Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada anksčiausiai į darželį?

mums jau du su trupuciu, bet vis dar man ji per maza eiti i darzeli. ax.gif
tai ir draugaujam dar namuose.
i darzeli noreciau leisti nuo triju. mirksiukas.gif
Atsakyti
aš mažąjį į lopšį leisiu nuo 1 m. 8 mėn, nes tada kaip tik darbas man prasidės. O dukrą lopšelin atidaviau 2 m. 2 mėn.
Atsakyti
Mano vaikai šį rudenį abu pirmą kartą iškeliaus į darželį 4u.gif Dukrai bus 4 metai ir 2 mėnesiai, o sūnui 2 metai ir 1 mėnuo 4u.gif
Atsakyti
mes gal eisim kai dukrai bus 2m.3men. bet man ji dar tokia maza atrodo.
net nezinau ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2007 01 12, 13:03)
Ansciau buvau nusireikus optimistiskai ir nemaciau nieko baisaus, dabar kaskaip "uzsiparinau" del tu visu ligu. O da rir gaila kaskaip, toks mazas, pas svetimus...

Tik nepradėk pati pergyventi -vaikas labai jaučia ir tavo emocijom persiima. Eina mano vyras nuo 11 mėn. į lopšį. Negaliu sakyt, kad neserga. Serga. Bet dar nė vienas vaikas be ligų prie darželio nepriprato. O kad mažas, tai juos ten ir šaukštu pavalgydina, ir nurengia/aprengia, ir ant rankų nešioja 4u.gif

Nežinau, gal aš prasta mama, bet man mano metinukas visai neatrodo mažas - vaikšto kaip tankas, svetimų nebijo, valgo kaip žąsiukas (viską, ką paduosi, bent jau lopšelyje), sirgti rimčiau negu kosuliu dar nesirgo (net ir pradėjęs eiti į lopšelį). Namuose kai būna, akivaizdžiai matau, kad neturi kur energijos dėti, todėl ėjimas "pas vaikus" man tikrai yra priimtinas. Juolab kad ir man pačiai yra geras poilsis grįžti į darbą, nes nuo puodų visai stogas nuvažiuotų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 19 vasario 2007 - 16:46
QUOTE(kasiopeja @ 2007 02 19, 16:24)
Namuose kai būna, akivaizdžiai matau, kad neturi kur energijos dėti, todėl ėjimas "pas vaikus" man tikrai yra priimtinas.

na tikrai darzelyje jie issikrauna su kitais vaikais, o namie tik trinasi, trinasi...
bet vistiek ir man labai gaila dukrytes.
Atsakyti
As savo berniuka pradejau vesti i darzeli nuo 1metu 3 men. Adaptavosi labai greitai. Eidavo su noru. Tik dabar, kai jau paaugo, prasidejo problema, kad nenoriu eiti i darzeli, nes nonoriu miegot. Bet vis dar kazkaip susitariam...
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2007 01 29, 08:54)
Labutis  4u.gif
Mes irgi einam nuo metukų, o teko išklausyti nuomonių visokių  irnesakyk.gif O, kad leidžiu, tai nesigailiu nei kiek, kadangi greičiau pradėjo savarankiškai vaikščioti, valgo geriau nei namie  blink.gif , žaidžia su vaikais, miega pietų, gerėja reikalai su puoduku  lotuliukas.gif  Žodžiu turi savo dienotvarkę  ax.gif  Vaikams būna muzikos pamokėlės, kurias mano mažoji, pasak, auklėtojos, labai mėgsta  tongue.gif  Ar užsiimčiau tiek su vaiku? kai reikia skalbt, lygint, tvarkyt kambarius, mokintis, dirbti, nu nežinau  doh.gif  Va ir dabar pirksiu flamasterius, kad jau pradėtų lavinti rankytes  mirksiukas.gif Ir kaina ne 800 ir ne 500, kaip kad supločiau auklei ir nežinočiau ką gero ji veikia su mano vaiku?  unsure.gif  Žodžiu, svarbiausia, kad nesirgtumėm  tfu tfu tfu ir toliau noriai lankytumėm lopšiuką. o kaip smagu, kai ateinam į lopšiuką ir atbėga draugai pasitikti mano mažosios  wub.gif

Jau antras mėnuo lankom lopšelį (nuo 11 mėn.) ir galiu pasirašyt po kiekvienu žodžiu. Auklėtojos tikrai geros, vaikų grupėj iki 10, migdomi pagal poreikį (jeigu reikia, tai ir po pusryčių dar rytinį miegelį pamiega), valgo geriau kaip namie, su vaikais bendrauja, nieko nebijo, iš vyresniųjų prisižiūrėjęs jau pradeda sąmoningiau su žaislais žaisti, sirgti rimčiau negu kosuliu nesirgo (nors gripo sezonas)... Nežinau, aš kol kas didelių trūkumų nematau tongue.gif o ir iš paties vaiko elgesio matau, kad jam ten nėra blogai bigsmile.gif (tfu-tfu-tfu, aišku...)
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2007 01 29, 10:54)
Labutis  4u.gif
Mes irgi einam nuo metukų, o teko išklausyti nuomonių visokių  irnesakyk.gif O, kad leidžiu, tai nesigailiu nei kiek, kadangi greičiau pradėjo savarankiškai vaikščioti, valgo geriau nei namie  blink.gif , žaidžia su vaikais, miega pietų, gerėja reikalai su puoduku  lotuliukas.gif  Žodžiu turi savo dienotvarkę  ax.gif  Vaikams būna muzikos pamokėlės, kurias mano mažoji, pasak, auklėtojos, labai mėgsta  tongue.gif  Ar užsiimčiau tiek su vaiku? kai reikia skalbt, lygint, tvarkyt kambarius, mokintis, dirbti, nu nežinau  doh.gif  Va ir dabar pirksiu flamasterius, kad jau pradėtų lavinti rankytes  mirksiukas.gif Ir kaina ne 800 ir ne 500, kaip kad supločiau auklei ir nežinočiau ką gero ji veikia su mano vaiku?  unsure.gif  Žodžiu, svarbiausia, kad nesirgtumėm  tfu tfu tfu ir toliau noriai lankytumėm lopšiuką. o kaip smagu, kai ateinam į lopšiuką ir atbėga draugai pasitikti mano mažosios  wub.gif

wub.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir aš nesigailiu, kad leidžiu į darželį. nors dar tik trečia savaitė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 02 28, 16:59)
Jau antras mėnuo lankom lopšelį (nuo 11 mėn.) ir galiu pasirašyt po kiekvienu žodžiu. Auklėtojos tikrai geros, vaikų grupėj iki 10, migdomi pagal poreikį (jeigu reikia, tai ir po pusryčių dar rytinį miegelį pamiega), valgo geriau kaip namie, su vaikais bendrauja, nieko nebijo, iš vyresniųjų prisižiūrėjęs jau pradeda sąmoningiau su žaislais žaisti, sirgti rimčiau negu kosuliu nesirgo (nors gripo sezonas)... Nežinau, aš kol kas didelių trūkumų nematau  tongue.gif  o ir iš paties vaiko elgesio matau, kad jam ten nėra blogai  bigsmile.gif (tfu-tfu-tfu, aišku...)

o kuri darzeli lankote? negaliu isrinkti lopselio sad.gif

bijau, kad tuoj reikes leisti ir savaja ..... gaila, bauoka....bet nieko blogo tame nmatau, manau, kad visuonenej, tarp vaiku vaikui geriau, nei namie....
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Ar yra Kaune lopšelių kur priima vaikelius nuo 1 metukų?
Gal parašysite kuri, jei ką žinote
labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2007 03 30, 12:31)
Sveikos mamytės  4u.gif
Ar yra Kaune lopšelių kur priima vaikelius nuo 1 metukų?
Gal parašysite kuri, jei ką žinote
labai ačiū  smile.gif

Ir man, ir man reikia tokiu darzeliu Kaune 4u.gif

Mamos, please, kurios zinote lopseliu, kurie priimtu 1 metuku kleckus, atsiliepkite !!!!
labai labai reikia - tuoj turesiu iseit i darbus, o dukriuko ner kam palikt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausriausias: 30 kovo 2007 - 14:40