vat ir man toks klausimas yra... jei as y viena vazona susodinciau kelias skirtingu spalvu kinrozes.... nesusikryzmintu? net neysivaizduoju..... pas viena gelininke klausiau tai sake kad raudona perims visas, a kai klausiau kitos tai sake kad nieko neatsitiks tik didesnio vzono reikia.... tia kaip yra is tikruju...?
QUOTE(campanula @ 2008 02 04, 16:06)
kokių gražių yra
as ir tokia gelyte auginu, ne nemaniau kad buna ivairiu spalvu ziedeliu, pas mane tai raudona nereikli gelyte, patinka man ji
pagaliau prazydo mano nezinomoji is senuku....
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 09, 10:54)
pagaliau prazydo mano nezinomoji is senuku....
Oi, kaip gražu!
Nu jau toj nuorodoj kokie grožiai . Bet Lietuvoje, to matyti neteko . Aš ir auginu kinrožę, žydi raudonai (manau kaip daugumo) Va maniškė http://public.fotki....ra/img0045.html.
O manau galima būtų pasidauginti ir bandyt susodinti į vieną vazona, tiesiog atlkit eksperimentą ir jau žinoti, kaip gaunasi auga skirtigos ar visos paraudonuoja
O manau galima būtų pasidauginti ir bandyt susodinti į vieną vazona, tiesiog atlkit eksperimentą ir jau žinoti, kaip gaunasi auga skirtigos ar visos paraudonuoja
Gavau gimtadienio dovanų pradžioje metė pumpurus, bet apsiprato pas mane ir pradėjo skleistis
labai grazi as turiu dar raudona pilnavidure...
Turiu stai tokia roze. Sukrovus daugybe pumpuru ir siandien du ziedai zydi. Gal kas noretu keistis atzalelem? Noreciau dar ir kitos spalvos tureti.
auksciau matyt kokia pas mane zydejo....
ziv oi koks grozis, as tai pamirstu is mamos parsives savo gelyte, dar net nezinau kokia spalva zydes