Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada anksčiausiai į darželį?

Pradėjau leisti į lopšelį po truputį nuo 1,10 m. Per mėnesį apsiprato, tik ligos mus labai puolė, tai daugiau būdavom namie nei daržely. O šiaip rimčiau pradėjo lankyti nuo 2,2 metukų ir eina labai noriai, patinka. Ir ligos kažkaip taip nebepuola smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rona @ 2007 06 06, 13:34)
Kaip smagu, kad taip ilgai galit pabuti su savo vaikciais, o as greiciausiai pradesiu leist nuo rudens, kai mazuikui bus 9 men verysad.gif girdejau kad pas mus yra tokia lopselio grupe

Tikrai labai gaila tokio mažuliuko verysad.gif
Atsakyti
as taip pat savo lelyte zadu leisti i darzeli nuo 1 m., nes neturiu galimybes ilgiau savo "turteli" augint. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2007 06 06, 13:40)
Pradėjau leisti į lopšelį po truputį nuo 1,10 m. Per mėnesį apsiprato, tik ligos mus labai puolė, tai daugiau būdavom namie nei daržely. O šiaip rimčiau pradėjo lankyti nuo 2,2 metukų ir eina labai noriai, patinka. Ir ligos kažkaip taip nebepuola  smile.gif
Papildyta:

Tikrai labai gaila tokio mažuliuko  verysad.gif

bijau ir pagalvot apie tai, bet nera kitos iseities verysad.gif tai db stengiosi grynai visa laika buti su juo, juk tik pora menesiu beliko verysad.gif
Atsakyti
as savo vyresniaja leidau nuo 1m5. o mazoji eis rugseji jai dabar metai ir penki menesiai smile.gif
Atsakyti
musu sunelis eis nuo rugsejo smile.gif jam bus 1m9men ir 1sav. ax.gif
Atsakyti
vaje, o aš graužiuosi, kad saviškį, kuriam rugsėjį bus beveik 2,5m jau noriu atiduoti į daržą... man jis toks mažuliukas dar atrodo... Įdomu kas blogiau: keisti auklę ir darželį atidėti metams ar leisti į daržą nuo rudens? g.gif
Atsakyti
Aš vyresnėlę į darželį išleidau vyresnę nei 3 metų, jauniklę irgi nuo 3 metų leisiu ax.gif Ir visai dėl to nesigailiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pradėjo eit visai nesenai - 1m.8men. Kol kas ka as zinau... ejo dvi savaites, tada sirgo tris, dabar jau beveik savaite kaip vel eina. Tikiuosi, kad ligu imantis visu imanomu priemoniu pavyks kuo ilgiau isvengt unsure.gif
Atsakyti
na mes keliavome nuo 1,5 m ir buvau žiauri mama blush2.gif nes iškart visai dienai palikau ir iki šiol einame noriai, jokių ašarų, pykčių, noriu - nenoriu. Labai greit visko išmoko, sustiprėjo. Minusas kaip visiems sloga arba kosuliukas, bet rimtos ligos neturėjome.
Atsakyti
Manoji keliauja į darželį nuo 1,5 metų ir iki šiol keliauja noriai thumbup.gif
Atsakyti
Savo dukrytę pradėjom vesti į darželį 1,8m., bet palikdavom tik pusei dienelės, miegoti pietukus vesdavom namo, kadangi turėjom tam galimybę biggrin.gif Dabar darželyje dukra būna visą dieną ir jokių problemų, sergam retai ( spjaunu tris kartus per kairį petį rolleyes.gif ) .
Atsakyti
manoji irgi pradejo eit nesulaukus 2m-pora dienu po kelias valandas,nes galejau but namie.paskui jau visa diena budavo.budavo visko,ypac,kai diro nemylima aukletoja-su asaromis eidavo,jei tik isgirsdavo jos balsa,kai ateidavom. blush2.gif
dabar lankom skotijoj darzeli,patinka,nes ivairiu atrakciju,zaidimu kazkaip daugiau,nei lietuviskam buvo. siandien sporto komplekse visas darzelis(50vaiku)zaide 4u.gif
Atsakyti