sveikos merginos, parduodu labai labai grazia, zydincia 2m. aukscio KINROZE. Suformuota, kotas pintas is 4 stiebu, lapu vainikas 90cm skersmens.Miestas Vilnius. Kaina 350 Lt. Galima tartis del pristatymo i kitus miestus. Keleta foto rasite cia:
http://www.ekoskelbi...2m_aukscio.html
QUOTE(boruzele78 @ 2009 08 21, 20:54)
gali kirpt taip: ta ilgiausia nukirpta virsune dar perpuse perkirpk ir bandyk virsunes isaknydint, o tada kartu susodink ir gausis tankesnis krumelis, kuris vistiek uzaugs. :)
Jei sirdis neleidzia taip, tada ilgiausia virsune kirpk mazdaug kad butu lygi su kitos sakeles ilgiu, o ta atkirpta virsunele isaknydink ;)
QUOTE(boruzele78 @ 2009 08 21, 20:54)
koks grozis negaila parduot ? patark kaip tu ja taip susukai stieba matyt cia nuo mazens reikejo turiu as bet labai negraziai isisakojus gal kas patars kaip cia ja apkarpiusar dar ka nors vis ranka nekyla apkirpt
Siek tiek gaila, bet jau i namucius nebetelpa Maciau Senukuose kokio 1,5 m aukscio tai kaina 500 Lt., bet jau tokia "nuvargus" buvo.
Dar siek tiek PARDUODAMOS 2m. aukscio kinrozes foto:
http://public.fotki....7/gele-kinroze/
Kaina 350 Lt.
Prasom mergaites
Sveikos, merginos, plakuosi ir as i jusu rateli su savo mazulike
Geguze parsinesiau mazute sakele, ikisau i zeme, stiklainiu uzvoziau ir prigijo.
Va dabar kokia, jau paaugus ziedeli sukrove nemaza
Tiesa, pirmasis ziedelis taip ir neissikleide, matyt kazko pritruko, nukrito...
Geguze parsinesiau mazute sakele, ikisau i zeme, stiklainiu uzvoziau ir prigijo.
Va dabar kokia, jau paaugus ziedeli sukrove nemaza
Tiesa, pirmasis ziedelis taip ir neissikleide, matyt kazko pritruko, nukrito...
labai grzi mazyle...
joms labai patinka lauke....
mano iki salciu atviram balkone stovi ir bujoja kad ojojoj...
mano iki salciu atviram balkone stovi ir bujoja kad ojojoj...
QUOTE(kristele10 @ 2009 09 04, 09:43)
Sveikos, merginos, plakuosi ir as i jusu rateli su savo mazulike
kaip gražu, kai tokia mažutė, o jau žydi
Aš ir plakuosi ,nes atidavė man maža augaliuką, prieš porą mėn. o jau dabar pržydo, tik žiedai kažkaip įdomiai nulinksta kai pražysta , pas tave kristele10 , tai kiek įmatau,žiedas į viršų žiūri, o pas mane va......linsta žemyn
QUOTE(Livai @ 2009 09 04, 13:58)
kaip gražu, kai tokia mažutė, o jau žydi
Aš ir plakuosi ,nes atidavė man maža augaliuką, prieš porą mėn. o jau dabar pržydo, tik žiedai kažkaip įdomiai nulinksta kai pražysta , pas tave kristele10 , tai kiek įmatau,žiedas į viršų žiūri, o pas mane va......linsta žemyn
Duok jai atsigerti, matau ir lapeliai paleipe... Ji megsta siluma ir dregme, o kai krauna ziedus jai reikia dar daugiau dregmes. Dar as ja apirurskiu, kai prisimenu. Stovi ji balkone ant saulutes, patenkinta
žinok aš laistau ją kiekvieną dieną, (tik nepurškiau-nežinojau), o nuleipę man jie nuo tada, kai aš ją iš vazono išmečiau , sudužo vazonas, žemes po visą kambarį pasipylė, šaknų daug atsiskyrė, net negalvojau, kad tokia mažytė, o tiek šaknelių turi ir va...galvojau neprigis, bet ji netgi pražydo, bet manau vistiek turi įtakos, tas išmetimas, kad tokia nuleipus
Jetau, kokia grazi