Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada anksčiausiai į darželį?

labukas visoms 4u.gif
mano mazyle irgi po menesio eis i darzeli. tai nezinau kaip ten bus verysad.gif
Atsakyti
Paskaicius kiek aprimau, nes kaip ir visai nemazai tokiu maziu eina i darzelius ir, rodos, visai ten neblogai jauciasi (bent jau neigiamu atsiliepimu nebuvo), be to dar ir daug ko pramoksta thumbup.gif Gal mamytes patyrusios siuo klausimu kokiu vertingu patarimu turite, nors visgi cia turbut individualu g.gif ..
Atsakyti
daliag, i koki darzeli uzrasei savo leliu?
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2007 05 16, 17:03)
Įdomiai, mums pasakė, kaip ir TURIM sėdėti ant puodo ir mokėti savarankiškai valgyt blink.gif
Su šaukštu jau bandom susidraugaut, bet su puodu niekaip schmoll.gif

O tai gal Jus i darzeli, o ne i lopsiuka jau vesit... Nes kai kurie darzeliai turi savo reikalavimus:)

O siaip tai RENALDINKA pries vedant mums gydytoja patare pavartoti organizma stiprinanciu kokiu tai homeopatiniu... Dabar pavadinimo neatsimenu... Ir patariu psichologiskai nusiteikti, kad bus sunku pradzioje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimvyda1: 17 gegužės 2007 - 15:12
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 05 17, 14:29)
daliag, i koki darzeli uzrasei savo leliu?

Į Rūtą, šiaip šalia yra dar du - Ramunėlė ir Smalsučiai. Tai Ramunėlė labai nepatiko, visa šalia mokyklos, žema tvora, visi vaikšto, mokiniai ateina parūkyt doh.gif
O Smalsučiai gal ir nieko, bet truputį toliau ax.gif O Jūs gal irgi Žirmūnuose smile.gif?

Papildyta:
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 05 17, 16:06)
O tai gal Jus i darzeli, o ne i lopsiuka jau vesit... Nes kai kurie darzeliai turi savo reikalavimus:)

O siaip tai RENALDINKA pries vedant mums gydytoja patare pavartoti organizma stiprinanciu kokiu tai homeopatiniu... Dabar pavadinimo neatsimenu... Ir patariu psichologiskai nusiteikti, kad bus sunku pradzioje...

Gal ir darželis, priima nuo 1,5, metukų ax.gif O gal kažkur turit tų organizmą stiprinančių vaistukų pavadinimą? Labai domintų smile.gif
Atsakyti
Grizus namuciu vakare paziuresiu...
Viena stebukla tai zinau RiBOMUNILIS vadinasi, bet jis brangokas g.gif ir nežinau ar tikrai geras?
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 05 17, 16:37)
Grizus namuciu vakare paziuresiu...
Viena stebukla tai zinau RiBOMUNILIS vadinasi, bet jis brangokas g.gif  ir nežinau ar tikrai geras?

ok, dėkui 4u.gif O manot, Jums padėjo ax.gif ?
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTES AS JAU NELABAI SUPRANTU schmoll.gif VIENOJ TEMOJ UZKLAUSIAU NUO KOKIO AMZIAUS ANKSCIAUSIAI GALIMA MAZIUKUS LEISTI I DARZELI. TAI VISOS KAIP VIENA ATSAKE, KAD TIK NUO DVIEJU METUKU g.gif NA O CIA SKAITINEJUOSI, KAD JAU IR BEVEIK NUO METUKU KAIP KURIOS ESAT ISLEIDE g.gif NORECIAU SUZINOTI KUR TOKIU DARZELIU YRA? PVZ KAUNE MANE DOMINTU? JEI ZINOT PASIDALINKIT MINTIMIS mirksiukas.gif NES NORECIAU SAVAJI MAZIUKA KAIP BUS 1,5 JAU LEISTI 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magija @ 2007 05 17, 17:32)
SVEIKOS MAMYTES AS JAU NELABAI SUPRANTU schmoll.gif  VIENOJ TEMOJ UZKLAUSIAU NUO KOKIO AMZIAUS ANKSCIAUSIAI GALIMA MAZIUKUS LEISTI I DARZELI. TAI VISOS KAIP VIENA ATSAKE, KAD TIK NUO DVIEJU METUKU g.gif  NA O CIA SKAITINEJUOSI, KAD JAU IR BEVEIK NUO METUKU KAIP KURIOS ESAT ISLEIDE g.gif  NORECIAU SUZINOTI KUR TOKIU DARZELIU YRA? PVZ KAUNE MANE DOMINTU? JEI ZINOT PASIDALINKIT MINTIMIS  mirksiukas.gif NES NORECIAU SAVAJI MAZIUKA KAIP BUS 1,5 JAU LEISTI  4u.gif  smile.gif

čia turbūt kiekvienas darželis kitaip, aš kiek žinau, kur eina draugių vaikai ir savąjį kur užrašiau, tai nuo 1,5 metukų ax.gif
Paprasčiauisiai, nueikite į keletą šalia esančių darželių ir pasiklauskite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiap visi LPOŠELIAI-DARŽELIAI priima leliukus nuo pusantrų metukų ax.gif aš tai vos ne verkdama pradžioj išeidavau iš lošelio, nes mano mažius verkti pradėdavo vos pamatęs grupę verysad.gif bet kai jis nustojo taip elgtis ir man kažkaip geriau pasidarė jį ten vesti blush2.gif nors aišku, labai jo pasiilgstu wub.gif
Atsakyti
Nu taip speju ir as, kad kiekvienas darzelis dirba individualia sistema smile.gif taigi nueisiu ir pasiklausiu i sau artimiausius darzelius kokia pas juos sistema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2007 05 17, 17:52)
Šiap visi LPOŠELIAI-DARŽELIAI priima leliukus nuo pusantrų metukų  ax.gif 

kai kuriuose nuo ir 1 metukų.
Atsakyti