Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada anksčiausiai į darželį?

2 metai , siandien mum pirma diena.
Atsakyti
pradėjom 1m 9 mėn. labai noriai ėjo į darželį, bet retai - pirmus metus daug sirgo. Tikiuosi, antri metai bus sveikesni. smile.gif
Atsakyti
Manau geriausiai pradėti lankyti darželį nuo 3m., bet deja, ne pas visus yra tokios galimybės! tokio amžiaus vaikas jau supranta kas jam sakoma, galima su juo susitarti, paaiškinti, kodėl jis paliekamas darželyje, ką jis ten veiks ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rame1: 03 rugsėjo 2009 - 16:38
1m10men,jau dvi dienos,ziuresim kaip viskas bus smile.gif
Atsakyti
Idomu kaip sekasi vaikams kuriem vos tik yra 2metai. ar greitai apsipranta?
Atsakyti
kadangi musu nekele i pavasari kaip norejom unsure.gif aisku butume prarade vieta tai sutarem , kad bandysim jau dabar ir jei ka laikinai iseisim uztikrindami vieta pavasariuj...mano dukrytei tik 17men. jau savaite isvaiksciojom buna ir zaidzia su vaikais ,bet va manes nepaleidzia nei per zingsni. 4u.gif visada akytem seka, gaila lopsely ziureti i verkiancius mazylius kad ir 2m sirdis plysta man leido but kartu kiek reikes nes maziausia grupeje musu, bet tikrai daug maziuku isteriskai ieskanciu mamyciu verysad.gif
kiek teko su aukletoja kalbeti, tai buna visaip vieniems nuo pirmos dienos viskas gerai, o kiti buna savaite, dvi ar net menesi verkia ax.gif taip pat buna etapas kai jau apsipranta ir i grupe atiena naujas kuris zinoma verkia ir primina tam vaiku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 05 rugsėjo 2009 - 08:28
Mes pradejome praeita savaite, mazei 2 m. 2 mėn. ax.gif
Atsakyti
Sūnus pradėjo 2.1 m. , o dukra 1.9 m.
Atsakyti
O mums 1metukai ir 6 mėn. Jau einame į lopšelį. Sekasi labai puikiai thumbup.gif Noriai einam, noriai pasiliekam, tik kolkas iki pietų rolleyes.gif

Šventinė ir ne tik atributika šventėms ir kitoms įvairioms progoms.
Kainos nuo 8lt.
Atsakyti
Pradėjom nuo rugsėjo 1-os.
Galvoju nei per vėlai nei per anksti, pačiu laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas
na mes einam nuo 1.9men is pradziu lnkem lopseli tai buvo lyg ir viskas gerai smile.gif na o va nuo rugsejo1d pradejom eit jau i kita grupe tai su ararom
Atsakyti
Musu dukryte pradejo keliauti nuo praeitos svaites- t.y. 2m.10men. amziaus. Norejom, kad butu savarankiskesne, kai eis, todel neskubejom. Bet ir dabar man ji tokia mazyte.. wub.gif
Atsakyti