Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada anksčiausiai į darželį?

Mes savo berniuka isleidom nuo 2m 2men.
Atsakyti
4u.gif mes pradėjom nuo 2 metų 2 mėnesių,o sekasi ir man ir dukrytei sunkokai blush2.gif ,bet teks priprast cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rame1 @ 2009 09 03, 17:37)
Manau geriausiai pradėti  lankyti darželį nuo 3m., bet deja, ne pas visus yra tokios galimybės! tokio amžiaus vaikas jau supranta kas jam sakoma, galima su juo susitarti, paaiškinti, kodėl jis paliekamas darželyje, ką jis ten veiks ir t.t

drinks_cheers.gif mes bandysim nuo spalio men,bus 3.7
Atsakyti
Pirmas vaikas pradejo lankyti darzeli budamas 2 metu, o antras - 4 metu. Galiu pasakyti, kad nuo 2 pradeti buvo lengviau. Paverke kokia savaite ir toliau buvo viskas ok thumbup.gif . O antram vaikui darzelis buvo didele kancia. Ejo samoningai, bet taip jai moraliskai buvo sunku. verysad.gif Apie metus negalejo priprasti.
Atsakyti
Abudu išžygiavo dvejų metų... Vyresnysis pavirkavo pradžioje, o mažoji tai absoliučiai be jokių problemų - galima buvo jau ir pirmą dieną pietų miego palikti smile.gif
Atsakyti
Turėjau galimybę, tai dukrytė tik šiais metais (jai beveik ketveri) praėjo eiti į darželį. Adaptacijos praktiškai nebuvo, mielai lieka darželyje ir labai nori jį lankyti smile.gif Deja, sūnelį leisiu dvejų metukų, nes trečio negimdysiu dabar lotuliukas.gif Gaila bus... vis tik mažas dar bus. Ramina tik tai, kai mažiukas eis į tą pačią grupę thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Savo vyresnele i darzeli isleidau 1,8 metu wub.gif , o mazyle eina jau 4 diena, jai dabar 2m 10 men. wub.gif
Atsakyti
Labutis.As vyresneli leidau i lopselio grupe nuo 2 metuku, bet labai ramiai nuejo be asaryciu, na o su mazium sunkiau buvo leidom tik nuo 3 metuku nes pati nedirbau tai galejau buti su juo, kai pradejom eiti buvo sunku asaru pakalnes man sirdis plyso, bet apsipratom ir visai dabar nieko. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaM: 17 rugsėjo 2009 - 13:00
4u.gif ir pirma ir antra - dvieju metu thumbup.gif
Atsakyti
maniske pradejo lankyti darzelio nuo 3 metu. Biski prazioplinom, nes norejom ja siusti nuo 2.5, bet darzelyje nebebuvo laisvu vietu.
Atsakyti
mano dukryte keliavo 2.5metuku mirksiukas.gif
Atsakyti
sunu isleidau 2metuku smile.gif
Atsakyti