ah, bdabar reik ziuret ar is senuku tos prigis.... nes net nezinau kaip zydi
mano viena persodinta roze visus lapukus nuleido cia kazin kodel taip? kitai nieko... cia ji jau kazin mirsta? gal reik skyt saka ir bandyt nauja issiaugint? ar dar palaukt?
QUOTE(Iiudna @ 2008 02 01, 10:17)
mano viena persodinta roze visus lapukus nuleido cia kazin kodel taip? kitai nieko... cia ji jau kazin mirsta? gal reik skyt saka ir bandyt nauja issiaugint? ar dar palaukt?
Jei visai neseniai pasodinai, tai pradžioje gali nuleipti lapeliai. Gal pabandyk maišeliu uždengti?
QUOTE(Gertruda @ 2008 02 01, 17:56)
Jei visai neseniai pasodinai, tai pradžioje gali nuleipti lapeliai. Gal pabandyk maišeliu uždengti?
tiksliai, reik pabandyt... bet kita tai (tfu tfu tfu...) graziai zaliuoja... a persodinau tai sekmadieny
na kaip laikosi tao gelyte?
nekaip, 2 sakutes ykisau y zeme tai atsigavo, tikiuos prigis a pati tai visai baige nugeibt... nors pora lapu ant kitos sakos lyg ir nieko... gal dar ne visa numirs... ir naujai priaugs
QUOTE(Iiudna @ 2008 02 03, 20:56)
nekaip, 2 sakutes ykisau y zeme tai atsigavo, tikiuos prigis a pati tai visai baige nugeibt... nors pora lapu ant kitos sakos lyg ir nieko... gal dar ne visa numirs... ir naujai priaugs
mano kinrozei irgi kazkaip neispudingai laikosi tai patresiau, lyg ir nieko gereja lyg nes buvo lapukai apgeibe
QUOTE(Chenelle @ 2008 02 04, 11:32)
mano kinrozei irgi kazkaip neispudingai laikosi tai patresiau, lyg ir nieko gereja lyg nes buvo lapukai apgeibe
na ateis vasara, tikiuos atsigaus.. nukirpau ta nuvytusia saka ir ziuresiu kas toliau bus....
QUOTE(campanula @ 2008 02 04, 17:06)
aciu uz nuoroda, kaip grazu noreciau tos " sokanti ugnis" arba dar tos geltonos....
ta juoda
QUOTE(Iiudna @ 2008 02 04, 23:38)
ta juoda
o kaip manot, jei as i savo dideli vazona isodinciau pavasari kita kinroze? sakykim geltona.. ar galima taip ? Nesipjautu jos, nes ta jau senute.... gal nepriimtu kitos gyventojos...