Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

ah, bdabar reik ziuret ar is senuku tos prigis.... nes net nezinau kaip zydi doh.gif
Atsakyti
help.gif mano viena persodinta roze visus lapukus nuleido unsure.gif cia kazin kodel taip? kitai nieko... cia ji jau kazin mirsta? g.gif gal reik skyt saka ir bandyt nauja issiaugint? ar dar palaukt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iiudna: 01 vasario 2008 - 11:17
QUOTE(Iiudna @ 2008 02 01, 10:17)
help.gif mano viena persodinta roze visus lapukus nuleido unsure.gif  cia kazin kodel taip? kitai nieko... cia ji jau kazin mirsta? g.gif  gal reik skyt saka ir bandyt nauja issiaugint? ar dar palaukt?

Jei visai neseniai pasodinai, tai pradžioje gali nuleipti lapeliai. Gal pabandyk maišeliu uždengti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gertruda @ 2008 02 01, 17:56)
Jei visai neseniai pasodinai, tai pradžioje gali nuleipti lapeliai. Gal pabandyk maišeliu uždengti?  g.gif

tiksliai, reik pabandyt... g.gif bet kita tai (tfu tfu tfu...) graziai zaliuoja... smile.gif a persodinau tai sekmadieny g.gif
Atsakyti
na kaip laikosi tao gelyte?
Atsakyti
nekaip, 2 sakutes ykisau y zeme tai atsigavo, tikiuos prigis unsure.gif a pati tai visai baige nugeibt... nors pora lapu ant kitos sakos lyg ir nieko... gal dar ne visa numirs... ir naujai priaugs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 02 03, 20:56)
nekaip, 2 sakutes ykisau y zeme tai atsigavo, tikiuos prigis unsure.gif  a pati tai visai baige nugeibt... nors pora lapu ant kitos sakos lyg ir nieko... gal dar ne visa numirs... ir naujai priaugs g.gif

mano kinrozei irgi kazkaip neispudingai laikosi ax.gif tai patresiau, lyg ir nieko gereja lyg g.gif nes buvo lapukai apgeibe
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 02 04, 11:32)
mano kinrozei irgi kazkaip neispudingai laikosi  ax.gif  tai patresiau, lyg ir nieko gereja lyg  g.gif  nes buvo lapukai apgeibe

na ateis vasara, tikiuos atsigaus.. bigsmile.gif nukirpau ta nuvytusia saka ir ziuresiu kas toliau bus.... g.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit kokių gražių kirožių būna bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif kinrožės
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2008 02 04, 17:06)
Pažiūrėkit kokių gražių kirožių būna bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif kinrožės

aciu uz nuoroda, kaip grazu wub.gif noreciau tos " sokanti ugnis" arba dar tos geltonos....
Atsakyti
ta juoda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 02 04, 23:38)
ta juoda  wub.gif

o kaip manot, jei as i savo dideli vazona isodinciau pavasari kita kinroze? sakykim geltona.. ar galima taip ? Nesipjautu jos, nes ta jau senute.... gal nepriimtu kitos gyventojos...
Atsakyti