Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

na mergickos pagaliau pakeliau ranka nukirpau virsuneles ir pamerkiau i vandeneli bandysim daiginti ,kaip buvo gaila doh.gif bet ka daryti jei to anksciau nepadariau blush2.gif
Atsakyti
o gal mergickos i zeme iskart isodinti g.gif patarkite kaip cia suveikt kad sakneles pasirodytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 19 spalio 2009 - 11:44
labi grazios jusu gelytes thumbup.gif o mano numete lapus ir nezinau del ko pagelsta ir nukrenta o ziedai irgi byra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 10 19, 12:43)
o gal mergickos  i  zeme iskart  isodinti  g.gif patarkite kaip  cia  suveikt kad sakneles pasirodytu

As aisku pati dar nesu to bandziusi, bet mano pusesere , padaugino savo raudona pilnavidure (nezinau gal jos greiciau prigyja). bet jinai sake nukirpusi ikiso i zeme ir uzdenge kazkuom panasiu i sloikiuka. ir pavyko viskas sekmingai. tik nezinau per kiek laiko tas viskas ivyko. bet tai matyt nebutina i vandeni kist.O dabar viena is tu atzalu man atidave , pasisodinau ir dabar laukiu pirmuju jos ziedu , nes auga jinai tai labai greit.
Atsakyti
sveikos, mano rozes koto zieve apkramte triusis sad.gif dabar gal po menesio pradejo lapai gelsti ir kristi. ar cia gali buti susije? labai gaila rozes sad.gif su stiebu nieko tai ir nedariau. pasakykit kame cia reikalas, kad tie lapai taip gelsta? namie nera salta. kaip isgelbeti roze? aciu.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2009 10 24, 10:45)
sveikos, mano rozes koto zieve apkramte triusis sad.gif dabar gal po menesio pradejo lapai gelsti ir kristi. ar cia gali buti susije? labai gaila rozes sad.gif su stiebu nieko tai ir nedariau. pasakykit kame cia reikalas, kad tie lapai taip gelsta? namie nera salta. kaip isgelbeti roze? aciu.

mano ir kartais lapai pagelsta ir nukrenta, bet nemanau,kad kas bloga, juk ji auga ir toj vietoj kur krenta lapai mano manymu stiebas medeja, nu pas mane ji lapus meta nuo apacios
Atsakyti
Sveikos. O čia manoji rožytė. Nusipirkau pavasarį nukainota, visa nutriušusi buvo, o vat pas mane atsigavo ir žiedus dovanojo ir dovanojo clap_1.gif

http://public.fotki....uko-ziedas.html

Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 10 29, 01:29)
Sveikos. O čia manoji rožytė. Nusipirkau pavasarį nukainota, visa nutriušusi buvo, o vat pas mane atsigavo ir žiedus dovanojo ir dovanojo  clap_1.gif

http://public.fotki....uko-ziedas.html

Labai grazi tavo rozyte thumbup.gif
Reiks dazniau pasidairyti nukainuotu... g.gif
Atsakyti
Galiu padovanoti kinietišką rožę- žydi oranžiniais žiedais (Vilniuje).
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 29, 17:45)
Galiu padovanoti kinietišką rožę- žydi oranžiniais žiedais (Vilniuje).

Labai noriu, pabandysiu paieskoti kas galetu parvezti i Kauna biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos
Nežinau ką daryti - nuvyto kinrože biure.
Dovanuota iš parduotuvės balandžio mėnesį - gražiai žydėjo, bet plastikinis vazonas buvo labai nepatvarus- du kartus buvo apvirtusi. Pries 1.5 mėnesio - persodinau. Nustojo žydeti, o dabar po savaitgalio radau visai nuvytusia doh.gif blush2.gif

http://public.fotki....inroze-jpg.html

Atsakyti
Mano tai roze meta lapus arba taip apvysta kai tik jai dregmes truksta, ir pas mane ji auga dideliam vazone , kokios 30 litru, buvo labai sakos issipletojusios i visus sonus, per duris netilpdavo isnest, tai vasara isnesiau apkarpiau sakas ir dabar labai graziai atzele ir jau zydet pradeda, bet viena beda yra uzpuole amaras, tai paemus kempine lapus su ukisku muolu valiau ziuresiu kas bus toliau....
user posted image Nu nuotrauka nelabai kokybiska bet gal ka ir iziuresit....
Atsakyti