Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška rožė

Labukas 4u.gif
parsinešiau šakelę kinietiškos rožės, gal kuri turit patirties kaip ją pridaiginti ir auginti rolleyes.gif
Būtų smagu pamatyti ir jūsų rožytes mirksiukas.gif

maniškė bus tokia
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nezinojau ,kad ji vadinasi kinietiska roze.
Turejau tokia,tik raudona.Ziedas zydi viena diena. Ziema,jei vesu kambaryje,nukrenta lapai(ne visi,bet tokie stagariukai kyso),o pavasari vel ji zaliuoja,zydi.Kai pradeda zydeti,tai zydi ir zydi.
Sakele kuria parsinesei,imerk i vandeni ir isleis saknis,tada ikisi i zeme.Siaip ji nereikli.
Tiesa,kai prades stiebtis i virsu,karpyk,nes pas mane ji kaip medis uzaugo.
Atsakyti
QUOTE(NY @ 2007 05 09, 14:55)
Nezinojau ,kad ji vadinasi kinietiska roze.
Turejau tokia,tik raudona.Ziedas zydi viena diena. Ziema,jei vesu kambaryje,nukrenta lapai(ne visi,bet tokie stagariukai kyso),o pavasari vel ji zaliuoja,zydi.Kai pradeda zydeti,tai zydi ir zydi.
Sakele kuria parsinesei,imerk i vandeni ir isleis saknis,tada ikisi i zeme.Siaip ji nereikli.
Tiesa,kai prades stiebtis i virsu,karpyk,nes pas mane ji kaip medis uzaugo.

bigsmile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pamirsau paminet,kad vasara isnesdavom i kiema.(kaip minejau,pas mane jis kaip medelis),tai nuo aplinkos pasikeitimo irgi numesdavo lapus,kurie greit vel suzaliuodavo.vaizdas budavo toks: ziedai ant stagariuku;)
Atsakyti
QUOTE(NY @ 2007 05 09, 15:20)
Pamirsau paminet,kad vasara isnesdavom i kiema.(kaip minejau,pas mane jis kaip medelis),tai nuo aplinkos pasikeitimo irgi numesdavo lapus,kurie greit vel suzaliuodavo.vaizdas budavo toks: ziedai ant stagariuku;)

o gal turi likusių kokių fotkių bigsmile.gif ir beja kodėl dabar jos neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 05 09, 15:39)
Labukas  4u.gif
parsinešiau šakelę kinietiškos rožės, gal kuri turit patirties kaip ją pridaiginti ir auginti  rolleyes.gif

Turiu lygiai tokią pacia. Pries pora metu gavau dovanu - biski pazydejo, atejo ruduo, numete puse lapu - atrode labai siaip sau - norejau ismesti, nes galvojau, kad ji perzydi ir viskas. Atejo pavasaris, tai kad subujojo - ir dabar negaliu sau atleist, kad ismest ja norejau - tapo mylimiausia gele, nes istisai zydi - ji meile pajuto, tai sia ziema lapu beveik nemete, o net kelis kartus ir po ziedeli parode, tik mano suo pro ja per ziema i kiema ziurejo - tai biski nukentejo. Laikau ant palanges - nes manau jai reikia sviesos, bet is rytines puses. Kai prigis laistyk zydinciu geliu trasom ir zydes, o kad geriau saknis isleistu, tai as naudoju shulc priemone "Auginkime saknis", mazais pakeliais, gal 3 litai kainuoja - visi augalai greiciau isisaknija
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 05 09, 16:14)
Turiu lygiai tokią pacia. Pries pora metu gavau dovanu - biski pazydejo, atejo ruduo, numete puse lapu - atrode labai siaip sau - norejau ismesti, nes galvojau, kad ji perzydi ir viskas. Atejo pavasaris, tai kad subujojo - ir dabar negaliu sau atleist, kad ismest ja norejau - tapo mylimiausia gele, nes istisai zydi - ji meile pajuto, tai sia ziema lapu beveik nemete, o net kelis kartus ir po ziedeli parode, tik mano suo pro ja per ziema i kiema ziurejo - tai biski nukentejo. Laikau ant palanges - nes manau jai reikia sviesos, bet is rytines puses. Kai prigis laistyk zydinciu geliu trasom ir zydes, o kad geriau saknis isleistu, tai as naudoju shulc priemone "Auginkime saknis", mazais pakeliais, gal 3 litai kainuoja - visi augalai greiciau isisaknija

malonu kad ir tu tokią turi bigsmile.gif bus su kuo padiskutuot mirksiukas.gif įdėk savo gėlytės fotkę drinks_cheers.gif
aš taip ir maniau, kad čia yra labai faina gėlė wub.gif
o ar ji greitai auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 05 09, 16:29)
o gal turi likusių kokių fotkių  bigsmile.gif  ir beja kodėl dabar jos neturi  g.gif

Padovanojau seseriai,nes pas mane ji uzaugo labai didele ir nebuvo kur ja laikyti.O sesuo gyvena name.Vietos sociai ten.
Foto neturiu,kada nors padarysiu ir idesiu.
Atsakyti
QUOTE(NY @ 2007 05 10, 07:04)
Padovanojau seseriai,nes pas mane ji uzaugo labai didele ir nebuvo kur ja laikyti.O sesuo gyvena name.Vietos sociai ten.
Foto neturiu,kada nors padarysiu ir idesiu.

didelė g.gif
man sakė, kad ši yra žemaūgė ir neišauga į didelį krūma, tai gal tik ši rūšis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 05 09, 23:11)
malonu kad ir tu tokią turi  bigsmile.gif  bus su kuo padiskutuot  mirksiukas.gif  įdėk
o ar ji greitai auga  g.gif

Vakar ja idemiai apziurejau - ji dabar nera pacios geriausios formos - ne visai fotogeniska, nes neseniai persodinau ir dabar neturi nei vieno ziedo - kai subujos nufotkinsiu. o del augimo - tai ji pas mane neauga - per tuos kelis metus paaugo 10-15cm - zodiu to pacio pirmojo vazonelio neisaugo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 05 10, 08:41)
Vakar ja idemiai apziurejau - ji dabar nera pacios geriausios formos - ne visai fotogeniska, nes neseniai persodinau ir dabar neturi nei vieno ziedo - kai subujos nufotkinsiu. o del augimo - tai ji pas mane neauga - per tuos kelis metus paaugo 10-15cm - zodiu to pacio pirmojo vazonelio neisaugo lotuliukas.gif

Lėtai auga g.gif gal kas netinka, nes šiaip tai iš kur ėmiau tą šakalę, ten visas augalas labai gerai augo ir greitai smile.gif Laiko jį tenai labai šviesioj vietoj g.gif

tai lauksiu fotkių mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 05 10, 09:49)
Lėtai auga  g.gif  gal kas netinka, nes šiaip tai iš kur ėmiau tą šakalę, ten visas augalas labai gerai augo ir greitai  smile.gif  Laiko jį tenai labai šviesioj vietoj  g.gif

tai ir as pagalvojau, kad netinka, uztat ir persodinau i didesni vazona - turetu padeti g.gif
Atsakyti