2 metai , siandien mum pirma diena.
Idomu kaip sekasi vaikams kuriem vos tik yra 2metai. ar greitai apsipranta?
kadangi musu nekele i pavasari kaip norejom aisku butume prarade vieta tai sutarem , kad bandysim jau dabar ir jei ka laikinai iseisim uztikrindami vieta pavasariuj...mano dukrytei tik 17men. jau savaite isvaiksciojom buna ir zaidzia su vaikais ,bet va manes nepaleidzia nei per zingsni. visada akytem seka, gaila lopsely ziureti i verkiancius mazylius kad ir 2m sirdis plysta man leido but kartu kiek reikes nes maziausia grupeje musu, bet tikrai daug maziuku isteriskai ieskanciu mamyciu
kiek teko su aukletoja kalbeti, tai buna visaip vieniems nuo pirmos dienos viskas gerai, o kiti buna savaite, dvi ar net menesi verkia taip pat buna etapas kai jau apsipranta ir i grupe atiena naujas kuris zinoma verkia ir primina tam vaiku
kiek teko su aukletoja kalbeti, tai buna visaip vieniems nuo pirmos dienos viskas gerai, o kiti buna savaite, dvi ar net menesi verkia taip pat buna etapas kai jau apsipranta ir i grupe atiena naujas kuris zinoma verkia ir primina tam vaiku
Mes pradejome praeita savaite, mazei 2 m. 2 mėn.
O mums 1metukai ir 6 mėn. Jau einame į lopšelį. Sekasi labai puikiai Noriai einam, noriai pasiliekam, tik kolkas iki pietų
Šventinė ir ne tik atributika šventėms ir kitoms įvairioms progoms.
Kainos nuo 8lt.
Šventinė ir ne tik atributika šventėms ir kitoms įvairioms progoms.
Kainos nuo 8lt.
Pradėjom nuo rugsėjo 1-os.
Galvoju nei per vėlai nei per anksti, pačiu laiku
Galvoju nei per vėlai nei per anksti, pačiu laiku
Musu dukryte pradejo keliauti nuo praeitos svaites- t.y. 2m.10men. amziaus. Norejom, kad butu savarankiskesne, kai eis, todel neskubejom. Bet ir dabar man ji tokia mazyte..