labukas visoms
mano mazyle irgi po menesio eis i darzeli. tai nezinau kaip ten bus
Paskaicius kiek aprimau, nes kaip ir visai nemazai tokiu maziu eina i darzelius ir, rodos, visai ten neblogai jauciasi (bent jau neigiamu atsiliepimu nebuvo), be to dar ir daug ko pramoksta Gal mamytes patyrusios siuo klausimu kokiu vertingu patarimu turite, nors visgi cia turbut individualu ..
daliag, i koki darzeli uzrasei savo leliu?
QUOTE(DaliaG @ 2007 05 16, 17:03)
Įdomiai, mums pasakė, kaip ir TURIM sėdėti ant puodo ir mokėti savarankiškai valgyt
Su šaukštu jau bandom susidraugaut, bet su puodu niekaip
Su šaukštu jau bandom susidraugaut, bet su puodu niekaip
O tai gal Jus i darzeli, o ne i lopsiuka jau vesit... Nes kai kurie darzeliai turi savo reikalavimus:)
O siaip tai RENALDINKA pries vedant mums gydytoja patare pavartoti organizma stiprinanciu kokiu tai homeopatiniu... Dabar pavadinimo neatsimenu... Ir patariu psichologiskai nusiteikti, kad bus sunku pradzioje...
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 05 17, 14:29)
Į Rūtą, šiaip šalia yra dar du - Ramunėlė ir Smalsučiai. Tai Ramunėlė labai nepatiko, visa šalia mokyklos, žema tvora, visi vaikšto, mokiniai ateina parūkyt
O Smalsučiai gal ir nieko, bet truputį toliau O Jūs gal irgi Žirmūnuose ?
Papildyta:
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 05 17, 16:06)
O tai gal Jus i darzeli, o ne i lopsiuka jau vesit... Nes kai kurie darzeliai turi savo reikalavimus:)
O siaip tai RENALDINKA pries vedant mums gydytoja patare pavartoti organizma stiprinanciu kokiu tai homeopatiniu... Dabar pavadinimo neatsimenu... Ir patariu psichologiskai nusiteikti, kad bus sunku pradzioje...
Gal ir darželis, priima nuo 1,5, metukų O gal kažkur turit tų organizmą stiprinančių vaistukų pavadinimą? Labai domintų
Grizus namuciu vakare paziuresiu...
Viena stebukla tai zinau RiBOMUNILIS vadinasi, bet jis brangokas ir nežinau ar tikrai geras?
Viena stebukla tai zinau RiBOMUNILIS vadinasi, bet jis brangokas ir nežinau ar tikrai geras?
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 05 17, 16:37)
Grizus namuciu vakare paziuresiu...
ok, dėkui O manot, Jums padėjo ?
SVEIKOS MAMYTES AS JAU NELABAI SUPRANTU VIENOJ TEMOJ UZKLAUSIAU NUO KOKIO AMZIAUS ANKSCIAUSIAI GALIMA MAZIUKUS LEISTI I DARZELI. TAI VISOS KAIP VIENA ATSAKE, KAD TIK NUO DVIEJU METUKU NA O CIA SKAITINEJUOSI, KAD JAU IR BEVEIK NUO METUKU KAIP KURIOS ESAT ISLEIDE NORECIAU SUZINOTI KUR TOKIU DARZELIU YRA? PVZ KAUNE MANE DOMINTU? JEI ZINOT PASIDALINKIT MINTIMIS NES NORECIAU SAVAJI MAZIUKA KAIP BUS 1,5 JAU LEISTI
QUOTE(magija @ 2007 05 17, 17:32)
SVEIKOS MAMYTES AS JAU NELABAI SUPRANTU VIENOJ TEMOJ UZKLAUSIAU NUO KOKIO AMZIAUS ANKSCIAUSIAI GALIMA MAZIUKUS LEISTI I DARZELI. TAI VISOS KAIP VIENA ATSAKE, KAD TIK NUO DVIEJU METUKU NA O CIA SKAITINEJUOSI, KAD JAU IR BEVEIK NUO METUKU KAIP KURIOS ESAT ISLEIDE NORECIAU SUZINOTI KUR TOKIU DARZELIU YRA? PVZ KAUNE MANE DOMINTU? JEI ZINOT PASIDALINKIT MINTIMIS NES NORECIAU SAVAJI MAZIUKA KAIP BUS 1,5 JAU LEISTI
čia turbūt kiekvienas darželis kitaip, aš kiek žinau, kur eina draugių vaikai ir savąjį kur užrašiau, tai nuo 1,5 metukų
Paprasčiauisiai, nueikite į keletą šalia esančių darželių ir pasiklauskite
Šiap visi LPOŠELIAI-DARŽELIAI priima leliukus nuo pusantrų metukų aš tai vos ne verkdama pradžioj išeidavau iš lošelio, nes mano mažius verkti pradėdavo vos pamatęs grupę bet kai jis nustojo taip elgtis ir man kažkaip geriau pasidarė jį ten vesti nors aišku, labai jo pasiilgstu
Nu taip speju ir as, kad kiekvienas darzelis dirba individualia sistema taigi nueisiu ir pasiklausiu i sau artimiausius darzelius kokia pas juos sistema
QUOTE(dlambliukas @ 2007 05 17, 17:52)
Šiap visi LPOŠELIAI-DARŽELIAI priima leliukus nuo pusantrų metukų
kai kuriuose nuo ir 1 metukų.