Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada anksčiausiai į darželį?

Mano dukrytei 1,5 metų ir kaip tik šiandien užrašiau į darželį. Nenorėčiau dar leisti, bet tenka dirbti ir nėra kitos išeities. Geros auklės nerandu, tai bandysiu leisti į darželį. Gal nebus didelių bėdų.
Atsakyti
As isleidau mazyli 2.3 m. Dabar zygiuojam jau trecia savaite ir neblogai sekasi. Pradzioj visko buvo, daug asaru, verksmo, bet po jau baigia priprast. Pirma savaite iki miegelio palikdavau, antra iskart po miegelio pasiimdavau, o dabar jau po vakarienes imsiu. Ryte asarele rieda, bet greit nurimsta. Siandien net namo eit nenorejo, kad uzbliove kai pasakiau, jog namo einam... As tik ligu bijau.
Atsakyti
4u.gif Mano sunelis toks liapunelis užrašiau ji kita rudenį,kai jam bus 3,5m,nežinau gal teks ir ankščiau,nes musu aukle žadą išvažiuoti o kitą imti turbut neapsimoka,šiaip jis labai draugiškas megsta būti su vaikais,tik aš labai bijau rudens ir žiemos jam būna larengito priepuoliai.
Atsakyti
aš planuoju išleisti savo bamblį į lopšelį nuo 1.5 metų ir nematau tame visiškai nieko blogo, išskyrus aišku, ligas, nes kad ir koks stiprus vaikas būtų vis tiek, parsineš ligų iš darželio. juk vaikui gerai, kai daug vaikų, juk darželyje ir moko, ir į lauką veda, ir prižiūri, o auklės juk ne visos su vaikais užsiima, o kaip tu patikrinsi, ir į lauką ne viso eina su vaikais. darželyje manau, auklėtojos nori nenori draugauja su vaikais ir jais rūpinasi. be to, tikrai vaikai viso išmoksta vieni iš kitų, ir greičiau tampa savarankiškesni, ir su puoduku pradeda greičiau draugauti ir pan. aš tikrai už darželį, tik bijau ligų smile.gif
sėkmės jums smile.gif
Atsakyti

Sunui jau galima sakyti du metai,tai nuo pirmadienio vesiu i darzeli,labai jaudinuosi ir nebezinau kaip jis ten pritaps,nes yra mamytukas,visur tik abu,net senialiam nesu nei karto palikusi.

Taciau su vaikais bendrauti patinka,tikiuosi kad nereiks zliumti abiems,kai reiks ten palikti.
Atsakyti
QUOTE(Katulia @ 2005 08 17, 13:21)
Sunui jau galima sakyti du metai,tai nuo pirmadienio vesiu i darzeli,labai jaudinuosi ir nebezinau kaip jis ten pritaps,nes yra mamytukas,visur tik abu,net senialiam nesu nei karto palikusi.

Taciau su vaikais bendrauti patinka,tikiuosi kad nereiks zliumti abiems,kai reiks ten palikti.

Maniskis tai taip pat mamynukas ir tetinukas, todel didziausai beda kaip reikes issiskirti darzelyje cry.gif .Kaip supratau jus pirmi iseisit i darzeli, nes mes tik nuo rugsejo 1d.Todel butu labai idomu suzinoti kaip jums seksis pirmomis dienomis, nekantriai lauksime jusu pasakojimu tongue.gif .Sekmes jums ir kuo maziau asaru! 4u.gif
Atsakyti
Mes i darželį nuo metu ir 10men, ir viskas kuo puikiausiai, labai nori eiti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnužė: 17 rugpjūčio 2005 - 15:04
QUOTE(Ugnužė @ 2005 08 17, 16:02)
Aš savo sūnelį irgi bandžiau nuo 2 metukų leisti į darželį, bet jis labai skausmingai reagavo cry.gif , taigi nusprendem palaukti iki 3 metukų, dabar nuo rugsėjo 1 bandysim dar kartą. manau jis dabar labiau pasiruošęs,jau ir su vaikais daugiau nori bendrauti ir moka pasakyt kas negerai ir susitart su juo įmanoma.žiuresim kaip ten mums seksis g.gif

O jusu mažiukai ar dar su bonkom ,ar be, ax.gif galvoju jeigu į darželį kaip jam atsisveikinti su bonke jis be jos gyventi negali,nuo soskes atpratinom jau senai,o nuo bonkes niekaip ir miega dar su pampirsais. blink.gif
Atsakyti
Aš savo sūnelį irgi bandžiau nuo 2 metukų leisti į darželį, bet jis labai skausmingai reagavo cry.gif , taigi nusprendem palaukti iki 3 metukų, dabar nuo rugsėjo 1 bandysim dar kartą. manau jis dabar labiau pasiruošęs,jau ir su vaikais daugiau nori bendrauti ir moka pasakyt kas negerai ir susitart su juo įmanoma.žiuresim kaip ten mums seksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2005 08 17, 15:05)
O jusu mažiukai ar dar su bonkom ,ar be, ax.gif  galvoju jeigu į darželį kaip jam atsisveikinti su bonke jis be jos gyventi negali,nuo soskes atpratinom jau senai,o nuo bonkes niekaip ir miega dar su pampirsais. blink.gif

Maniskis tai jau ir be soskes ie be bonkes ir be pampersu miega, dedam tik nakciai.Bet tu nepergyvenk darzelyje beveik visi vaikai ir su bonkem ir su soskem ir su pampersais.As netgi bijau, kad po darzo maniskis nepradetu reikalauti visu situ.Beto kiek girdejau tai darzelyje budami vaikai greiciau atpranta nuo viso to, nes ten yra vaiku kuriems nereikia nei bonku, nei soskiu, nei pampu.Tai didelis pliusas ir pavyzdys tiems kurie to dar neatsisake.
Atsakyti
Mes leisime nuo 3 metu. Tai todel kad salia nera lopseliu-darzeliu ir dar tuo paciu pabaigsiu mokslus. I darba niekas nevaro, pinigai licni butu neblogai bet issiverciam ir taip.
Atsakyti
Isleidau savaji i darzeli1.5 metu. Pora pirmu savaiciu paasarodavo (palikimo momentu). Dabar vaikui2 metai. Jei ateinu pasiimti per anksti , nenori eiti namo....O ir ryte nulekia nevisada atia suspeja pasakyti. smile.gif DAr galiu pridurti, kad mano Tomas dar nekalba (tik kelis zodzius) ir darzelis i kuri jis isejo nelietuviskas, bet tai nebuvo problema pritapo jis ten greitai biggrin.gif
Atsakyti