Nuo 1metų 6mėnesių pradėjau vest jokių problemų neturėjau
Labai džiaugiuosi,kad mano vaikas gerai ir greit apsiprato darželį,bendrauja su vaikais,gerai miega ir valgo
Visai nesigailiu,kad pradėjau vest ne nuo 3metų,net neįsivaisduoju savęs sėdinčios namie taip ilgai ir ką veikt ir vaikui manau,kad geriau su vaikais bendraut,o ne nuo ryto iki vakaro po mamos sijonu būt...
Yra grupėje ir berniukas,kuris dar nevaikšto,gal ir gaila vaiko,bet jai vaikas ir taip puikiai jaučiasi,tai ko čia gailėt,yra kaip yra,toks gyvenimas
Man labiau gaila,kai atveda tokius vaikus didesnius,verkia pusė dienos Turiu draugę kuri su savo berniuku virš 2metų miega kartu,nesiskiria nei per žingsnį,planuoja jau vest darželin,bet pamatė mano vaiką jos vaikas ir bėga,sako bijo ,nes su kita mergyte buvo susipešęs,tai kaip tokį mamyčiuką darželin vest Va čia tai gaila
pradejom eiti nuo 3 metuku,o mazoji keliaus nuo dvieju gal
QUOTE(jovitah @ 2007 10 24, 10:53)
Nuo 1metų 6mėnesių pradėjau vest jokių problemų neturėjau
Labai džiaugiuosi,kad mano vaikas gerai ir greit apsiprato darželį,bendrauja su vaikais,gerai miega ir valgo
Visai nesigailiu,kad pradėjau vest ne nuo 3metų,net neįsivaisduoju savęs sėdinčios namie taip ilgai ir ką veikt ir vaikui manau,kad geriau su vaikais bendraut,o ne nuo ryto iki vakaro po mamos sijonu būt...
Yra grupėje ir berniukas,kuris dar nevaikšto,gal ir gaila vaiko,bet jai vaikas ir taip puikiai jaučiasi,tai ko čia gailėt,yra kaip yra,toks gyvenimas
Man labiau gaila,kai atveda tokius vaikus didesnius,verkia pusė dienos Turiu draugę kuri su savo berniuku virš 2metų miega kartu,nesiskiria nei per žingsnį,planuoja jau vest darželin,bet pamatė mano vaiką jos vaikas ir bėga,sako bijo ,nes su kita mergyte buvo susipešęs,tai kaip tokį mamyčiuką darželin vest Va čia tai gaila
pritariu. saviškį išleidau į darža 1,7 mėn. priprato greitai ir lengvai. pasidarė staiga toks savarankiškas. valgyt išmoko pats, kalbėti pradėjo. o namie jam su manim būti jau nuobodu. kai palaikau savaite kita namie, koks laimingas būna kai į darželį išeina.
Mano panelei 1,3, esu priversta kitą mėn. ją leist į lopšiuką, bet taip negera man ant širdelės - o kaip ji ten jausis, ar jai nebaisu bus vienai tarp svetimų žmonių? Ech, turėčiau galimybę, tai iki kokių 2,5 metukų namie sėdėčiau
as pradejau leist abu vaikus is kart, berniukui buvo 3 su puse, o mazajai metukai ir du menesiai, bet kazkaip vyresniam buvo sunkiau ten paprasti, nei mazajai, ji nei karto net neverke kai palikau, nuo pat pirmos dienos ir miegoti liko, aisku kai jau ateidavau pasiimt, tai budavo ziauriai pasiilgus, kartais net susigraudindavo, bet kita diena, vel drasiai likdavo! berniukui sunkiau sekesi su miegu, bet per savaite laiko priprato
Pradėjom leisti 2 m., bet dabar sakyčiau, kad per anksti - darželyje būdavo 7.30-18 val. Namo grįždavo labai pavargusi, norėdavo miego, manau, kad pervargdavo; gal dėlto labai dažnai sirgdavo (apie pusę lankyto laiko). Jei būtume galėję leisti tik kelioms valandom, būtų gerai ir vaikui, ir tėvams.
Turbūt vienintelis pliusas ankstyvo leidimo, kad labai lengvai priprato.
Daugiau savarankiškumo lyg ir nepridėjo darželis: valgyt mokėjo ir iki to, rengtis daugmaž irgi. Kalbėti darželyje nepradėjo.
Turbūt vienintelis pliusas ankstyvo leidimo, kad labai lengvai priprato.
Daugiau savarankiškumo lyg ir nepridėjo darželis: valgyt mokėjo ir iki to, rengtis daugmaž irgi. Kalbėti darželyje nepradėjo.
As savo dukrele i darzeli pradejau leisti nuo metu ir 2 menesiu, daugelis pasakys per anksti, as irgi ispradziu laaabai abejojau ar leisti, bet mano panele ant tiek buvo padukusi, nesedejo vezime, neduodavo ranka jeigu vesti be vezimo, namie haosas buvo, tai as jau baigiau isproteti, pradejau vesti potrupuciuka, aisku buvo ir asaru, bet neilgai- aukletojos pasiima ja, pradeda sneketi ir ji nurimdavo. deka darzelio ji nustojo bijoti labai garsiu garsu, pradejo bendrauti, valgyti ismoko pati. ispradziu buvo kad sloguodavo (savaite darzelyje, savaite su sloga namie, pora savaiciu darzelyje vel savaite namie) bet po 3 menesiu aprimo sirgusi, o dabar mums jau metai ir 8 menesiai (i darzeli reiskia einam puse metu) ir vaikas nenori is darzelio namo eiti, nes namie nuobodu
As, Savo mažiuką pradėjau vesti nuo 2metuku ,manau kad pats tas laikas jau vaikiukiui.
Labuka visoms mamytėms, smile.gif tėveliams ir šiaip lankytojoms šio puslapio, jei jus domina įvairūs namų gamybos meniniai darbeliai, norite originalios dovanos savo dukrytei, sūneliui, ar vyrui, apsilankykite šioje svetainėje, teikite savo pasiūlymus, pageidavimus ir rinkitės dovanėles smile.gif www.artvaidilute.lt
Mano vyresnelis isejo tik triju,antroji nuo metu,trecias irgi metu,o mazoji nuo dvieju.Mums taip susikloste aplinkybes,nes nelabai turime is ko rinktis.Tik gal taip likimas leme vaikai pateko i labai siltas geras rankas,jokiu dideliu problemu del darzelio lankymo is vaiku puses nebuvo.