Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada anksčiausiai į darželį?

Labas.Mes zadame eiti nuo 2.5m.labiausiai baugina ligu ligeles.
Atsakyti
Viena yra norėti, o kita galimybės...

Čia buvo pasisakymų kad suraskit geriausią darželį, geriausią auklėtoją, O KUR ieškoti, jei ir tai eilės 2-3 metam į priekį.. tad veda arba kur arčiausiai arba kur priima...o jau vaikučiams tenka prisitaikyti prie to kur jie papuola, ir tikrai ne visada ten kur norėtųsi verysad.gif
Atsakyti
Mano vaikinukas jau nuo metu eina i lopsely ir galiu pasakyti tikrai nematau cia nieko blogo kad toks maziukas dar bet kai pradejo eiti tai ir sneketi daugiau pradejo ir pats beveik pavalgo ir negti labai noriai eina pas leliu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Darija>: 11 sausio 2007 - 23:16
Sveikos.
As gyvenu Naujojoi Vilnioj (Vilniuje), tai kai gime sunus, kai tik galejau apejau lietuviskus darzelius ir uzsirasiau, bet lopselei buvo tik rusiski, tai teko ir ten del viso pikto uzsirasit. Dabar vaikui 1 metukai. As jau dirnu, vaika priziuri mama kol kas bel neilgai, greit reikes leis vaika i darzeli. Ansciau buvau nusireikus optimistiskai ir nemaciau nieko baisaus, dabar kaskaip "uzsiparinau" del tu visu ligu. O da rir gaila kaskaip, toks mazas, pas svetimus... Karoce dipresija man nuo tu svarstimu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2007 01 12, 15:03)
Ansciau buvau nusireikus optimistiskai ir nemaciau nieko baisaus, dabar kaskaip "uzsiparinau" del tu visu ligu. O da rir gaila kaskaip, toks mazas, pas svetimus... Karoce dipresija man nuo tu svarstimu... blink.gif

Nusiramink, mano pati nusprende 2m. eiti i darzeli. Ir leidau kai pradejo nuo rudens zysti (buvo 1,9): visi turi darbelius, o ji ne...
Ir nebuvo jokiu problemu, antra diena liepe auklei ( as galvojau paeis pora dienu nores namie buti) eiti is darzelio ir ateiti pasiimti vakare. Ir nebuvo jokiu ligu, jos prasidejo smarkiai virs 3. O trecia ziema istisai sirgo doh.gif (issiaiskinom, kad truko kalcio, kai gavo didele doze ligos praejo). Viskas nuo vaiko organizmo priklauso...
Atsakyti
as ir noriu savo dukryte leisti i darzeli nuo 1m,bet nezinau net ka daryti......aukliu musu miesteli sunku rasti.o namie nera galimybes kam palikti,o man buti ilgiau irgi neiseina,nes finansai neleidzia......nors darzelis "ant kiemo" vistiek kazkaip nesinori..o dar kaip musu pana,tokia inoringa........jei ko nors uzsimano turi ir but kitaip dudas per visa nama paleidzia........net neisivaizduoju,juk ten visi vaikai eina pagal nustatyta rezima miegoti valgyti ir pan.o namie pas mus to nera.........kada nori valgo kada nori miega.tai net nezinau....... g.gif
Atsakyti
Pirmą savo dukrą leidau į darželį, kai jai buvo 1 metai ir 7 mėn., vienintelė problema - dažnos ligos, o daugiau tai tik teigiami dalykai, nors manoji jau buvo "gudri", gan suprantamai čiauškėjo, pampersų nebenaudojo. Buvo pasitaikęs konfliktėlis, kad nenorėjo valgyti, o auklėtojos versdavo ilgiau prie stalo pasėdėti, tačiau su auklėtojom pasiaiškinom, paprašiau, kad leistų vaikui valgyti tiek kiek nori, ir daugiau problemų nebuvo.

Va, o antrąją tai norėčiau anksčiau leisti į daržiuką, tik bėda, kad priima tik nuo 1,5 metų, bent jau taip rašo Kauno savilvaldybės informacijoje.

Mačiau kelios mamos suminėjo Kauno darželius, kur nuo 1 metų priima, tačiau jie man pertoli ir nepakeliui. Vis geriau būtų kad arčiau namų, tai gal kada vyresnioji parsivestų...

Įomu, gal kas žinote Vilijampolėje darželį, kur nuo 1 metų priimtų g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Mes irgi einam nuo metukų, o teko išklausyti nuomonių visokių irnesakyk.gif O, kad leidžiu, tai nesigailiu nei kiek, kadangi greičiau pradėjo savarankiškai vaikščioti, valgo geriau nei namie blink.gif , žaidžia su vaikais, miega pietų, gerėja reikalai su puoduku lotuliukas.gif Žodžiu turi savo dienotvarkę ax.gif Vaikams būna muzikos pamokėlės, kurias mano mažoji, pasak, auklėtojos, labai mėgsta tongue.gif Ar užsiimčiau tiek su vaiku? kai reikia skalbt, lygint, tvarkyt kambarius, mokintis, dirbti, nu nežinau doh.gif Va ir dabar pirksiu flamasterius, kad jau pradėtų lavinti rankytes mirksiukas.gif Ir kaina ne 800 ir ne 500, kaip kad supločiau auklei ir nežinočiau ką gero ji veikia su mano vaiku? unsure.gif Žodžiu, svarbiausia, kad nesirgtumėm tfu tfu tfu ir toliau noriai lankytumėm lopšiuką. o kaip smagu, kai ateinam į lopšiuką ir atbėga draugai pasitikti mano mažosios wub.gif
Atsakyti
Mano gražuolė į lopšelį išėjo būdama 1m ir dviejų dienų wub.gif
Atsakyti
Išleidom aspirgą į darželį labai anksti - 8 mėn.
Vaikis buvo judrus drąsus ir atrodė vyresnis nei yra.
Labiausiai bijojau aplinkinių reakcijos ir peikimo manęs kaip mamos. blush2.gif
Bet buvau labai nustebinta. Iš visų darželio darboutojų sulaukiau tik pritarimo, gydytoja, taip pat nei žodelio prieš nepasakė. Gal tik močiutė vaiko buvo pradžioj nusiteikus prieš, bet po poros savaičių ir ji sutiko,kad jam geriau daržely nei namie su aukle ar močiute.
Taip ir lankom darželį jau vos ne pusmetis.
Sirgti sirgom, bet nelabai rimtai. ax.gif
Jauniausias grupėj, bet kas pamato, tai galvoja kad vos ne vyriausias. doh.gif
Beje grupėj beveik vienos mergaitės flirt.gif
Atsakyti
Ne anksciau kaip nuo 2metu.Anksciau saviskes net neisivaisduoju vedamos i darzeli,nes ji dar labai nesavarankiska,kaprizinga,tinginiukas wub.gif
Tai tokios galimybes vesti net nesvarstau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 02 06, 03:41)
Ne anksciau kaip nuo 2metu.Anksciau saviskes net neisivaisduoju vedamos i darzeli,nes ji dar labai nesavarankiska,kaprizinga,tinginiukas wub.gif
Tai tokios galimybes vesti net nesvarstau schmoll.gif

o gal ji darze kaip tik apsiramins ir nerodis kaprizus, savarankiskumo atsiras g.gif , vaikai gi visada kaprizus rodo tik tevams tongue.gif
Atsakyti