as auginu dvi bet prastai zydi itariu kad nugenu nelaiku..
QUOTE(evers @ 2009 09 09, 16:07)
as auginu dvi bet prastai zydi itariu kad nugenu nelaiku..
QUOTE(kristele10 @ 2009 09 04, 10:43)
Sveikos, merginos, plakuosi ir as i jusu rateli su savo mazulike
Geguze parsinesiau mazute sakele, ikisau i zeme, stiklainiu uzvoziau ir prigijo.
Va dabar kokia, jau paaugus ziedeli sukrove nemaza
Tiesa, pirmasis ziedelis taip ir neissikleide, matyt kazko pritruko, nukrito...
Geguze parsinesiau mazute sakele, ikisau i zeme, stiklainiu uzvoziau ir prigijo.
Va dabar kokia, jau paaugus ziedeli sukrove nemaza
Tiesa, pirmasis ziedelis taip ir neissikleide, matyt kazko pritruko, nukrito...
Nu grazuole kokia.
Maniske didziule buvo,paskui isnesiau i lauka ir visi lapai pabalo nukrito stiebas nuogas liko,bet nei karto nezydejo,dar turiu maza balkone visa vasara prastovejo ,bet sukrauna ziedus ir numeta kazkodel.
nu velnias kaip gaila kirpt bet reiketu taip negraziai isisakojo ,o zydi pas mane ir ne ilgai 1diena isbuna jau kita ziurek vysta tai dar dziaugiuos kad ziedas po ziedo zydi
nugvelbiau vakar maza sakelia tamsiai raudonos tokios pilnavidures...tikiuosi kad prigis.. .....bandau augint.. dvi turiu tusciavidures...kartu susodinus morkine bei ruzava...dar raudona galetu prigyt tai visa i viena vazonika...
Papildyta:
Papildyta:
kinroze
Papildyta:
kita
dabar virs 2 metru...
Papildyta:
Papildyta:
kinroze
Papildyta:
kita
dabar virs 2 metru...
Sveikos ,
turiu keleta klausimu , radau maximoj kinroze tokia iskankinta , uz 5lt aisku neatsilaikiau ir nusipirkau . Persodinau i vazona , atsigavo , prazydo labai grazia spalva . tik dabar klausimas iskilo , kaip gi man ja geneti ? kad soninius uglius geneti reikia tai zinau , ir siek tiek ta jau dariau . o ka daryti kad grazios formos butu , nes yra trys stiprus stiebai . gal kuri zinote , ka cia su ja nuveikti ? nes jei lauksiu pavasario ji pasidarys baisi .Galvoju gal pynti ? o kaip tas darosi tai nezinau
Patarkit ka nors .......
turiu keleta klausimu , radau maximoj kinroze tokia iskankinta , uz 5lt aisku neatsilaikiau ir nusipirkau . Persodinau i vazona , atsigavo , prazydo labai grazia spalva . tik dabar klausimas iskilo , kaip gi man ja geneti ? kad soninius uglius geneti reikia tai zinau , ir siek tiek ta jau dariau . o ka daryti kad grazios formos butu , nes yra trys stiprus stiebai . gal kuri zinote , ka cia su ja nuveikti ? nes jei lauksiu pavasario ji pasidarys baisi .Galvoju gal pynti ? o kaip tas darosi tai nezinau
Patarkit ka nors .......
QUOTE(linuzielia @ 2009 10 17, 16:29)
Sveikos ,
Patarkit ka nors .......
Patarkit ka nors .......
as tarpusavy stiebus supinu,tai gaunasi ji visa i virsu , o ne i sonus issidraikius
QUOTE(SonataB @ 2009 10 17, 18:20)
as tarpusavy stiebus supinu,tai gaunasi ji visa i virsu , o ne i sonus issidraikius
tai vat vat man ta technologija neaiski . taip paprastai ja imti ir sukeisti viena prie kitos kaip kasa ?
Išauginau iki neblogo medelio. Bet jaunučiai augalai dailiau atrodo. Noriu vėl jauno augaliuko.
Gal kuri bandėt daiginti viršūnes?
QUOTE(Enija @ 2009 10 18, 12:31)
Išauginau iki neblogo medelio. Bet jaunučiai augalai dailiau atrodo. Noriu vėl jauno augaliuko.
dabar bandau...nulauzta sakelepamirkiau i augink saknis ir i zeme...ir uzvoziau slovikeli...
Papildyta:
tokia dabar prisiaugint bandau...
labai nuostabi gelyte nusipirkau ir as maximoj nukainuota yra pumpuriuku, lauksim prazystant nuostabiu ziedeliu
QUOTE(linuzielia @ 2009 10 17, 18:16)
tai vat vat man ta technologija neaiski . taip paprastai ja imti ir sukeisti viena prie kitos kaip kasa ?
aga, supinu kaip kasa