Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada anksčiausiai į darželį?

As savo maze vedziau nuo 1,3 metu... smile.gif Ir ka? Ogi nieko, mergyte pradejo nebijoti svetimu vaiku, zmoniu, pradejo gerai valgyti, kas anksciau buvo tragedija. Ismoko staigiai pati valgyti, visokiu bajeriu, geresne ir meilesne, noriai eina i darzeli ir mojuoja ate.
Atsakyti
Mano mazylei rugseji bus 1.5 metu, o mes jau 4 dienas buvome darzelyje. Mazyle tikra mamyciuke, bet ir laaabai bendraujanti mergaite. Kolkas jai darzelis laaaabai patinka, vos istysiu pries pietu miega namo, nes pirma savaite naujoku dar neapsiima migdyti. Ryte atvedu, ji puola prie zaislu ir mamos nebereikia. Pati viska graziai suvalgo, apetitu nesiskundzia, o dar kai su kompanija, tai isvis thumbup.gif Pastebejau, kad labai daug pradejo kalbeti, nors is siaip jau nemazai kalbejo ir dar kas labai svarbu - namo parejusi pati viena graziai zaidzia, o anksciau zaisdavo tik su manim, negaledavau ne i WC viena nueiti.
Atsakyti
QUOTE(Dija @ 2005 08 17, 16:41)
Maniskis tai taip pat mamynukas ir tetinukas, todel didziausai beda kaip reikes issiskirti darzelyje cry.gif .Kaip supratau jus pirmi iseisit i darzeli, nes mes tik nuo rugsejo 1d.Todel butu labai idomu suzinoti kaip jums seksis pirmomis dienomis, nekantriai lauksime jusu pasakojimu tongue.gif .Sekmes jums ir kuo maziau asaru! 4u.gif

Sveikute 4u.gif
Taip dziaugiausi kad jau eisime nuo pirmadienio i darzeli,bet vakar maniskis eme ir apsirgo cry.gif Taip kad kokiai savaitelei reiks viska nukelti,taip iseis kad jus turesite pasakoti,kaip ten seksis pirmos dienos. O as jau kiek veliau papasakosiu. smile.gif

QUOTE(Marinčik @ 2005 08 19, 09:45)
Bet jus visos pasakojot ,kad vesim tada ir tada,o kaip gi su priemimu į darželį ar nėra jokios problemos atsivesti kada nori ir kad iškart priimtu. g.gif

As irgi sutinku,kad tai priklauso nuo darzelio,as prasyma parasiau vos likus keliems menesiams iki ejomo i darza,ir ten jokiu eiliu jokiu nieko,sake kad grupeje buna daugiausiai astuoni vaikai,vasara kiek daugiau.

Atsakyti
O aš kai ejau užsirašynėti ,tai pasakė ,kad tik dar kitą rudenį,nes dabar nelabai yra vietu ,kas ši rudenį eina.Bet žinau tiksliai jeigu duočiau pinigu tai ir dabar priimtu.Nes į tą darželį ejo mano dukros,tai su pinigeliais iškart priima(tipo reikia padeti darželiui),o be pinenzu vargu ar patekčiau kada man reikia.Tokie vat reikalai cry.gif Visur babkiu reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2005 08 19, 14:21)
O aš kai ejau užsirašynėti ,tai pasakė ,kad tik dar kitą rudenį,nes dabar nelabai yra vietu ,kas ši rudenį eina.Bet žinau tiksliai jeigu duočiau pinigu tai ir dabar priimtu.Nes į tą darželį ejo mano dukros,tai su pinigeliais iškart priima(tipo reikia padeti darželiui),o be pinenzu vargu ar patekčiau kada man reikia.Tokie vat reikalai cry.gif Visur babkiu reikia doh.gif

Sveika.As tai pries babkes schmoll.gif ir jei musu nepriimtu tai ieskociau kito darzelio ax.gif .Ner cia ko nuo pirmu dienu kist pinigus.Sutinku, kad jei viskas gerai, vaika gerai priziuri su juo uzsiima, kad kazka nunesti aukletojoms ir auklytei.Taigi jos vaikuti priziures o ne vedeja!Ir dar zinau tai, kad jei priklausote pagal deklaracija sitam darzeliui tai ji jus turi priiti be eiles (sita suzinojau svietime).Sekmes jums! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2005 08 19, 12:41)
As savo maze vedziau nuo 1,3 metu... smile.gif Ir ka? Ogi nieko, mergyte pradejo nebijoti svetimu vaiku, zmoniu, pradejo gerai valgyti, kas anksciau buvo tragedija. Ismoko staigiai pati valgyti, visokiu bajeriu, geresne ir meilesne, noriai eina i darzeli ir mojuoja ate.

QUOTE(Linda @ 2005 08 19, 13:32)
namo parejusi pati viena graziai zaidzia, o anksciau zaisdavo tik su manim, negaledavau ne i WC viena nueiti.

As labai jaudinuos, jei neatsiras papildomu pajamu dukryte pradesiu leist, kai jai bus 1m.ir 4 men. Ji tikra mamytuke, nes mes beveik visuomet tik dviese (vyras grizta tik vakare po darbo, o kitu artimuju sitame mieste nera). Mane baugina net ir jusu pasakoti stebuklingi vaiku pasikeitimai (net jei jie ir teigiami) doh.gif , ar jie nera psichologiniu traumu pasekme unsure.gif . O kur dar ligos. Bijau, kad darbe tik ir galvociau, kaip ji ten laikos, turbut negaleciau ramiai dirbt wacko.gif umn.gif
Beje, pati esu pedagoge, tad zinau, kad nors vaikas prie darzelio greiciau adaptuojasi vieneriu, bet leisti i darzeli psichologiniu poziuriu yra geriau nuo 3 m. Tik nuo 3 m. vaikas yra pasirenges atsiskirti nuo motinos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smulkute: 20 rugpjūčio 2005 - 22:19
as tai planuoju nuo 3 metuku leist, kai jau mokes normaliai kalbet, bus be pampersu ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elara @ 2005 08 21, 14:55)

tikrai nebijokite,as savo dukryte pradejau vesti 2.5 metuku,as taip pat labai bijojau vesti,nes ji buvo mamiciuke,pirma savaite tai palikdavau ja su asarom ir as kaip zeme pardavusi,nerasdavau sau vietos galvodavau kaip gi mano mazei sekasi,bet veliau tai vos is darzelio galedavau issivesti. smile.gif
Atsakyti
Maniškį irgi visi laikė mamyčiukų ax.gif Bet į darželį pradėjo eiti 1,9mėn. Pirma savaitėlė buvo sunkoka, ėjom tik iki pietų.Jau kažkur nuo ketvirtos dienos, pradėjo suvokti, kad mama greit grįš. Antrą savaitę jau lankė kaip priklauso. Adaptavosi palyginus greitai, surado bendrą kalbą su auklytėm (kas labai svarbu), ir dabar nesigailiu taip anksti išleidus "į mokslus". Aišku jei visą mėnesį negalėtų įprasti prie naujų veidų ir aplinkos, tai dar kurį laiką tektų būti namuose.
Atsakyti
Dziaugiuos uz mamytes, kurios turi galimybe vesti vaikucius i darzeli nuo 3 m., kai vaikiukas yra pasirenges atsiskirti nuo mamos. Be to, Manau, tai pats geriausias laikas pradet formuot socialinius igudzius.
Atsakyti
Dabar mano merginai jau 3 metai, bet į darželį bandys eit ne anksčiau 4 metukų, nors mano nuomone užtektų jai ir nuo 5 blush2.gif
Atsakyti
Mes apsisprendėm irgi tik nuo 3 m. leisti į darželį. Buvom užrašę i lopšelinukų grupę nuo 2 metų, bet eisiu perrašyt prašymą, kad priimtų nuo kito rudens. pasirodo, jei prašymo neperrašysiu, tai visai vietos kitais metais darželyje gali neatsirasti 4u.gif
Atsakyti