Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

sveikos merginos, parduodu labai labai grazia, zydincia 2m. aukscio KINROZE. Suformuota, kotas pintas is 4 stiebu, lapu vainikas 90cm skersmens.Miestas Vilnius. Kaina 350 Lt. Galima tartis del pristatymo i kitus miestus. Keleta foto rasite cia:
http://www.ekoskelbi...2m_aukscio.html
Atsakyti
koks grozis wub.gif negaila parduot ? patark kaip tu ja taip susukai stieba g.gif matyt cia nuo mazens reikejo ax.gif turiu as bet labai negraziai isisakojus gal kas patars kaip cia ja apkarpiusar dar ka nors ax.gif vis ranka nekyla apkirpt user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 21 rugpjūčio 2009 - 19:54
QUOTE(boruzele78 @ 2009 08 21, 20:54)
gal  kas  patars kaip  cia  ja apkarpiusar  dar  ka nors  :ax: vis  ranka  nekyla  apkirpt  user posted image

gali kirpt taip: user posted image ta ilgiausia nukirpta virsune dar perpuse perkirpk ir bandyk virsunes isaknydint, o tada kartu susodink ir gausis tankesnis krumelis, kuris vistiek uzaugs. :)
Jei sirdis neleidzia taip, tada ilgiausia virsune kirpk mazdaug kad butu lygi su kitos sakeles ilgiu, o ta atkirpta virsunele isaknydink ;)
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 08 21, 20:54)
koks  grozis   wub.gif negaila parduot ? patark  kaip  tu  ja  taip  susukai stieba  g.gif matyt  cia  nuo  mazens  reikejo  ax.gif turiu  as bet  labai negraziai  isisakojus gal  kas  patars kaip  cia  ja apkarpiusar  dar  ka nors  ax.gif vis  ranka  nekyla  apkirpt  user posted image

Siek tiek gaila, bet jau i namucius nebetelpa smile.gif Maciau Senukuose kokio 1,5 m aukscio tai kaina 500 Lt., bet jau tokia "nuvargus" buvo.

Dar siek tiek PARDUODAMOS 2m. aukscio kinrozes foto:
http://public.fotki....7/gele-kinroze/
Kaina 350 Lt.
Prasom mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indre707: 27 rugpjūčio 2009 - 11:35
Sveikos, merginos, plakuosi ir as i jusu rateli su savo mazulike wub.gif
user posted image
Geguze parsinesiau mazute sakele, ikisau i zeme, stiklainiu uzvoziau ir prigijo.
Va dabar kokia, jau paaugus ziedeli sukrove nemaza wub.gif
Tiesa, pirmasis ziedelis taip ir neissikleide, matyt kazko pritruko, nukrito... verysad.gif
Atsakyti
labai grzi mazyle... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
joms labai patinka lauke.... thumbup.gif

mano iki salciu atviram balkone stovi ir bujoja kad ojojoj... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 09 04, 09:43)
Sveikos, merginos, plakuosi ir as i jusu rateli su savo mazulike  wub.gif

kaip gražu, kai tokia mažutė, o jau žydi thumbup.gif
Aš ir plakuosi ax.gif ,nes atidavė man maža augaliuką, prieš porą mėn. o jau dabar pržydo, tik žiedai kažkaip įdomiai nulinksta kai pražysta g.gif , pas tave kristele10 , tai kiek įmatau,žiedas į viršų žiūri, o pas mane va......linsta žemyn

user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 09 04, 13:58)
kaip gražu, kai tokia mažutė, o jau žydi thumbup.gif
Aš ir plakuosi ax.gif ,nes atidavė man maža augaliuką, prieš porą mėn. o jau dabar pržydo, tik žiedai kažkaip įdomiai nulinksta kai pražysta g.gif , pas tave kristele10 , tai kiek įmatau,žiedas į viršų žiūri, o pas mane va......linsta žemyn

user posted image user posted image

Duok jai atsigerti, matau ir lapeliai paleipe... Ji megsta siluma ir dregme, o kai krauna ziedus jai reikia dar daugiau dregmes. Dar as ja apirurskiu, kai prisimenu. Stovi ji balkone ant saulutes, patenkinta wub.gif
Atsakyti
žinok aš laistau ją kiekvieną dieną, (tik nepurškiau-nežinojau), o nuleipę man jie nuo tada, kai aš ją iš vazono išmečiau doh.gif , sudužo vazonas, žemes po visą kambarį pasipylė, šaknų daug atsiskyrė, net negalvojau, kad tokia mažytė, o tiek šaknelių turi blink.gif ir va...galvojau neprigis, bet ji netgi pražydo, thumbup.gif bet manau vistiek turi įtakos, tas išmetimas, kad tokia nuleipus g.gif
Atsakyti
[quote=indre707,2009 08 11, 08:22]
sveikos merginos, parduodu labai labai grazia, zydincia 2m. aukscio KINROZE. Suformuota, kotas pintas is 4 stiebu, lapu vainikas 90cm skersmens.Miestas Vilnius. Kaina 350 Lt. Galima tartis del pristatymo i kitus miestus. Stai tokia:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Jetau, kokia grazi bigsmile.gif
Atsakyti