Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

as auginu dvi bet prastai zydi itariu kad nugenu nelaiku.. g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 09, 16:07)
as auginu dvi bet prastai zydi itariu kad nugenu nelaiku.. g.gif  user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 09 04, 10:43)
Sveikos, merginos, plakuosi ir as i jusu rateli su savo mazulike  wub.gif
user posted image
Geguze parsinesiau mazute sakele, ikisau i zeme, stiklainiu uzvoziau ir prigijo.
Va dabar kokia, jau paaugus ziedeli sukrove nemaza  wub.gif
Tiesa, pirmasis ziedelis taip ir neissikleide, matyt kazko pritruko, nukrito...  verysad.gif

Nu grazuole kokia.
Maniske didziule buvo,paskui isnesiau i lauka ir visi lapai pabalo nukrito stiebas nuogas liko,bet nei karto nezydejo,dar turiu maza balkone visa vasara prastovejo ,bet sukrauna ziedus ir numeta kazkodel.
Atsakyti
nu velnias kaip gaila kirpt doh.gif bet reiketu taip negraziai isisakojo ,o zydi pas mane ir ne ilgai 1diena isbuna jau kita ziurek vysta tai dar dziaugiuos kad ziedas po ziedo zydi thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif ax.gif blush2.gif nugvelbiau vakar maza sakelia tamsiai raudonos tokios pilnavidures...tikiuosi kad prigis.. rolleyes.gif .....bandau augint.. dvi turiu tusciavidures...kartu susodinus morkine bei ruzava...dar raudona galetu prigyt tai visa i viena vazonika... thumbup.gif

Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
kinroze
Papildyta:
kita

dabar virs 2 metru...
Atsakyti
Sveikos ,

turiu keleta klausimu , radau maximoj kinroze tokia iskankinta , uz 5lt aisku neatsilaikiau ir nusipirkau . Persodinau i vazona , atsigavo , prazydo labai grazia spalva . tik dabar klausimas iskilo , kaip gi man ja geneti ? kad soninius uglius geneti reikia tai zinau , ir siek tiek ta jau dariau . o ka daryti kad grazios formos butu , nes yra trys stiprus stiebai . gal kuri zinote , ka cia su ja nuveikti ? nes jei lauksiu pavasario ji pasidarys baisi .Galvoju gal pynti ? g.gif o kaip tas darosi tai nezinau doh.gif
Patarkit ka nors .......
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 10 17, 16:29)
Sveikos ,

turiu keleta klausimu , radau maximoj kinroze tokia iskankinta , uz 5lt aisku neatsilaikiau ir nusipirkau . Persodinau i vazona , atsigavo , prazydo labai grazia spalva . tik dabar klausimas iskilo , kaip gi man ja geneti ? kad soninius uglius geneti reikia tai zinau , ir siek tiek ta jau dariau . o ka daryti kad grazios formos butu , nes yra trys stiprus stiebai . gal kuri zinote , ka cia su ja nuveikti ? nes jei lauksiu pavasario ji pasidarys baisi .Galvoju gal pynti ?  g.gif o kaip tas darosi tai nezinau  doh.gif
Patarkit ka nors .......

as tarpusavy stiebus supinu,tai gaunasi ji visa i virsu , o ne i sonus issidraikius
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2009 10 17, 18:20)
as tarpusavy stiebus supinu,tai gaunasi ji visa i virsu , o ne  i sonus issidraikius

tai vat vat man ta technologija neaiski . taip paprastai ja imti ir sukeisti viena prie kitos kaip kasa ?
Atsakyti
Išauginau iki neblogo medelio. Bet jaunučiai augalai dailiau atrodo. Noriu vėl jauno augaliuko.

Gal kuri bandėt daiginti viršūnes?
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2009 10 18, 12:31)
Išauginau iki neblogo medelio. Bet jaunučiai augalai dailiau atrodo.  Noriu vėl jauno augaliuko.

Gal kuri bandėt daiginti viršūnes?

dabar bandau...nulauzta sakelepamirkiau i augink saknis ir i zeme...ir uzvoziau slovikeli... smile.gif
Papildyta:
tokia dabar prisiaugint bandau... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
labai nuostabi gelyte wub.gif nusipirkau ir as maximoj nukainuota cool.gif yra pumpuriuku, lauksim prazystant nuostabiu ziedeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 10 17, 18:16)
tai vat vat man ta technologija neaiski . taip paprastai ja imti ir sukeisti viena prie kitos kaip kasa ?

aga, supinu kaip kasa
Atsakyti