mums jau du su trupuciu, bet vis dar man ji per maza eiti i darzeli.
tai ir draugaujam dar namuose.
i darzeli noreciau leisti nuo triju.
aš mažąjį į lopšį leisiu nuo 1 m. 8 mėn, nes tada kaip tik darbas man prasidės. O dukrą lopšelin atidaviau 2 m. 2 mėn.
Mano vaikai šį rudenį abu pirmą kartą iškeliaus į darželį Dukrai bus 4 metai ir 2 mėnesiai, o sūnui 2 metai ir 1 mėnuo
mes gal eisim kai dukrai bus 2m.3men. bet man ji dar tokia maza atrodo.
net nezinau ka daryti.
net nezinau ka daryti.
QUOTE(LiolikP @ 2007 01 12, 13:03)
Ansciau buvau nusireikus optimistiskai ir nemaciau nieko baisaus, dabar kaskaip "uzsiparinau" del tu visu ligu. O da rir gaila kaskaip, toks mazas, pas svetimus...
Tik nepradėk pati pergyventi -vaikas labai jaučia ir tavo emocijom persiima. Eina mano vyras nuo 11 mėn. į lopšį. Negaliu sakyt, kad neserga. Serga. Bet dar nė vienas vaikas be ligų prie darželio nepriprato. O kad mažas, tai juos ten ir šaukštu pavalgydina, ir nurengia/aprengia, ir ant rankų nešioja
Nežinau, gal aš prasta mama, bet man mano metinukas visai neatrodo mažas - vaikšto kaip tankas, svetimų nebijo, valgo kaip žąsiukas (viską, ką paduosi, bent jau lopšelyje), sirgti rimčiau negu kosuliu dar nesirgo (net ir pradėjęs eiti į lopšelį). Namuose kai būna, akivaizdžiai matau, kad neturi kur energijos dėti, todėl ėjimas "pas vaikus" man tikrai yra priimtinas. Juolab kad ir man pačiai yra geras poilsis grįžti į darbą, nes nuo puodų visai stogas nuvažiuotų...
QUOTE(kasiopeja @ 2007 02 19, 16:24)
Namuose kai būna, akivaizdžiai matau, kad neturi kur energijos dėti, todėl ėjimas "pas vaikus" man tikrai yra priimtinas.
na tikrai darzelyje jie issikrauna su kitais vaikais, o namie tik trinasi, trinasi...
bet vistiek ir man labai gaila dukrytes.
As savo berniuka pradejau vesti i darzeli nuo 1metu 3 men. Adaptavosi labai greitai. Eidavo su noru. Tik dabar, kai jau paaugo, prasidejo problema, kad nenoriu eiti i darzeli, nes nonoriu miegot. Bet vis dar kazkaip susitariam...
QUOTE(braskute_v @ 2007 01 29, 08:54)
Labutis
Mes irgi einam nuo metukų, o teko išklausyti nuomonių visokių O, kad leidžiu, tai nesigailiu nei kiek, kadangi greičiau pradėjo savarankiškai vaikščioti, valgo geriau nei namie , žaidžia su vaikais, miega pietų, gerėja reikalai su puoduku Žodžiu turi savo dienotvarkę Vaikams būna muzikos pamokėlės, kurias mano mažoji, pasak, auklėtojos, labai mėgsta Ar užsiimčiau tiek su vaiku? kai reikia skalbt, lygint, tvarkyt kambarius, mokintis, dirbti, nu nežinau Va ir dabar pirksiu flamasterius, kad jau pradėtų lavinti rankytes Ir kaina ne 800 ir ne 500, kaip kad supločiau auklei ir nežinočiau ką gero ji veikia su mano vaiku? Žodžiu, svarbiausia, kad nesirgtumėm tfu tfu tfu ir toliau noriai lankytumėm lopšiuką. o kaip smagu, kai ateinam į lopšiuką ir atbėga draugai pasitikti mano mažosios
Mes irgi einam nuo metukų, o teko išklausyti nuomonių visokių O, kad leidžiu, tai nesigailiu nei kiek, kadangi greičiau pradėjo savarankiškai vaikščioti, valgo geriau nei namie , žaidžia su vaikais, miega pietų, gerėja reikalai su puoduku Žodžiu turi savo dienotvarkę Vaikams būna muzikos pamokėlės, kurias mano mažoji, pasak, auklėtojos, labai mėgsta Ar užsiimčiau tiek su vaiku? kai reikia skalbt, lygint, tvarkyt kambarius, mokintis, dirbti, nu nežinau Va ir dabar pirksiu flamasterius, kad jau pradėtų lavinti rankytes Ir kaina ne 800 ir ne 500, kaip kad supločiau auklei ir nežinočiau ką gero ji veikia su mano vaiku? Žodžiu, svarbiausia, kad nesirgtumėm tfu tfu tfu ir toliau noriai lankytumėm lopšiuką. o kaip smagu, kai ateinam į lopšiuką ir atbėga draugai pasitikti mano mažosios
Jau antras mėnuo lankom lopšelį (nuo 11 mėn.) ir galiu pasirašyt po kiekvienu žodžiu. Auklėtojos tikrai geros, vaikų grupėj iki 10, migdomi pagal poreikį (jeigu reikia, tai ir po pusryčių dar rytinį miegelį pamiega), valgo geriau kaip namie, su vaikais bendrauja, nieko nebijo, iš vyresniųjų prisižiūrėjęs jau pradeda sąmoningiau su žaislais žaisti, sirgti rimčiau negu kosuliu nesirgo (nors gripo sezonas)... Nežinau, aš kol kas didelių trūkumų nematau o ir iš paties vaiko elgesio matau, kad jam ten nėra blogai (tfu-tfu-tfu, aišku...)
QUOTE(braskute_v @ 2007 01 29, 10:54)
Labutis
ir aš nesigailiu, kad leidžiu į darželį. nors dar tik trečia savaitė
QUOTE(kasiopeja @ 2007 02 28, 16:59)
Jau antras mėnuo lankom lopšelį (nuo 11 mėn.) ir galiu pasirašyt po kiekvienu žodžiu. Auklėtojos tikrai geros, vaikų grupėj iki 10, migdomi pagal poreikį (jeigu reikia, tai ir po pusryčių dar rytinį miegelį pamiega), valgo geriau kaip namie, su vaikais bendrauja, nieko nebijo, iš vyresniųjų prisižiūrėjęs jau pradeda sąmoningiau su žaislais žaisti, sirgti rimčiau negu kosuliu nesirgo (nors gripo sezonas)... Nežinau, aš kol kas didelių trūkumų nematau o ir iš paties vaiko elgesio matau, kad jam ten nėra blogai (tfu-tfu-tfu, aišku...)
o kuri darzeli lankote? negaliu isrinkti lopselio
bijau, kad tuoj reikes leisti ir savaja ..... gaila, bauoka....bet nieko blogo tame nmatau, manau, kad visuonenej, tarp vaiku vaikui geriau, nei namie....
Sveikos mamytės
Ar yra Kaune lopšelių kur priima vaikelius nuo 1 metukų?
Gal parašysite kuri, jei ką žinote
labai ačiū
labai ačiū
QUOTE(rasiukass @ 2007 03 30, 12:31)
Sveikos mamytės
labai ačiū
labai ačiū
Ir man, ir man reikia tokiu darzeliu Kaune
Mamos, please, kurios zinote lopseliu, kurie priimtu 1 metuku kleckus, atsiliepkite !!!!
labai labai reikia - tuoj turesiu iseit i darbus, o dukriuko ner kam palikt