mes tai irgi eisim i darzeli nuo rugsejo men. mum tada bus 1,9m. tik va kaskaip dabar paskaicius net nezinau susidaro ispudis kad darzelyje vaikai valgo tik su saukstais o sakuciu jiems neduoda? nes musu jau nuo metuku pats valgo ir tik su sakute.. su saukstu mes neprate.. o gal as neteisingai supratau pataisykit jei klystu nes as tai noriu kad vaikui duotu sakute kaip priprates aisku jei ne sriuba valgyti
QUOTE(Ingavysnia @ 2007 05 24, 16:41)
mes tai irgi eisim i darzeli nuo rugsejo men. mum tada bus 1,9m. tik va kaskaip dabar paskaicius net nezinau susidaro ispudis kad darzelyje vaikai valgo tik su saukstais o sakuciu jiems neduoda? nes musu jau nuo metuku pats valgo ir tik su sakute.. su saukstu mes neprate.. o gal as neteisingai supratau pataisykit jei klystu nes as tai noriu kad vaikui duotu sakute kaip priprates aisku jei ne sriuba valgyti
Duos ir sakute , tikrai duos
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 05 24, 17:13)
na pas mus tik saukstai lopsyje, jokiu sakuciu manasis irgi namie daug geriau su sakute valgo.
Šakučių tikrai neduoda darželyje, kad nesusižalotų vaikai..Viską valgo su šaukštais..
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 05 24, 16:13)
Papildyta:
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 05 24, 16:13)
pas mus taip pat tik saukstus duoda lopselyje
nu nebent tik mano panelei, bet jai tik 1,2 m
Kazkaip idomiai Gal mums duoda del to , kad mes savo (tokia vaikiska) nunesem
Mes nuo rudens pradedame lankyti darželį, tai per vasarą noriu nors truputį vaiką paruošti jam, norėčiau sauskelnių kad atsisakytumėm, įrankių dar pačiai neduodu, ir iš puoduko pati nemoka gerti, ir dar didžiausias dalykas tiūte, kažin kaip darželį dėl to reikalo gal ateis vaikučiai kurie neseniai to džiaugsmelio atsikratė, o kitas vaikas su juo vaikšto Nors antras vaikas bet dvejonių kyla, nors didžioji pradėjo eiti nuo 2 m. tai per mėnesį visko darželyje išmokė Ir adaptacija greita buvo, pirmą dieną paverkė kol išėjau, o antrą pati mane išgrūdo Nuo pirmos dienos palikau visai dienai, nes kitaip neišėjo, ir dėl to širdelę man labai skaudėjo, bet po kelių dienų pamačiau, kad jai labai ten patinka ir auklėtojos geros buvo, tai ir apsiraminau
QUOTE(Kipse1 @ 2007 05 04, 11:41)
Visi darzeliai teigia, kad priima nuo 1,5 metu, bet tiesa tokia, kad jei yra laisvos vietos priimami vaikai, kurie jau vaiksto nuo 1 metu. Pati dirbau darzelyje.
aš dar neleidziu, bet nuo 2metu eisim
Nuo 2 m. leidziu i darzeli. Apsiprato , per savaite. Dabar jeigu miegoti vakare neeina pasakau, kad i darzeli rytoj neleisiu, tuojau pat bega i lova.