Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

QUOTE(Aduka @ 2009 06 14, 14:05)
Tai gal būna ir pramonės senukuose g.gif , juk prekių skirtymas turėtų būti toks pat. Tik va kai aš pirkau seniuose kinrože prieš kokiu 4metus, tai galiu sakyt, kad ji nėra tokia, kokia būdavo anksčiau - neauga į aukštį, lapai labai tankiai auga. O aš norėjau tokios, kur auga aukšta rolleyes.gif
Kažin ar čia kokia kinrožės modifikacija g.gif

Na nezinau kaip ten is tikruju , atsimenu kai turejau raudonaja , ta stambiaziede, tai atsimenu kad jinai stiebesi kaip isprotejus , o ir ziedu kasmet sukraudavo vis daugiau. or ir tai kiek esu maciusi laaabai dideles tai budavo dazniausia raudonos.
O galvoju gal sitos kinrozes yra hibridai (kur dvieju spalvu ir pan) , o raudonoji grynakrauje , gal uztai jos taip greit neauga g.gif , nors as turiu geltona , tai jinai pas mane per metus styptelejo truputi , bet is kitos puses as ja du kart persodinus jau , tai nezinau kaip is tikro , o ant etiketes nieko nebuvo parasyta ? nes daznai jie raso auksciu iki kurio jos gali augti (as savo etikete deja kazkodel ismeciau doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(elzeda @ 2009 06 14, 16:46)

Taip žydi maniškė wub.gif

Grazus ziedukas ,
manoji kinroze lygiai tokios pat spalvos
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2009 06 14, 16:46)
Taip žydi maniškė wub.gif

Labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 14, 18:20)
Grazus ziedukas ,
manoji kinroze lygiai tokios pat spalvos

QUOTE(Aduka @ 2009 06 14, 18:40)
Labai graži  wub.gif

Ačiū už gražius žodžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 14, 17:20)
Na nezinau kaip ten is tikruju , atsimenu kai turejau raudonaja , ta stambiaziede, tai atsimenu kad jinai stiebesi kaip isprotejus , o ir ziedu kasmet sukraudavo vis daugiau. or ir tai kiek esu maciusi laaabai dideles tai budavo dazniausia raudonos.
O galvoju gal sitos kinrozes yra hibridai (kur dvieju spalvu ir pan) , o raudonoji grynakrauje , gal uztai jos taip greit neauga  g.gif , nors as turiu geltona , tai jinai pas mane per metus styptelejo truputi , bet is kitos puses as ja du kart persodinus jau , tai nezinau kaip is tikro , o ant etiketes nieko nebuvo parasyta ? nes daznai jie raso auksciu iki kurio jos gali augti (as savo etikete deja kazkodel ismeciau  doh.gif )

Pas mane tai raudona, bet labai jau lėtai auga ir per tuos 4 metus visai nedaug paugus, o aš labai norėčiau tos didelės wub.gif , kur kaip medis išauga
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 14, 17:20)
O galvoju gal sitos kinrozes yra hibridai (kur dvieju spalvu ir pan) , o raudonoji grynakrauje , gal uztai jos taip greit neauga  g.gif , nors as turiu geltona , tai jinai pas mane per metus styptelejo truputi , bet is kitos puses as ja du kart persodinus jau , tai nezinau kaip is tikro , o ant etiketes nieko nebuvo parasyta ? nes daznai jie raso auksciu iki kurio jos gali augti (as savo etikete deja kazkodel ismeciau  doh.gif )

Naturaliai augancios (originalios, atspariausios) kinrozes:
Hibiscus Arnottianus user posted image

Hibiscus rosa-sinensis user posted image

Hibiscus liliflorus user posted image

Hibiscus schizopetalus user posted image

Musu parduotuvese yra tik hibridines kinrozes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aziba: 14 birželio 2009 - 20:49
maciau ERMITAZE(Vilniuj) daug kinroziu ivairiausiu ir pilnaviduriu keliu spalvu, ir tusciaviduriu nuo vienspalviu iki 3spalvu ziedais. swoon.gif Kadangi visos viena uz kita grazesnes buvo tai niekaip neissirinkau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aziba @ 2009 06 16, 18:30)
maciau ERMITAZE(Vilniuj) daug kinroziu ivairiausiu ir pilnaviduriu keliu spalvu, ir  tusciaviduriu nuo vienspalviu iki 3spalvu ziedais. swoon.gif  Kadangi visos viena uz kita grazesnes buvo tai niekaip neissirinkau...    verysad.gif

Kaip gaila ,kad ne Vilniuj gyvenu. verysad.gif o taip noreciau...

o mergaites gal kas zinot kaip padauginti kinroze? mano drauge turi ir pasidalintu , bet nezinau kaip ir ka daryt. literaturoj radau tik kad reikia ataugele su trim lapeliais nupjauti ar kazkaip ir i zeme. g.gif man tas procesas visiskai neaiskus.. gal kas zinot , gal kas bandet....
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 18, 21:36)
Kaip gaila ,kad ne Vilniuj gyvenu.  verysad.gif o taip noreciau...
o mergaites gal kas zinot kaip padauginti kinroze? mano drauge turi ir pasidalintu , bet nezinau kaip ir ka daryt. literaturoj radau tik kad reikia ataugele su trim lapeliais nupjauti ar kazkaip ir i zeme.  g.gif  man tas procesas visiskai neaiskus.. gal kas zinot , gal kas bandet....

galima sakele isaknydint vandenyje arba zemej, tik reik kantrybes, nes ilgokai sakneliu nerodo smile.gif sakele turi but netrumpesne nei 7cm.
Atsakyti
QUOTE(aziba @ 2009 06 19, 14:37)
galima sakele isaknydint  vandenyje arba zemej, tik reik kantrybes, nes ilgokai sakneliu nerodo smile.gif sakele turi but netrumpesne nei 7cm.

Na man tai taip nepavyko padaugint schmoll.gif , nes laikiaus pamerkus vandenyje, tai tik susitraukė ta šakelė, lapai nukrito ir supuvo
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2009 06 19, 16:18)
Na man tai taip nepavyko padaugint schmoll.gif , nes laikiaus pamerkus vandenyje, tai tik susitraukė ta šakelė, lapai nukrito ir supuvo

na pasitaiko ir nesekmiu verysad.gif bet nereikia ranku nuleist mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano grazuole wub.gif rozele dar tokia maza, bet vis po viena isskleide jau 4 zieda... na vienas nuvysta, kitas issiskleidzia.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 08, 15:21)

grazus ziedas wink.gif
Atsakyti