Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

QUOTE(Fira @ 2009 05 12, 10:07)
Va, kaip šiuo metu atrodo mano augintinė  smile.gif Tik labai stiebeliai plonyčiai, tai susodinau tris augaliukus.

O kur galima gauti sėklų? blush2.gif
Yra kur nors pirkti? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(aziba @ 2009 05 15, 06:43)
Na sakoma, jog iš sėklų auginamos kinrožės(tikriausia ir kiti augalai) auga stipresni ir atsparesni ligom negu auginami iš šakelių.

Sėkmęs auginant nuostabų augalėlį ir nepamiršk pasidalinti žiedų grožiu  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Kai pražįs, būtinai parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 05 15, 07:33)
O kur galima gauti sėklų?  blush2.gif
Yra kur nors pirkti?  mastau.gif

Mes parsivežėme iš Egipto mirksiukas.gif Pirkom karkade arbatą (Sudano rožė arba Hibiscus) ir namuose pamačiau, kad kai kurie žiedukai su sėklytėm. Pavasario pradžioje sėklytes pasėjau ir dabar trijuose vazonuose po tris augaliukus auginu smile.gif
Atsakyti
Taigi pagaliau mano Hibiscusas pradejo pumpurus krauti bigsmile.gif Aciu Dievui ,nes jau galvojau nezydes is viso. Bet kodel taip nelaiku g.gif praeitais metais jinai irgi taipm zydejo ,pradejo birzeli ir iki rugsejo pradzios dave ziedu su labai trumpom pertraukom , idomu kodel? g.gif

ir dar norejau paklausti ,ar imanoma siuo metu rasti kur nors kinroziu , kokiu idomesniu spalvu g.gif nes senukuose jau nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 13, 23:24)
ir dar norejau paklausti ,ar imanoma siuo metu rasti kur nors kinroziu , kokiu idomesniu spalvu  g.gif nes senukuose jau nemaciau  g.gif

O aš kaip tik senukuose Kaune mačiau labai gražių - baltų su raudonu viduriu ir kraštais bei geltonų su pagražinimais. Man tai buvo labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2009 06 13, 23:34)
O aš kaip tik senukuose Kaune mačiau labai gražių - baltų su raudonu viduriu ir kraštais bei geltonų su pagražinimais. Man tai buvo labai gražios  wub.gif

rimtai , jei ne paslaptis kada matei , as kaip tik ir noriu baltos su raudonu. (geltona tai turiu )...
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 14, 11:01)
rimtai , jei ne paslaptis kada matei , as kaip tik ir noriu baltos su raudonu. (geltona tai turiu )...

Gal prieš kokią savaitę mačiau. Ten dažnai veža, bet labai ir greit išperka. Tai jei būna normalesnių konsultančių, tai pasiklausiu kada vėl žada gaut. Gal ir pati užtaikysi ant vežimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2009 06 14, 11:53)
Gal prieš kokią savaitę mačiau. Ten dažnai veža, bet labai ir greit išperka. Tai jei būna normalesnių konsultančių, tai pasiklausiu kada vėl žada gaut. Gal ir pati užtaikysi ant vežimo mirksiukas.gif

ale ot velnias nepataikiau, buvau pries kelias svaiates ir nieko nebuvo ,tiksliau nebuvo ne vienos. klausiau pardavejos nieko nezino doh.gif reiks dar karta vaziuoti i senukus
o kuriame cia mieste matei?
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 14, 12:07)
ale ot velnias nepataikiau, buvau pries kelias svaiates ir nieko nebuvo ,tiksliau nebuvo ne vienos. klausiau pardavejos nieko nezino  doh.gif  reiks dar karta vaziuoti i senukus
o kuriame cia mieste matei?

Su tom konsultantėm tai kaip kuri papuola, viena labiai įdomiai apie gėliukus papasakoja, o kita nieko - auginkit kaip jums išeina doh.gif
Čia Megos seniuose, Kaune
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2009 06 14, 12:40)
Su tom konsultantėm tai kaip kuri papuola, viena labiai įdomiai apie gėliukus papasakoja, o kita nieko - auginkit kaip jums išeina doh.gif
Čia Megos seniuose, Kaune

Jo jo su tom konsultantem buna vargas dazniausia doh.gif , kad papasakot negali tai cia dar nieko , bet dazniausia buna ir taip kad nezino kur kas yra arba ka turi doh.gif tai kaip tada pirkejui surasti ka nors .....

Aciu labau uz informacija,
reiks nuvaziuoti iki Megos kaip nors , nes as tai vis uzsuku tik i Senukus pramones pr. man visada atrode kad ten didesnis pasirinkimas , het dabar zinosiu reiks ir iki megos (nors ji man gana toli). nors is kitos puses , jei veza i ta pard tai galetu ir i kita nuvezti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 14, 13:15)

Tai gal būna ir pramonės senukuose g.gif , juk prekių skirtymas turėtų būti toks pat. Tik va kai aš pirkau seniuose kinrože prieš kokiu 4metus, tai galiu sakyt, kad ji nėra tokia, kokia būdavo anksčiau - neauga į aukštį, lapai labai tankiai auga. O aš norėjau tokios, kur auga aukšta rolleyes.gif
Kažin ar čia kokia kinrožės modifikacija g.gif
Atsakyti
user posted image

Taip žydi maniškė wub.gif
Atsakyti