az.Aciu
Atsakyti
Mano Kinišką rožytę užpuolė kažkokie mažučiukai, balti padarėliai. Tūno jie ant lapų, žiedų ir mažai juda kiek matau. Ir šiandien pamačiau, kad lapeliai gėlės žemyn nusviro.
Gėlę dovanų gavau rugsėjį, persodinau šviežiai į naują žemę, vazoną.
Gal aš tą savo gėlytę iš per didelės meilės netyčia perlaisčiau... Nelabai turiu laiko naršyti. Kiek ieškojau nelabai ką tikslaus radau. Labai laukiu skubios pagalbos.
Atsakyti